En Sıcak Konular

HASAN CEMAL'E ''BOZKURT'' ÖFKESİ

15 Ocak 2013 17:11 tsi
HASAN CEMAL'E ''BOZKURT'' ÖFKESİ MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye yönelik ağır ifadeler kullanan Milliyet Yazarı Hasan Cemal'e Ortadoğu Gazetesi yazarı Yıldıray Çıçek'ten sert cevap.İşte o yazı

DEĞMEZSİN AMA SENİ YAZDIM HASAN CEMAL!
 
AKP'nin Kandil Postacısı olarak kullandığı, gazeteci görünümlü PKK sempatizanı Hasan Cemal isimli yazar, geçtiğimiz hafta 2009 yılında yazdığı yazısını "Devlet Bahçeli ve benzerleri için" başlığı ile Milliyet Gazetesi'nde tekrar yayınladı. Masum insanları öldüren, kundaktaki çocukları bile kurşuna dizen PKK ona göre "Özgürlük, barış, kardeşlik melekleri "ama "terörün kökü kurutulsun" diyen MHP Lideri Devlet Bahçeli "Bölücü"…
 
Hasan Cemal ve Cengiz Çandar'a daha önce "BDP'nin Eşbaşkanı" olma tavsiyesinde bulunmuştum ama onlar hala televizyon programlarında konuşmalarıyla ve kalemleriyle PKK'ya destek vermeyi sürdürüyorlar. İmralı'da kendisine Başbakan Erdoğan tarafından hediye edilen televizyonu izleyen (AB)(D)ullah Öcalan Türkiye'deki gelişmeleri görüp "Hasan Cemal ve Cengiz Çandar" ikilisini BDP'nin başına Eşbaşkan olarak atamalıdır. Çünkü PKK için mücadele edecek böylesine cengâverleri kaçırmamalıdır. Hem kendisine kıyaklar geçen AKP ile de araları çok iyi… PKK adına her yönden artıları vardır.
 
MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye bile "Asıl bölücü sensin" diyebilmek için çok büyük bir PKK sevdası yaşayıp, bu alanda uçmak lazımdır. Hasan Cemal'de uçtukça uçmaktadır. Hasan Cemal'in PKK'yı savunmak adına MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye saldırması cibilliyetini göstermesi açısından sadece somut bir göstergedir. Bu cibilliyetini ortaya koyan Hasan Cemal'e MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın hak ettiği cevabı "Türk milliyetçilerini terör belasında akan kanın mesulü göstermek abestir.Şeytanın kalemleri adresi saptırmaktadır. Esas sorumlular, hükümetle onun açılım projelerini destekleyen Hasan Cemal gibi sağduyu ve feraset mahrumu zavallı kalemlerdir. "Hey sen…" hitabıyla başlayıp aklınca muhatabını aşağılamayı hedefleyen, yanında çukurun bile seviye kesbettiği ifadeler, yaşadığımız coğrafyaya kin ve nefret tohumu ekenlerin marazi ruhunu ifşa etmektedir. " cümleleriyle vermiştir. O açıklamanın tamamını herkesin okumasını da tavsiye ediyorum.
Madem Hasan Cemal 2009 tarihinde yazdığı yazıyı tekrar yayınladı, bizde o yazıya verdiğimiz "DEĞMEZSİN AMA SENİ YAZDIM HASAN CEMAL!" başlıklı yazıyı tekrar yayınlayalım:
Türk milliyetçilerini terör belasında akan kanın mesulü göstermek abestir. Şeytanın kalemleri adresi saptırmaktadır. Esas sorumlular, hükümetle onun açılım projelerini destekleyen Hasan Cemal gibi sağduyu ve feraset mahrumu zavallı kalemlerdir. "Hey sen…" hitabıyla başlayıp aklınca muhatabını aşağılamayı hedefleyen, yanında çukurun bile seviye kesbettiği ifadeler, yaşadığımız coğrafyaya kin ve nefret tohumu ekenlerin marazi ruhunu ifşa etmektedir.
ABD'nin, AB'nin, PKK'nın, AKP'nin, DTP'nin, Barzani'nin, Talabani'nin, Rum'un, Ermeni'nin, yani bilumum Türk düşmanı her kim varsa onların hedeflerine hizmet etmek ve menfaatlerine yardımcı olmak adına bir misyon üstlenmiş Milliyet Gazetesi yazarı Hasan Cemal dün köşesinde yine bunlara yaranmak için "Hey sen, farkında değil misin, asıl bölücü sensin sen!" başlıklı MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan bir yazı kale aldı.
Hasan Cemal'in içinde bulunduğu '12 Kötü Adam' modellerinin işlevi zaten budur. Hasan Cemal, "12 Kötü Adam" içinde en aktif durumdaki kalemşordur. GDO, yani genetiği ile en çok oynanmışların başında gelendir.
Malum, genetiği ile oynananlardan daha fazla verim alınabilmektedir.
Gazetesindeki köşesi ve televizyonlarda katıldığı programlar Türk milletine ihanet zemini arayanlara adeta yol haritası çizen, onlara motivasyon sağlayan içeriktedir.
Hasan Cemal öyle aktif ve olağanüstü çalışmalar içerisindedir ki, süper güç ABD'nin ve onların uşakları Talabani-Barzani ikilisinin bile yerini bulamadığı(!) Kandil Dağı'na çıkıp PKK'nın eli kanlı katillerine imaj katmak ve onların propagandasını dünyaya taşımak için Murat Karayılan ile saatlerce röportaj yapmaktadır.
PKK'yı Kürtlerin temsilcisi gösterme gibi alçakça oynanan oyunlara medya içinde en büyük desteği veren Hasan Cemal, PKK'yı özgürlük savaşçıları olarak, Türk milletini tüm kötülüklerden korumak için tek başına milli direnç gösteren MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi de "Bölücü" olarak niteleyecek kadar akıl sağlığını kaybetmiş durumdadır.
Adı ve soyadı "Güzellik, iyilik ve yüz güzelliği" anlamını taşıyan Hasan Cemal'in ekranlarda gördüğümüz yüz karalığı da, hain ittifakla olan karanlık ilişkilerinin bir yansınması olmaktadır. Kararmış düşünceleri savunmaktan yüzünde nur kalmamış, sadece adı ve soyasında kelime anlamı olarak durmaktadır.
Türk Milletini yıllardır bölmek için emperyalist güçler tarafından beslenen, korunan ve on binlerce masum insanımızı, askerimizi, polisimizi şehit eden PKK bölücü olmayacak ama bu oynanan karanlık oyunlar karşısında Türkiye'yi böldürmemek için yedi düvele meydan okuyan, onlarla her türlü saldırıya rağmen mücadele veren MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye "Asıl bölücü" diye seslenecek… 'Kimse Kızmasın Kendimi Yazdım' kitapları yazarak bir zamanlar saf tuttuğu arkadaşlarını ideolojik olarak satan, yaptıkları eylemler adına onları kitabında ispiyon eden Hasan Cemal, sen de bize hiç kızma "Sen de süzme bir hainsin"...Kızdın mı yoksa bize, yoksa bu sıfatla anılmaktan oldukça mutlu mu oldun…
Bu sıfatla ne kadar çok anılırsan "12 Kötü Adam" modelleri içinde itibarın o derece artacaktır.
MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye "Bu ülke günün birinde bölünürse, senin yüzünden bölünür. Kürt açılımına karşı çıktığın için, demokratik açılıma karşı çıktığın için, barış sürecine karşı çıktığın için bölünür." gibi cümlelerle seslenen Hasan Cemal, Kandil Dağı'nda örgüt başları ile yaptığı söyleşilerde de Türkiye'yi PKK'nın kurtaracağına ve onların ne kadar iyi niyetli(!) insanlar olduğuna dair köşesinde saçmalıklar ve ihanet soslu düşünceler üretmektedir.
Hasan Cemal ve benzerleri borazanlığını yaptığı ihanet projesi olan "PKK açılımına" MHP Lideri Devlet Bahçeli ve kadrosunun asla geçit vermeyeceğini gördüğü için artık tamamen zıvanadan çıkmış gibi yazıp-çizmektedirler. Hasan Cemal'in şu yazdıkları ile MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin milli duruşunu yan yana getirdiğimizde zaten Türk milletinin kimler yanında, kimler karşısında daha net anlaşılmaktadır.
Kandil Dağı'nda dostları ile kucaklaşan, Milliyet Gazetesi'ndeki köşesini de rutin bir şekilde MHP Lideri Devlet Bahçeli saldırıya ayıran Hasan Cemal, AKP'nin ihanet politikalarının hayata geçmesi için idrak dengesini kaybetmişçesine yazsa da, konuşsa da tarih elbet bu hain gidişatın mimarlarından hesap soracaktır.
AKP koordinatörlüğünde gittiği konuşulan Kandil Dağı'nda PKK'lılarla sarmaş-dolaş olan Hasan Cemal'in AKP kuryesi olarak ortalıkta dolaşması, AKP'nin bitişi ile son bulacaktır.
Hasan Cemal, medyada AKP'nin sesi, soluğu olmak için görevini yerine getirse de, AKP'nin eriyişi artık Hasan Cemal ve benzerlerinin de tarihe ihanet korosu olarak gömüleceğini göstermektedir.
Hasan Cemal, kimseye kızmasın Türk milletine ihanet etmeye devam ederse, hakkında neler söylenecek, neler yazılacak hep beraber göreceğiz…
PKK'lıların kadim dostu Hasan Cemal'i herşeyden önce şehit analarının, babalarının ve evlatlarının gözyaşları silip süpürecektir.
İyi adamlar, bu kötü adamlardan elbet hesap soracaktır…
 

Yıldıray Çiçek - Ortadoğu

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=27011



Bu haber 2,460 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,839 µs