En Sıcak Konular

MHP'Lİ VEKİLLER BAHÇELİ'NİN YANINDA

1 Kasım 2012 23:51 tsi
MHP'Lİ VEKİLLER BAHÇELİ'NİN YANINDA MHP milletvekilleri yaklaşan büyük kurultay öncesi Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi desteklediklerini beyan eden bildiri yayınladı.

Milletvekillerinden Bahçeli'ye tam destek

MHP İl Başkanları ve üst kurul delegelerinin ardından MHP milletvekilleri de yaklaşan büyük kurultay öncesi Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi desteklediklerini beyan eden bildiri yayınlayarak altına imzalarını koydular. 
KAMUOYUNA duyurulan bildiride, "Milliyetçi Hareket Partisi'nin 4 Kasım 2012 tarihinde yapılacak 10. Genel Kurul toplantısında aşağıda imzası bulunan milletvekilleri olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ'yi destekliyoruz. Milletimizin birliğini parçalamak ve devletimizin siyasi birliğini çözerek dönüştürmek isteyen şer odaklarına karşı tüm MHP'lileri ve ülkücüleri Sayın Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ etrafında kenetlenerek bu hayasız oyunu bozmaya davet ediyoruz" denildi.
  
MHP'nin 4 Kasın Pazar günü gençekleştirilecek olan 10. Olağan Büyük Kurultay'da Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye destek sürüyor. İl başkanları ve üst kurul delegelerinin MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi desteklediklerini kamuoluna açıklamalarının ardından milletvekilleride destek bildirisi yayınladılar.
Kamuoyuna duyurulan bildiride şu ifadelere yer verildi:
"Milliyetçi Hareket Partisi'nin 4 Kasım 2012 tarihinde yapılacak 10. Genel kurul toplantısında aşağıda imzası bulunan milletvekilleri olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ'yi destekliyoruz.
Milletimizin birliğini parçalamak ve devletimizin siyasi birliğini çözerek dönüştürmek isteyen şer odaklarına karşı tüm MHP'lileri ve ülkücüleri Sayın Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ etrafında kenetlenerek bu hayasız oyunu bozmaya davet ediyoruz."
 
İşte Devlet Bahçeli'yi destekleyen bildiriye imzasını koyan MHP Milletvekilerinin Listesi:
 
ADNAN ŞEFİK ÇİRKİN, AHMET DURAN BULUT, AHMET KENAN TANRIKULU, ALİ UZUNIRMAK, ALİ HALAMAN, ALİ ÖZ, ALİM IŞIK, ATİLA KAYA, BAHATTİN ŞEKER, BÜLENT BELEN, CELAL ADAN, DURMUŞALİ TORLAK, EDİP SEMİH YALÇIN, CEMALETTİN ŞİMŞEK, EMİN ÇINAR, EMİN HALUK AYHAN, ENVER ERDEM, ERKAN AKÇAY, FARUK BAL, HASAN HÜSEYİN TÜRKOĞLU, İSMET BÜYÜKATAMAN, KEMALETTİN YILMAZ, LÜTFÜ TÜRKKAN, MEHMET ŞANDIR, MEHMET GÜNAL, MEHMET ERDOĞAN, MERAL AKŞENER, MESUT DEDEOĞLU, MUHARREM VARLI, MURAT BAŞESGİOĞLU, MUSTAFA ERDEM, MUSTAFA KALAYCI, MÜNİR KUTLUATA, NECATİ ÖZENSOY, OKTAY VURAL, OKTAY ÖZTÜRK, ÖZCAN YENİÇERİ, REŞAT DOĞRU, RUHSAR DEMİREL, SADİR DURMAZ, SEYFETTİN YILMAZ, SİNAN OĞAN, SÜLEYMAN NEVZAT KORKMAZ, SÜMER ORAL, TUNCA TOSKAY, YILDIRIM TUĞRUL TÜRKEŞ, YUSUF HALAÇOĞLU, ZÜHAL TOPÇU, MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan Silivri cezaevinde tutuklu bulunduğu için imza koyamadı. 


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=25927


Bu haber 679 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,325 µs