En Sıcak Konular

FENERBAHÇE'NİN MARSİLYA KARŞISINDA SON DAKİKA HÜSRANI: 2-2

20 Eylül 2012 23:38 tsi
FENERBAHÇE'NİN MARSİLYA KARŞISINDA SON DAKİKA HÜSRANI: 2-2 UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında sahasında Marsilya'yı konuk eden Fenerbahçe, 2-0 öne geçtiği maçta yediği şok gollerle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe 2-2 Marsilya

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında sahasında Marsilya'yı konuk eden Fenerbahçe, 2-0 öne geçtiği maçta yediği şok gollerle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde daha önce Avrupa kupasında oynadığı 8 maçta Kadıköy'de galibiyet yaşayamayan Fenerbahçe, Marsilya karşısında 28. dakikada Caner Erkin, 57. dakikada Alex de Souza'nın attığı gollerle 2-0'lık galibiyete çok yaklaşmıştı ancak maçın son dakikalarında yediği gollerle neye uğradığını şaşırdı.

MAÇTAN NOTLAR

Aykut Kocaman'ın kaptan Alex de Souza'yı 67. dakikada oyundan çıkarmasının ardından tamamen kendi sahasına çekilen Fenerbahçe, Valbuena'nın 83. dakikada attığı golle şoka uğradı. Maçın son dakikasında Ayew'in kafa vuruşunu savunma uzaklaştıramayınca top ağlarla buluştu ve mücadele 2-2 beraberlikle sona erdi. Bu golün ardından hakem oyunun bitiş düdüğünü çalarken Fenerbahçe şok bir sonuçla Ayktu Kocaman yönetiminde kendi evinde bir kez daha galibiyete ulaşamamış oldu.

Gruptaki bir diğer maçta ise Borussia M'gladbach deplasmanda AEL Limassol ile 0-0 golsüz berabere kaldı.

Fenerbahçe gruptaki ikinci maçında Alman ekip deplasmanda Borussia M'gladbach'a konuk olacak. Borussia Park'taki mücadele 4 Ekim tarihinde oynanacak.

MEHMET TOPAL MAÇA YETİŞTİ

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Mehmet Topal, tedavisinin ardından Olympique Marsilya ile UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'ndaki mücadeleye yetiştirilerek, 11 kişilik kadroda yer aldı.

Sarı-lacivertli ekibin Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Mersin İdmanyurdu ile yaptığı maçta sakatlanarak sol dizinde darbeye bağlı doku zedelenmesi oluşan Mehmet Topal, tedavisinin tamamlanmasının ardından kadroya girdi.

Senegal Milli Takımı'ndan sakat döndükten sonra ligde Mersin İdmanyurdu maçında görev alamayan, hafta içi takımla antrenmanlara başlayıp karşılaşmaya hazırlanan forvet oyuncusu Sow da 11'deki yerini aldı.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Kuyt, Egemen Korkmaz ve Serdar Kesimal maç kadrosunda bulunmazken, sakatlık sürecinin ardından dün takımla çalışmalara başlayan ancak antrenman eksiği bulunan Krasic de 18 kişilik kadronun dışında kaldı.

ALEX YERİNİ ALDI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımının son iki Avrupa kupası mücadelesinde 11'de yer vermediği kaptan Alex'i, Olympique Marsilya karşısında 11'de sahaya sürdü.

Spartak Moskova ile yapılan UEFA şampiyonlar ligi play-off turu maçlarının ikisinde de yedekler arasında yer alan Brezilyalı futbolcu, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'ndaki ilk maçta kadroya girdi.

Teknik direktör Kocaman, lig ve Avrupa kupası maçları olmak üzere son dönemde genelde yedekler arasında tuttuğu Caner Erkin'i, Fransız ekibine karşı ilk 11'de oynattı. Stoch yedek kalırken, sarı-lacivertli ekipte orta alanın solunda Caner görev yaptı.

Mersin İdmanyurdu mücadelesiyle ilk resmi maçını oynayan yeni transfer Meireles, sarı-lacivertli formayla ilk Avrupa kupası mücadelesine de bu maçta çıktı.

TRİBÜNDEN SAHAYA MESAJ
Fenerbahçeli taraftarlar maç öncesi maraton tribününde açtıkları pankartla futbolculara mesaj gönderdi.

"Çubuklu" Fenerbahçe forması şeklinde hazırlanan büyük pankartta "Sırıl sıklam olsun o forma" yazısı yer aldı.

Maraton üst tribünü boydan boya kaplayan Türk Bayrağı açan tribünler, seremoninin ardından "Bizler inandık sizler inanın, bizim için bu maçı alın" şeklinde tempo tuttu.

FUTBOLCULAR TRİBÜNLERİ SELAMLADI

Maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan futbolcular, tribünleri dolduran taraftarlardan büyük destek gördü.

Futbolcular, kale arkası tribünlerinin tezahüratları üzerine, el ele tutuşup tribünlere doğru giderek taraftarları selamladı.

Sarı-lacivertli taraftarlar, tüm takıma yapılan sevgi gösterilerinin ardından başta kaptan Alex olmak üzere futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu.

NOTLAR

-Fransız ekibini az sayıdaki taraftarı İstanbul'da yalnız bırakmadı. Statta misafir seyirci tribününde 100'ü aşkın taraftar yer alarak, Olympique Marsilya takımına destek verdi.

-Olympique Marsilya maç öncesi ısınmak için sahaya çıktığında ilk olarak tribünlerdeki yerini alan taraftarını selamladı.


Kaynak: hurriyet.com.tr http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21515547.asp


Bu haber 649 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,251 µs