En Sıcak Konular

ERDOĞAN: ''BUGÜN MAZLUMUN AHI AHESTE AHESTE ÇIKIYOR''

17 Nisan 2012 20:30 tsi
ERDOĞAN: ''BUGÜN MAZLUMUN AHI AHESTE AHESTE ÇIKIYOR'' Başbakan Erdoğan grup toplantısına 28 Şubat soruşturmasına değindi: Yumruklarımızı sıkarak tahammül ettik.. Bugün mazlumun ahının aheste aheste çıktığı gündür..

Mazlumun ahı aheste aheste çıkıyor!

Başbakan Erdoğan grup toplantısına 28 Şubat soruşturmasına değindi: Yumruklarımızı sıkarak tahammül ettik.. Bugün mazlumun ahının aheste aheste çıktığı gündür..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada ağırlıklı olarak 28 Şubat tartışmalarına değindi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

"Suriye'den gelen son haberler ateşkesle ilgili temkinli duruşumuzu haklı çıkarıyor. Sivil halka ve göstericilere yönelik saldırılar devam ediyor. Annan Planı'nın yerinde denetlenmesi için yaklaşık 200 kişilik gözlemci heyeti Suriye'ye gidecek.

Gözlemcilerin göreve başlaması, Annan Planı'nın uygulanıp uygulamadığını gözlemlemeleri gerekiyor. Serbest dolaşım hakkı sağlanmalıdır. İki Türk gazeteci adeta esir durumundadır. Halen bırakılmadılar. Suriye yönetimi bir kere buna yanıt vermesi gerekir.

İstanbul'daki İran ile batılı ülkelere arasında diplomatik bağın kurulması olumlu bir gelişmedir.

Bizde makam hırsı, havalarda uçuşan sandalyeler, hakaretler değil; kardeşlik, tevazu hakim. Siyaset bizim için ülkeye hizmetin aracıdır. 

AYNAYA BAK

Kendi il belediyelerinde birbirini yolsuzlukla itam edenler bunu perdelemek için bize çamur atıyorlar. Kayseri'de mahkemenin kararı ortadır. Fatih Projesi'nde kaliteli bir eğitim görüyoruz. Son derece modern bir eğitim sistemi görüyoruz. Gözlerini rant hırsı bürümüş. Yolsuzluk görmek istiyorlarsa kendi partilerine, aynaya bakmalarını tavsiye ediyorum. 

Sağlıkta Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir devrim gerçekleştirdik. Eksiklikleri gidermemiz gerektiğinin bilincindeyim. Paletli ambulanslar, helikopter ambulanslar sayesinde dağ köylerinden hastalarımızı alabiliyoruz. Adalet sarayları dudak uçuklatıyor. 

HAYATINDAN HİÇ HIZLI TRENE BİNDİN Mİ?

Yolsuzluklukların olduğu bir iktidar olsa bu hizmetlerin hangisi yapılabilir? Ortak olduğumuz iktidarlarda ne yaptınız, bir söyleyin. Hayatında hiç Yüksek Hızlı Tren'e bindin mi? Bu aşantiyondan olmadı, bu iktidarla oldu. Boğaz'da tüp geçit yapılıyor. Çok derin, girme boğulursun."

Konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk'ün gönderdiği Meclis'le ilgili telgrafları da okuyan Erdoğan, "Darbeler değil, milletin iradesi olacaktır" dedi.

KİMSENİN YAPTIĞI YANINA KALMAZ

Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hiçbir güç ve makam TBMM'nin, milletin iradesi üzerinde değildir. Müdahale dönemlerinde her bir ferdiyle büyük faturalar ödemiştir. 28 Şubat'ta kendi iradesini millet iradesinin üzerinde görenler bu millete en büyük kötülüğü yapmıştır. Müdahaleler Türkiye'yi geriye götürmüştür. 

Hiçkimsenin yaptığı yanlış yanına kar kalmayacaktır. 12 Eylül müdahalesi bugün nihayet sanık sandalyesindedir. Bin yıl değil, 15 yıl geçmiş olsa da 28 Şubat sanık sandalyesine oturmuştur. 

28 Şubat'ta önce milletim zarar gördü. Ben cezaevine o talimatlarla girdim. Talim Terbiye Kurulu'nun bir şiirden dolayı bir belediye başkanı hapse atılır mı? Bu oralardan gelen talimatla oldu. Türkiye'de demokrasi, hukuk güç kazanmıştır."

28 ŞUBAT'TA YUMRUKLARIMIZI SIKTIK

28 Şubat döneminde yumruklarımızı sıktık, dudaklarımızı yerdik. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste der atalarımız. Büyük bir metanetle sabrettik. Başörtülü kızlar sabretti. Anadolunun sanayicileri sabrettiler. Aydınlar da sabrettiler. İnançlarımıza hakaret eden, emirle manşet atan, her gün milletin üzerine pislik atan o yayınlara metanetle sabrettik. Brifinglerde ayakta 10 dakika alkışlayanlar karşısında sabrettik. 

BUGÜN MAZLUMUN AHI AHESTE AHESTE ÇIKIYOR

Ülkenin kaynaklarını hortumlayanlar karşısında da sabrettik. Bu gün mazlumun ahının ahesta aheste çıktığı gündür. Bağımsız yargının hiç bir baskı olmadan görevini yaptığı gündür. Ben buradan Ak Parti grubundan Türkiye'nin gençlerine sesleniyorum; Biz demokrasiye milli iradeye nasıl sahip çıktıysak sizler de aynı şekilde onlara sahip çıkacaksınız. Sizler diklenmeyecek ama dik duracaksınız. Siz darbeye alkış tutanları şapkasını alıp gidenleri değil milli iradeyi savunanları savunacaksınız. Türkiye artık bundan sonra böyle karanlık dönemler yaşamayacaktır. Demokratik rejime kast edenler bundan sonra er ya da geç sanık sandalyesine oturacaklarını bilecek ve bu millete kötülük yapamayacaktır. Biz intikam duygusunda değiliz.

 

Kaynak: GAZETEVATAN http://haber.gazetevatan.com/mazlumun-ahi-aheste-aheste-cikiyor/444259/9/Siyaset



Bu haber 663 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,706 µs