En Sıcak Konular

KILIÇDAROĞLU: ''O MADALYAYI İADE ET!''

10 Eylül 2011 12:53 tsi
KILIÇDAROĞLU: ''O MADALYAYI İADE ET!'' CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın "İsrail'in avukatlığını yapıyor" sözlerine cevap verdi. Kılıçdaroğlu "Avukat o ülkelerden madalya alan Erdoğan'dır. O madalyayı iade et" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çağrı

CHP'nin 88. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen toplantıda gazetecilerin sorularını cevaplandıran CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın "İsrail'in avukatlığını yapıyor" sözlerine cevap verdi. Kılıçdaroğlu "Avukat o ülkelerden madalya alan Erdoğan'dır. O madalyayı iade et" dedi.
 
CHP Parti Okulu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Genel Başkan Deniz Baykal, Murat Karayalçın ve okulda ilk dersi veren eski genel başkanlardan Altan Öymen'in katılımıyla açıldı. Konuşmasının başında hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Hep özlem duyardım. Bir okulumuz olsun ve o okulda tarihimizi öğrenelim. Çünkü CHP'nin tarihi, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihidir" dedi.
 
"TERÖRÜ BESLEYEN TEK PARTİ AKP"

Kılıçdaroğlu, AKP Hükümeti'nin terörü beslediğini iddia ederek, "Ülkemizde terör var. Halkta, 'terörü AKP önleyecek ama CHP buna engel oluyor'diye bir algı yerleştirmeye çalışıyorlar. Özellikle Muş'lu kardeşlerime söylüyorum; terörü önleme konusunda en sağlıklı gözlemlerde bulunan ve çözüm geldiği zaman kesintisiz destek vereceğini ilan eden tek parti CHP'dir. Terörü besleyen ve azgınlaştıran tek parti var. O da AKP. Şimdi geldiği süreçte kanla beslenmeye çalışıyor. Biz kendi ülkemizde barışı ve huzuru egemen kılmak istiyoruz" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın "İsrail'in avukatlığını yapıyor" sözlerine cevap verdi. Kılıçdaroğlu "Avukat o ülkelerden madalya alan Erdoğan'dır. O madalyayı iade et" dedi.
 
"TÜRKİYE'Yİ UNUTUP ARAP SOKAĞINA OYNAYAN BİR SİYASİ İKTİDAR VAR"

AKP'nin Türkiye'nin sorunlarıyla ilgilenmek yerine komşularının sorunlarıyla ilgilendiğini de ifade eden CHP lideri, "Yüzde 49.9 oy aldılar. Hiçbir partiye nasip olmayacak bir başarı. Güzel bir sonuç aslında ama üç ayda geldikleri şu noktaya bakın. Politika oluşturamayan, dün söylediğini ertesi gün unutan bir siyasi iktidar. Türkiye'yi unutup, Arap sokağına oynayan bir siyasi iktidar" dedi.

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=21304&haber=kilicdaroglu-39ndan-erdogan-39a-cagri}



Bu haber 683 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,834 µs