En Sıcak Konular

ERDOĞAN: ''CHP KILIÇDAROĞLU İLE YÜZ NAKLI YAPTI''

7 Mart 2012 10:25 tsi
ERDOĞAN: ''CHP KILIÇDAROĞLU İLE YÜZ NAKLI YAPTI'' BaşbakanTayyip Erdoğan,"Kaset operasyonuyla çok başarılı yüz nakli gerçekleştirildi. Ama CHP'nin toplumsal dokuyla uyuşacak doku nakline ihtiyacı var" dedi.

CHP'ye yüz değil, doku nakli lazım

PARTİSİNİN grup toplantısında CHP'ye yüklenen Başbakan Erdoğan, "Kaset operasyonuyla yüz nakli gerçekleştirildi. Ama CHP'nin doku nakline ihtiyacı var, genlerin değişmesi gerekiyor" dedi. Erdoğan, TÜSİAD'a eleştirilerini de sürdürdü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşma yaptı.

Dünya Kadınlar Günü hakkında konuşan Erdoğan, "8 Mart'ta Mardin'de olacağım. Dünya Kadınlar Günü'nü Mardinli kadınlarla kutlayacağız. Üniversitelerde kız çocuklarına faşizan dayatma ve baskıya biz son verdik. Sağlık alanındaki reformlarla çilekeş Anadolu kadınlarını biz gözettik. Kadınlara yönelik şiddete sıfır tolerans gösterdik.

Bu hafta Genel Kurul'a gelmesi beklenen tasarıyla inşallah kadına yönelik şiddete de en kapsamlı önlemler getiriyoruz. Sadece kadın demeyeceğiz, her iki taraf da olabilir. Bugün buradan 8 Mart vesiyesiyle Van'ın kadınlarını, depremzede hanım kardeşlerimizi yürekten selamlıyorum. Uludere'de yakınlarını kaybetmiş hanım kardeşlerimizi selamlıyorum. Özellikle Filistin'in, Gazze'nin, Hama'nın, Humus'un mazlum ama mağrur kadınlarını selamlıyorum" dedi.

ESAD'A ÇAĞRI

Erdoğan konuşmasında Suriye'yle ilgili gelişmelere değindi ve yine Esad'a seslendi. Erdoğan şunları söyledi: "Son günlerde saldırılar insanlık dışı bir vahşet görünümü almaya başladı. Suriye'den sağlıklı ve net bilgiler almak mümkün olmuyor. Suriye yönetimi kendi halkını katletmeyi bir kez daha acımasızca sergilemeye devam ediyor. Uluslararası toplum bunu izlemekle yetiniyor. Uluslararası toplum bu vahşete ortak oldu. Akan kan katliamları gerçekleştiren zalimlere olduğu kadar, seyirci kalan ülkelerin tarihlerine kara bir leke olarak yazıldı." 

CHPYE ELEŞTİRİ

"Kaset operasyonuyla çok başarılı yüz nakli gerçekleştirildi. Ama CHP'nin toplumsal dokuyla uyuşacak doku nakline ihtiyacı var" diyen Erdoğan, "CHP'nin önce genlerini değiştirmesi gerekiyor. Geçen hafta çıktı AK Parti'yi 28 Şubat'ın ürettiğini söyledi.

28 Şubat'ta davulları siz çalıyordunuz. Müdahaleye neden çanak tuttunuz. Piyon olarak kullanılmaş ikna odalarının mucitlerini neden partinizden milletvekili yaptınız? AK Parti'ye kapatma davası açıldığında Ankara'da hakimler var diyen siz değil miydiniz? Bizi arkadan hançerlemekle itham eden Kılıçdaroğlu bu iftiralarını Eski Genel Başkanı'nın gözünün içine baka baka yapıyorlar. Biz AK Parti'yi kapatılan partinin arkasından kurduk.

Ama siz eğer Brütüs arıyorsan aynaya bak. Aynaya baktığında ziyaretine gidip çıktığında 'aday olmayacağım'deyip aday olan bir Brütüs göreceksin. Yüz nakli yapıldı ama genler aynı. 28 Şubat değil mi İmam Hatiplerin orta kısmını kapatan. Ona sahip çıkan kim, sensin. Kızlarımızın üniversiteye gidebilmesinin önünü açmak için yapılan yasayı Anayasa Mahkemesi'ne götüren sen değil misin?

TÜSİAD'I TEBRİK EDİYORUM

28 Şubat mimarlarının zihniyeti, eğitim sistemi üzerinde ağır tahribata neden oldu. Kademeli eğitimle 28 Şubat'ın son izini siliyoruz. Milli Eğitim şuralarında yapılan araştırmaların ışığında bu düzenlemeyi gerçekleştiriyoruz. Elitlerin, patronların talepleri değil, milletin talepleri doğrultusunda bir adım atiyoruz. Ben TÜSİAD'a hafif yollama yaptım, rahatsız oldular.

Biz Zekai Baloğlu'nu iyi biliriz. O raporu hazırlatan TÜSİAD aynı TÜSİAD değil miydi? Ben İmam Hatip mezunu bir Başbakan'ım. Beni üniversiteye almadılar. Gideceksin bir de lise bitireceksin. O dönemdeki bütün arkadaşlarımız gittik bir daha lise bitirdik.

Bize hendek atlattılar. Buna rağmen yine hazmedemiyorlar. İsteseniz de, istemeseniz de bu millet sahip çıkıyor. 21.5 milyon oy böyle geldi. Biz 75 milyonu kucaklıyoruz. Ben yine de TÜSİAD'ı tebrik ediyorum. TÜSİAD tutarlı davranıyor. Ama CHP'ye de tavsiyemiz eğilmeden ne söyleyeceğini açık açık söyle. Omurgalı bir duruş sergile. İkna odalarının mucitleri Danıştay'a gidiyor. 4+4+4'ün önünü kesmek için. TBMM artık yasayla bu işin de noktasını koyacaktır." 


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=23092



Bu haber 667 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,039 µs