En Sıcak Konular

METİN İLAÇ'A ''2012 ULUSLARARASI KALİTE ÖDÜLÜ''

25 Aralık 2012 18:05 tsi
METİN İLAÇ'A ''2012 ULUSLARARASI KALİTE ÖDÜLÜ'' Metin İlaç Avrupa’nın en iyi markaları arasına girerek ‘2012 Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü’nün sahibi oldu.

Türk Firması  Avrupa’yı Fethetti

Metin İlaç Avrupa’nın en iyi markaları arasına girerek ‘2012 Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü’nün sahibi oldu.

Son bir kaç yıldır önce Avrupa ve daha sonra tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik krizden en az etkilenen ve ekonomik anlamda istikrar sağlayan bir ülke haline gelen Türkiye, son yıllarda ki bu haklı duruşunu yerli sermayeli genç girişimci Türk iş adamlarının yapmış olduğu başarılı projeler ve istihdamlarla bütün dünyaya göstermeye devam ediyor. 
 
Türk firmaları hem ülke genelinde istihdam sağlayarak ekonomiye katkıda bulunuyor hem de dünya ya kriz yönetimi ve sektör analizleri yatırımları konusunda örnek teşkil ederken bu çalışmaları da bir çok ülkede özellikle de Avrupa da ödüllere layık görülüyor. 
 
Bu anlamda başarının ve kalitenin tescillendiği ödül anlamına gelen ve World Consumer Academy tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü Hollanda’da sahiplerini buldu. Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinin Avrupalı meslektaşlarıyla buluştuğu 5. Uluslararası Kalite Zirvesi'nde bu yıl bitkisel kozmetik ve marketing alanında hem ürün gamı hem de alt yapısı ve ar-ge çalışmaları ile Türkiye de kısa sürede marka olma başarısını sağlayarak dikkat çeken METİN İLAÇ Avrupa Kalite Ödülü almaya hak kazandı.  Avrupa’nın en iyilerinin seçildiği zirvede, METİN İLAÇ ‘’Bitkisel kozmetik ve Marketing’’ alanlarında 2 ayrı ödüle layık görülerek Türkiye’nin büyüyen ekonomisinin bir lokomotifi olduğunu tüm Avrupa’ya göstermiş oldu. 
 
Avrupa’nın en iyilerinin seçildiği bu organizasyonda Türkiye’nin önde gelen sanayici ve iş adamları, devlet ve özel sektör temsilcileri, STK’lar, bürokratlar ve sanatçılar Avrupalı meslektaşlarıyla bir araya geldi. World Consumer Academy firmaların girişimci ruhu, üretim kapasiteleri, operasyonel mükemmellik derecelerini baz aldığı araştırma sonuçlarına göre girişimcilik ve inovasyona yönelik başarılıları sayesinde Metin İlaçAvrupa’nın en iyi markaları arasına girerek ‘’2012 Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü’nün sahibi oldu. 
 
METİN İLAÇ Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sarı, METİN İLAÇ olarak genç ve dinamik bir kadro ile çalıştıklarını belirterek, Türk ekonomisini ayakta tutacak olan genç iş adamlarının iştirakçi ve girişimci çalışmaları, araştırma ve geliştirmeye önem veren, araştırmacı, gözlemleyici çalışmalarının olduğunun altını çizdi. Kendisi gibi yönetim kadrosunun gençlerden oluştuğunu söyleyen Sarı, firmasının Bitkisel Kozmetik ve Marketing sektöründe ki başarısının sırrını uzun araştırmalar ve fizibiliteler sonucu ürün gamını oluşturması, ürünlerde kaliteyi ve insan sağlığını her zaman ön planda tutması ve ürettiği ürünlerde kendisi, ailesi ve çalışanlarının kullanmayacağı ürünleri üretmeme misyonunun olduğunu vurguladı. Ürünlerinde insan sağlığının öneminin paradan önce geldiğinin dile getiren Metin Sarı, ürettiği ve hatta www.metinilac.com internet sitesinde yer alan bütün ürün gamının arkasında olduğunu ve kaliteli üretim sonucunda hem marka olunduğunun hem de maddi kazancın maneviyata dönüştüğünü söyledi. 


Kaynak: http://www.eset.com


Bu haber 1,107 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,019 µs