En Sıcak Konular

ERDOĞAN'DAN PAMUKOĞLU'NA AĞIR HAKARET

9 Ağustos 2012 23:10 tsi
ERDOĞAN'DAN  PAMUKOĞLU'NA AĞIR HAKARET Başbakan Tayyip Erdoğan, bir televizyon programında, “Hakkari elimizden çıktı” diyen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu’na çok sert cevap verdi.

Generalliğe kadar yükselmiş seviyesiz

Başbakan Tayyip Erdoğan, bir televizyon programında, "Hakkari elimizden çıktı" diyen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'na çok sert yanıt verdi. Erdoğan, "Böyle seviyesizlik olur mu? Bu ülkenin bir metrekaresi dahi kimsenin istilası altına girmemiştir, girmeyecektir" dedi.

Şehit yakınları, gaziler ve terör mağduru siviller ile iftarda bir araya gelen Erdoğan, burada yaptığı konuşmada muhalefeti de "terörün değirmenine su taşımakla" suçladı. Erdoğan özetle şöyle konuştu:

Nasıl söyler?

"Bu kutsal ocaktan çıktıkları halde, bazı televizyon kanallarına çıkmak suretiyle, bu televizyon kanallarında filanca ilimizin artık elden çıktığını söyleyecek kadar seviyesiz insanlar da var bu ülkede. Bunlar generallik seviyesine kadar yükselmiş insanlar. Böyle seviyesizlik olur mu? Böyle seviyeden muaf bir insan olur mu? Şu anda karşımızda namertçe saldıran, kalleşçe tuzaklar kuran, ardından kalleşçe korkakça kaçan, ardından mağaralara korkakça saklanan bir düşman böyle bir tehdit var. Bütün bunlar karşısında nasıl der.

Terör örgütünün ağzıyla

Biz, terörle mücadele ederken, onlar da terör örgütünün ağzıyla bizimle mücadele ediyor. Açık söylüyorum, biz terör örgütüne motivasyon sağlayacak hiçbir girişimin içinde olmayız. Ne demek ya, şu anda Şemdinli'de teröristler, terör örgütü bize saldırıyor diye biz Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni bundan dolayı nasıl toplarız. Biz, şu anda zaten terörle mücadele içindeyiz. Varsa senin bildiğin bir şey, söyleyeceğin bir şey, buyur, Başbakan burada, gel söyle.

BDP'nin kuyruğuna tıkıldı

Bizdeki muhalefet, 'Acaba biz, bu iktidarı nasıl zayıf düşürürüz' diye farkında olmadan veya bilerek, bunlar ne yazık ki bölücü terör örgütünün değirmenine su taşımışlardır. Terörden nemalanmak, oradan siyasi rant elde etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ana muhalefet partisi bizim tüm önerilerimizi, girişimlerimizi elinin tersiyle iterken, şu anda terörün, terör örgütünün uzantısı partinin kuyruğuna takılarak aynen bu minval üzerine devam ediyor. Biz, terörün siyasi gündemi şekillendirmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Onun için de asla Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki böyle bir toplantıya katılmayacağız.

3 bin sivil ölse bile çekilmeyin

Telsizle talimat gönderiyorlar. 3 bin sivil ölse de Şemdinli'ye girin, orada kalın, 'ölün ama geri dönmeyin' talimat bu. Çukurca'da etkisiz hale getirilen teröristlerin otopsileri yapıldı. Çukurca'da ölen 3 teröristin bakıyorsunuz 16-17 yaşında kız çocukları olduğu ortaya çıktı. Bunları kullanıyorlar. Bunların eline el bombası vermek suretiyle en ön saflara sürdükleri öğreniliyor. Benim Kürt kardeşimin bunu iyi görmesi lazım." (Ümit ÇETİN/ HÜRRİYET)



Kaynak: hurriyet.com.tr http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21194350.asp


Bu haber 651 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,548 µs