En Sıcak Konular

MHP'LİLERDE YENİ KOMPLO ENDİŞESİ

27 Mayıs 2011 19:25 tsi
MHP'LİLERDE YENİ KOMPLO ENDİŞESİ Kaset skandalıyla sarsılan MHP’nin kulislerinde “yeni komplo” iddiası konuşuluyor.

MHP'liler yeni komplo bekliyor!

 “Bilgisayarlarımıza virüsle o görüntüler yüklenecek’

Kaset skandalıyla sarsılan MHP’nin kulislerinde “yeni komplo” iddiası konuşuluyor. Alarma geçen MHP’nin kurmaylarından biri “Virüsle önemli bir ismin bilgisayarına girilecek ve kasetlerin çıkış kaynağının bu kişi olduğu iddia edilecek” dedi.

AKP’li Küçükçekmece Belediye Meclis üyesi, milletvekili adayı Faruk Bayındır’la ilgili iddiaları gündeme getiren MHP, bu defa ilginç bir istihbaratın peşine düştü. MHP kulislerinde, seçimden bir kaç gün veya en fazla 1 hafta önce kurgulanmış olan yeni bir komplonun uygulamaya geçirileceği konuşuluyor. MHP’nin önde gelen isimlerinden biri VATAN’a, birkaç gün önce kendilerine ulaşan bir ihbarı incelediklerini söyledi. MHP’li önemli ismin aktardığı iddiaya göre, “Seçimden bir kaç gün önce polis bir ihbar telefonu alacak ve İstanbul’da yaşayan, popüler bir MHP’linin bilgisayarında kasetlerle ilgili önemli verilere ulaşılacak. Bunun ardından da kamuoyuna, ‘Bu tamamen MHP’nin iç hesaplaşması’ görüntüsü verilecek”. Halen konuyla ilgili çalışmaların sürdüğünü ve kesin bilgilere ulaşmaya çalıştıklarını belirten MHP’li yetkili, “Kaset meselesi ters etki yapınca bu defa ‘Bu iş MHP’nin iç meselesi’ görüntüsü yaratmak için aynı karanlık çevreler harekete geçti. Gündemlerinde yeni bir komplo var. Bizim de oldukça sağlam istihbaratımız olduğunu zaman zaman unutuyorlar” ifadesini kullandı.

Bilgisayara girilecek

Kendilerine ulaşan bilgilere göre seçimden bir kaç gün veya en fazla bir hafta önce yeni bir senaryonun devreye sokulacağını öne süren MHP’li yetkili bunu şöyle anlattı: “Biliyorsunuz bu dinlemelerin yapılması o kadar kolay bir iş değil. Tamamen organize. Ancak toplum kaset ve şantaj meselesine karşı sağduyu gösterip ters tepki verince yeni bir senaryoyu uygulamaya koyacaklarını öğrendik. Bu senaryo şöyle: Seçimden birkaç gün önce İstanbul’da yaşayan önemli ve popüler bir MHP’liyle ilgili polise sahte bir ihbar telefonu gelecek. Tüm bu kasetlerin çekilmesi, dağıtılmasıyla ilgili bu kişinin sorumlu olduğu ve kişisel bilgisayarında bu verilere ulaşılabileceği yönünde bir ihbar yapılmış olacak. Bir virüs aracılığıyla bu MHP’linin bilgisayarına ilgili veriler yüklenecek. Bu ismin bundan haberi olmayacak. Polis bu ünlü ismin evini basacak ve gerçekten de bilgisayarında görüntülere ait önemli izler bulacak, onun sorumlu olduğuna dair kanıtlar ortaya çıkarılacak. Ancak bu görüntülerle o kişinin ilgisi olmadığını biliyoruz. Kaset olayını MHP’lilerin üzerine yıkmak için tertip halinde olduklarının farkındayız.”

İstanbul’da yaşayan ünlü ülkücünün ismini ‘şimdilik’ veremeyeceğini belirten MHP’li önemli kaynak, “Kaset işi tutmayınca bu defa üzerimize yıkma gayretine geçtiler. Bu isim son derece popüler, olay İstanbul’da yaşanacak ve seçime birkaç gün en fazla bir hafta kala operasyon devreye sokulacak. Biz parti olarak konuyla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerekirse açıklama da yapacağız” ifadesini kullandı. (Deniz GÜÇER / VATAN)

 

Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/mhpliler-yeni-komplo-bekliyor/379924/1/Gundem}

 



Bu haber 696 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,975 µs