En Sıcak Konular

FATİH ERBAKAN: ''İNTİKAMDAN YANA DEĞİLİZ''

17 Nisan 2012 14:23 tsi
FATİH ERBAKAN: ''İNTİKAMDAN YANA DEĞİLİZ'' Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, ''Biz hiçbir zaman intikamdan, cezalandırmadan yana değiliz. Önemli olan bu olayların gerçekleşmesinin önlenmesi ve bu gibi olaylara insanların yeniden alet olmamasıdır'' dedi.

''İntikamdan yana değiliz''

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, ''Biz hiçbir zaman intikamdan, cezalandırmadan yana değiliz. Önemli olan bu olayların gerçekleşmesinin önlenmesi ve bu gibi olaylara insanların yeniden alet olmamasıdır'' dedi.

Erbakan, Anadolu Gençlik Derneği Nevşehir Şubesi'nin etkinliğinde, gazetecilerin, 28 Şubat soruşturmasına ''Müdahil olacak mısınız'' sorusu üzerine, davaya müdahil olmayı henüz düşünmediklerini, kendilerinin de süreci sadece izlediklerini söyledi.

Atılan adımın bundan sonra böyle bir şey olmaması açısından caydırıcı olması için önemli bir adım olduğunu kaydeden Erbakan, ''İnşallah adalet yerini bulur. Bundan sonra böyle bir şey olmaması için caydırıcı olması için önemli bir adım olarak da görüyoruz. Ama her zaman söylediğimiz gibi, biz hiç bir zaman intikamdan, cezalandırmadan yana değiliz. Önemli olan bu olayların gerçekleşmesinin önlenmesi ve bu gibi olaylara insanların yeniden alet olmamasıdır. Merhum liderimizin dediği gibi onların şuurlandırılması ve eğitilmesi gerekli. İnşallah, bunlarda en kısa zamanda gerçekleşir'' diye konuştu.

Türkiye üzerinde planlar yapan dış güçlerin etkisinin ülke üzerinden kaldırılmasının önemli olduğunu belirten Erbakan, şöyle devam etti:

''Bu planlara alet olanlar, 'Biz bir plana alet olduk, pişmanız, meğerse ne kadar hata etmişiz' diyorlar. Dolaysısıyla bu dış güçlerin, bunları planlayanların etkisinin Türkiye üzerinden kaldırılması çok önemli. Bu planlara, etkilere karşı uyanık, şuurlu insanların yönetimde olması çok önemli. Milletimiz, yöneticilerimiz, siyasetçilerimiz, ırkçı emperyalizm dış güçlerin bu oyunlarının farkında olurlar, bundan sonra bu planlara alet olmazlar. Çünkü sonradan son pişmanlık fayda vermiyor. Ne kadar bunun farkına varmaları iyi bir şeyse de, olan milletimize oluyor, ülkemize oluyor ve çok büyük bir zaman kaybı oluyor.


Kaynak: MİLLİ GAZET http://www.milligazete.com.tr/haber/intikamdan-yana-degiliz-236120.htm


Bu haber 651 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,611 µs