En Sıcak Konular

AKP'NİN TABUT TABUT ASKERLERİ!

20 Mart 2012 14:14 tsi
AKP'NİN TABUT TABUT ASKERLERİ! Türk askerini Amerikan menfaatleri için cepheden cepheye gönderen AKP, o askerlerin tabutlar içinde ülkeye geleceğine de çoktan kendini hazırlamış durumdaydı.

AKP'nin tabut tabut askerleri!

Afganistan'da 12 askerimiz şehit oldu. Taliban mı helikopterimizi düşürdü, kaza sonucu mu düştü henüz bilmiyoruz. Bildiğimiz şu ki Türk askerini Amerikan menfaatleri için cepheden cepheye gönderen AKP, o askerlerin tabutlar içinde ülkeye geleceğine de çoktan kendini hazırlamış durumdaydı. 
Ne demek mi istiyorum? 
Anlatayım. 
2003 yılında Irak'a asker gönderme tezkeresi Meclis'ten çıktığında dönemin AKP İstanbul İl Başkanı (şimdinin Edirne milletvekili) Mehmet Müezzinoğlu şöyle diyordu: "Asker bayrama gitmiyor. Ya da o bölgede yiyip içip yatmaya gitmiyor. Asker zaman zaman, tabut tabut gelecek elbet. Kıbrıs'tan Bosna'dan Güneydoğu'dan şehitlerimiz geldi. Çanakkale Savaşı'nda şehit olan insanları üst üste koyup gönderdiler. Tabut bile yoktu. Biz askerimizi Somali'ye, Afganistan'a, Kosova'ya, Bosna'ya da gönderdik. Belirli dönemlerde Suriye'ye, Irak'a girişler oldu. O zaman da tabut tabut askerler geldi. Şimdi de gelir, sonra da gelecektir." (İdealist Gazetesi, 10-15 Ekim, sayı 45) 
Müezzinoğlu'nun bu açıklamasını aktardığımız yazımızda şu eleştirilerde bulunmuştuk: "Irak'a gidecek olan Mehmetçiklerin arasında ve gelecek olan tabutların içinde Müezzinoğlu'nun çocuğu olmadığı için rahat konuşuyor. ABD'nin çıkarları uğruna ve Amerikan askerlerinin ölüm riskini azaltmak için ateş çemberine gönderilecek olan askerlerimizin arkasından, bir siyasetçinin böylesine rahat ve duyarsız bir şekilde konuşması anlaşılabilir gibi değil. Bir siyasetçi "asker gönderiyoruz, yakında tabut gelecek, hazırlıklı olalım, bu gayet doğal bir sonuç" mantığını ortaya koyarken elini vicdanına koymalıdır. Müslüman'ın Müslüman'a kurşun sıkması planını devreye koyan Amerika'nın, bu pis oyununda figüran olmak yerine, bu oyunu bozmak yakışır Müslüman'a. Ve Milli Görüş" (!) denilen o fikir kaynağı bunu gerektirir. Madem Mehmet'in Abdullah'a Abdullah'ın Mehmet'e kurşun sıkacağı bir durumu alkışlayacaktınız, madem Mehmet'lerin tabutlarının bir İslam toprağından uçaklar dolusu gelmesini doğal karşılayacaktınız, neden yıllarca kendinize "Milli Görüş" dediniz? Neden cihat çığırtkanlığı yaptınız? Mücahitlik bu mudur?  Be "Müezzin!" (13 Ekin 2003, Yeni Mesaj) 
Demek ki daha iktidarlarının ilk yılında AKP hükümeti mensupları, dış cephelere gönderdikleri Türk askerlerinin tabutlar içinde ülkeye geri döneceklerine çoktan kendilerini hazırlamışlardı. 
Irak'ta, Afganistan'da, Suriye'de hülasa Haçlının menfaati uğruna savaştığımız her cepheye "yiyip içip yatmaya gitmeyen" askerlerimizin "tabut tabut" naaşlarının gelmesi gayet doğalmış. 
E o zaman hükümet yetkilileri ne diye habire taziye mesajı yayınlıyorlar şehitler için.   
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. 
O şehitleri sizden hesap soracak. 
Sizi gidi Amerikan mücahitleri! 

 

Muharrem Bayraktar - Yeni mesaj


Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12000948/akp-nin-tabut-tabut-askerleri/muharrem-bayraktar


Bu haber 755 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,060 µs