En Sıcak Konular

SADRİ ŞENER VE LEVENT KIZIL'A ''ŞİKE'' GÖZALTISI

11 Temmuz 2011 10:28 tsi
SADRİ ŞENER VE LEVENT KIZIL'A ''ŞİKE'' GÖZALTISI Şike ve teşvik operasyonu kapsamında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve eski TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl gözaltına alındı.

TS Başkanı Şener ve Kızıl gözaltında
 
Şike ve teşvik operasyonu kapsamında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve eski TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl gözaltına alındı.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Şener, yapılan sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Sadri Şener, hastaneden çıkarılışında gazetecilerin "Neden gözaltına alındınız" sorusuna "Emniyete gidiyoruz. Yavaş sorun, yavaş cevap verelim" diye cevap verdi.

ESKİ TFF YÖNETİCİSİ KIZIL DA GÖZALTINDA

Şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticisi ve Milli Takımlar sorumlusu Mehmet Levent Kızıl gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Kızıl, burada sağlık kontrolünden geçirildi.

Eski TFF yöneticisi Kızıl, daha sonra Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirilerek arka kapıdan içeri alındı.

Alınan bilgiye göre, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Kızıl, burada sağlık kontrolünden geçirildi.

Eski TFF yöneticisi Kızıl, daha sonra Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirilerek arka kapıdan içeri alındı.

ŞAKAR İSTANBUL’A GİDİYOR

İlk dalga operasyonda gözaltına alındığı söylentisi yayılan ancak daha sonra gözaltında olmadığı ortaya çıkan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’ın da Başkan Sadri Şener’in gözaltına alınmasının ardından, KKTC’de sürdürdüğü tatilini yarıda keserek İstanbul’a gideceği öğrenildi. Trabzonspor tesislerinde ise şu anda herhangi bir arama yapılması konusunda talimat verilmediği belirtildi.

GÖZALTI SAYISI ARTABİLİR

Gözaltı sayısının 20'yi bulabileceği iddia ediliyor.

TS İNTERNET SİTESİ'NDEN DÜN GECE "SAKİN OLUN" ÇAĞRISI YAPILMIŞTI

Dün gece 23.06'da Trabzonspor'un internet sitesinden bir açıklama yapılmış ve 'sakin olun' çağrısında bulunulmuştu. O açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

'Yaklaşık 1 haftalık süre içerisinde ülke gündemini meşgul eden futbola yönelik hukuki süreç, kulübümüz tarafından da büyük bir ilgi ve dikkatle takip edilmektedir.

Adalet sisteminin sırasıyla emniyet, savcılık ve mahkeme boyutunda cereyan eden gelişmeler, sonuçları itibariyle üzerinde yorum yapılamayacak kadar hassas bir içerikte sürmektedir.

Bu gerçekler ışığında, camiamızın bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de sağduyu ve sükûnetini koruması büyük önem taşımaktadır.

Böylelikle, başta taraftarlarımız olmak üzere tüm kesimlerin toplumun tansiyonunu daha da yükseltecek eylem ve söylemlerden kaçınmaları, süreci sakinlikle değerlendirmeleri gerekmektedir.

Aksi halde sergilenecek davranışların camiamıza ve toplumsal huzurumuza hiçbir faydası dokunmayacağı gerçeğinden hareketle, konuya gereken duyarlılığın gösterileceğine inanıyor, saygılar sunuyoruz.'

AZİZ YILDIRIM'IN TUTUKLANMASININ ARDINDAN TRABZONLULAR SOKAĞA DÖKÜLMÜŞTÜ

İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen şike ve teşvik soruşturması kapsamında bir hafta önce gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün akşam çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanması Trabzonspor taraftarını sokağa döktü.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tutuklandığının duyulması üzerine dün akşam sokaklara dökülen Bordo- mavili taraftarlar büyük coşku yaşadı. Açtıkları dev boyutta Trabzonspor flaması ile yürüyüş düzenleyen yaklaşık 200 kişilik taraftar grubu, "Para, şike, işte Fener işte", "Şampiyonluk hakkımız, söke söke alırız", "Trabzon uyuma, şampiyonluk geliyor" şeklinde sloganlar attı.

Trabzon'da ayrıca kentin çeşitli yerlerinde toplanan taraftar grupları da , "Şampiyon Trabzon" tezahüratları yaptı. [1]

Trabzon'da şike gözaltısı şoku!

Şike soruşturmasında ikinci dalga Trabzonspor hisselerinin güne yüzde 5,48 düşüşle başlamasına neden oldu.

İkinci dalga operasyonu kapsamında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in de aralarında bulunduğu 22 kişinin gözaltına alınması nedeniyle sabah saatlerinde Trabzonspor hisselerinde düşüş görüldü. Geçtiğimiz hafta yüzde 17.65 değer kazanan Trabzon hisseleri güne yüzde 5,48 düşüşle 19,85 liradan başladı.

Geçtiğimiz hafta Aziz Yıldırım'ın tutuklama talebi sonucu Fenerbahçe hisselerindeki değer kaybı yüzde 35'i bulmuştu.[2]


 

Kaynak: GAZETVATAN

[1] {http://haber.gazetevatan.com/ts-baskani-sener-ve-kizil-gozaltinda/387968/1/Gundem}

[2] {http://haber.gazetevatan.com/trabzonda-sike-gozaltisi-soku/387980/2/Ekonomi}

 



Bu haber 672 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,082 µs