En Sıcak Konular

İNTER ''FIRTINA''DAN ZOR KURTULDU:1-1

23 Kasım 2011 11:13 tsi
İNTER ''FIRTINA''DAN ZOR KURTULDU:1-1 Şampiyonlar Ligi'nde güçlü rakiplerine kök söktüren bordo-mavililer, İtalya'da yendiği Inter'i bu kez elinden kaçırdı.

Bu fırtına dinmez!

Şampiyonlar Ligi'nde güçlü rakiplerine kök söktüren bordo-mavililer, İtalya'da yendiği Inter'i bu kez elinden kaçırdı. Alvarez'in golüne rağmen ayakta kalan Karadeniz takımı, Halil Altıntop'un füzesiyle eşitliği sağladı. Trabzonspor'da Adrian'ın kafası direkte patladı. Bu beraberlik, bordo-mavilileri ikinci sıraya taşırken, gruptan çıkma şansı da Lille maçına kaldı

Trabzonspor, İtalyan devi Inter ile berabere kaldı, Avrupa'daki konumunu son maça bıraktı: 1-1. Inter, bu beraberlikle gruptan çıkmayı garantiledi.

3. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Celustka'nın vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
17'de Milito'nun ara pasıyla ceza sahasına giren Alvarez kaleciyle karşı karşıya kaldı. Plase vuruşunda top kaleci Tolga'nın yanından ağlarla buluştu: 0-1
22. dakikada Colman'ın ara pasıyla savunmanın arkasına iyi sarkan Burak, rakibinden sıyrıldıktan sonra kayarak vuruşunu yaptı ancak top az farkla direk dibinden auta çıktı.
23. dakikada orta sahanın önünden topu alan Halil Altıntop'un yaklaşık 30 metreden kaleye gönderdiği top Samuel'e de çarpıp kaleci Cesar'ın bakışları arasında ağlarla buluştu: 1-1.
35. dakikada Colman'ın pasıyla ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Alanzinho'nun vuruşunu kaleci Cesar son anda kornere çeldi.

45'te Zarate'nin soldan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisinde oluşan karambolde Lucio'nun vuruşunu Glowacki kornere çeldi.
61. dakikada Cambiasso'nun ara pasında Zarate, Tolga'yı geçti, ancak vuruşunda Glowacki göğsüyle topu kornere çelerek mutlak bir gol pozisyonunu engelledi.
67'de Alanzinho'nun ceza sahası dışından çektiği sert şutta top üstten auta çıktı.
71. dakikada Adrian'ın sağdan ceza sahasına ortaladığı topu defans uzaklaştırdı ancak topu önünde bulan Alanzinho'nun sert şutunda top az farkla yandan auta çıktı.
75'te Celustka'nın sağdan ceza sahasına ortaladığı topu Adrian kafayla kaleye gönderdi. Kaleciyi de geçen top yan direğe çarparak oyun alanına döndü daha sonra savunma topu kornere gönderdi. Karşılaşma da 1 - 1'lik eşitlikle sona erdi.

‘KENDİM ATMIŞ GİBİ SEVİNDİM’
Trabzonsporlu Halil Altıntop, artık her şeyin kendi ellerinde olduğunu dile getirdi. Bordo-mavili oyuncu, "İlk maçı düşünüyorum orada top defansa değmese gol olacaktı. Bugün (dün) defansa değip gol oldu" dedi. Karadeniz ekibinin golcüsü Burak Yılmaz da şöyle konuştu: "Üstüme düşen görevi yaptım. Gol için çok çabaladım, kısmet Halil ağabeyinmiş. O atınca kendim atmış gibi sevindim."

Vanlı Oğuz sahada
Van’ın Erciş İlçesi’ndeki depremin ardından ailesiyle kaldığı çadırda isteklerini soran gazetecilere, "Sadece Trabzonspor forması istiyorum" diyen ve daha sonra da bordo-mavililerden büyük destek gören 5 yaşındaki Oğuz Can ve ailesi, Trabzonspor’un davetlisi olarak kente geldi ve Inter maçını izledi. Oğuz ve ağabeyi Yasin ise futbolcuların önünde seramoniye çıktı. Oğuz maça çıkarken büyük heyecan yaşadı.

'İki takım da kazanabilirdi'
Inter’in hocası Ranieri, "Kazanmak için uğraştık ama kaybedebilirdik de" ifadesini kullandı. İki tarafın da üç puana yaklaştığını dile getiren Ranieri, "Türk futbolu oldukça iyi. Bütün takımlar iyi futbol oynamak istiyor. Bu çok önemli bir şey. Karşımızda organize olan bir takım vardı" dedi. Son maçta CSKA karşısında kazanmak istediklerini söyleyen İtalyan ekibinin çalıştırıcısı, "Grup bizim için bitti ama Trabzon korkmasın kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ {http://spor.milliyet.com.tr/bu-firtina-dinmez-/spor/spordetay/23.11.2011/1466293/default.htm}


 



Bu haber 626 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,499 µs