En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''KARADAN DA İMHA HAREKATI YAPILMALI''

22 Ağustos 2011 15:34 tsi
BAHÇELİ: ''KARADAN DA İMHA HAREKATI YAPILMALI'' MHP lideri Devlet Bahçeli: ''Terörist kamplarına düzenlenen hava harekatı iyi bir başlangıç ancak yetmez. Karadan da imha operasyonu yapılmalı'' dedi.

DERHAL KARA HAREKATI

MHP lideri Devlet Bahçeli: Terörist kamplarına düzenlenen hava harekatı iyi bir başlangıç ancak
yetmez. Karadan da imha operasyonu yapılmalı.

Cani yuvaları vurulmalı
Türkİye’nin sabrını taşıran terör eylemleri sonrası başlayan hava harekatını değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sınır ötesinde yuvalanan canilerin kara operasyonuyla imha edilmesini istedi.

Hesabı nasıl verilecek!
Bahçelİ, “Açılım rezaleti bitmeli. Hem bataklığı genişletip hem de sivrisinekle mücadele etmeye çalışmak abes, çelişki ve siyasi patolojik bir vakadır! İşin bu noktaya gelmesinin hesabını kim verecek?

O bakanı görevden al!
BaŞbakan Erdoğan’a da seslenen Bahçeli, ” Açılım fesadı devam ettikçe bölücülük kendisine uygun ortamı bulur. Girdiğiniz yanlıştan bir an önce dönün ve koordinatör bakanı görevinden alın“ diye konuştu
 
Kara harekatı mutlaka yapılmalı
Bahçeli, “Hava harekatı yeterli değil. Kara operasyonuyla destekli bir imha harekatı başlatılmalı ve canilerin yuvalandığı sınır ötesindeki kamplar yok edilmeli” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Terörist kamplara düzenlenen hava harekatları iyi bir başlangıç ama yeterli  değildir. Kara operasyonuyla destekli bir imha harekatı bir an önce hayata geçmeli ve canilerin yuvalandığı sınır ötesindeki kamplar yok edilmelidir” dedi. Bahçeli, Etimesgut Belediyesinin Eryaman’daki Türk Konut Maket Salonu’nda düzenlediği iftara katıldı. Bahçeli, içinden geçilen zaman diliminde Türk milletinin hem varlığından hem devamlılığından hem de bütünlüğünden rahatsız olan odakların, saldırılarına hız verdiğini dile getirerek, “Türkiye, bölücü terörün kanlı ve iğrenç eylemleriyle sarsılmaktadır. Her gün vatan evlatlarımız şehit olmakta, bayrağa sarılı tabutlar memleketlerindeki baba ocaklarına gitmektedir” diye konuştu.

Güvenlik sağlanmalı
Kuzey Irak’taki PKK kamplarına yönelik hava harekatlarının yeterli olmayacağına dikkat çeken Bahçeli, “Terörist kamplara düzenlenen hava harekatları iyi bir başlangıç ama yeterli değildir. Kara operasyonuyla destekli bir imha harekatı bir an önce hayata geçmeli ve canilerin yuvalandığ ı sınır ötesindeki kamplar yok edilmelidir. Sınır güvenliği sağlanmalı, teröristlerin geçiş güzergahı kilitlenmeli ve sızanlar tesirsiz hale getirilmelidir” değerlendirmesinde bulundu. Bahçeli, “Avrupa Birliği dayatmaları dahilinde, PKK taleplerinin sözcülüğünü televizyonlardan ısrarla gündeme taşıyan sözde aydınlar ve terör uzmanları bulunduğunu” iddia ederek, Türk milletinin bu kişileri dinlemekten bıktığını söyledi. Tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Bahçeli, şunları söyledi: “Ne acıdır ki çocuklar öksüz, anneleri dul kalmaktadır. Milli vicdanlar yaralıdır ve yakılan ağıtlar gök kubbede yankılanmaktadır.”

Açılım rezaleti
“Türkiye bu açılım rezaletinden kurtulmadıktan sonra hunhar terör ve bölücülükle baş etmesi çok zordur” diyen Bahçeli, bir taraftan bataklığın yayılması için faaliyetler yürütülürken diğer tarafta sivrisinekle mücadele etmeye çalışmanın abes, çelişki ve siyasi patolojik bir vaka olduğunu iddia etti. Sokaklardaki infazların ve hain pusuların hedefinde askerin, polisin ve kamu görevlilerinin bulunduğunu savunan Bahçeli, “Demokratik açılım saçmalığıyla özgürlükten ve demokrasiden bahseden gafillerin Doğu ve Güney Doğu’daki vatandaşlarımızın iyice sindirildiklerini görmeleri gerekmektedir. Ne kadar ilginçtir ki son günlerde ’barış çöktü, barış dili zarar gördü, yeniden başa döndük’fitnesi bu sürece paralel gitmektedir. Kimlere hizmet ettiği bizim tarafımızdan belli olan bu sözlerin bölücülüğün propaganda malzemesi arasında yer aldığı kuşkusuzdur. Bu şartlar altında hala yıkım projesinden taviz verilmeyeceğini söylemek, akıl dışıdır ve üstelik bu konuda ısrar, Türk milletinin ayrılmasına ve ülkemizin bölünmesine çanak tutulduğu anlamına gelecektir” diye konuştu. Konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a da seslenen Bahçeli, “Kendisini uyarmak istiyorum; açılım fesadı devam ettiği sürece bölücülük kendisine üreyeceği uygun ortamı her zaman bulacaktır. Bu nedenle girdiğiniz yanlıştan bir an önce dönün ve koordinatör bakanı görevinden acilen alın” dedi.

Kaynak:

 



Bu haber 918 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,757 µs