En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''BAŞBAKAN'IN ŞİKAYET ETMEYE HAKKI YOK''

27 Mayıs 2011 10:52 tsi
BAHÇELİ: ''BAŞBAKAN'IN ŞİKAYET ETMEYE HAKKI YOK'' MHP Lideri Devlet Bahçeli, 'Başbakan çılgın projelerle çıldırdırmış. 3. denemi istiyor" dedi.

Başbakan'ın şikayet etmeye hakkı yok

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 'Başbakan çılgın projelerle çıldırdırmış. 3. denemi istiyor" dedi.

Samsun'da halka hitap eden Bahçeli, "Terör almış başını gidiyor. Hakkari'de kepenkler iniyor. Başbakan Erdoğan şikayet ediyor. Sen necisin? Her yerde sultanım diyorsun. Beslediğin, büyüttüğün PKK'lı teröristleri şikayet etmeye ne hakkın var? Valilere kepenk kapattırmayıp yollara güller döktürmelisin. Çünkü açılım zırvasıyla bunları azdıran sensin" diye konuştu.
 
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Samsun'da Türkiye'nin en büyük sorununun işsizlik olduğunu söyledi.

'Başbakan çılgın projelerle çıldırmış' diyen Bahçeli şunları söyledi:
 
"Sayın Başbakan 3. dönemi istiyor ve bu dönemi ustalık dönemi olarak nitelendiriyor. Çılgın projelerle çılgına dönmüş... Eğer bunlara 9 yıl önce başlamış olsa idin bu vatandaş sana hadi devam et derdi. Ülkenin ekonomik ve sosyal sorunları vardır. Başbakan hayalini anlatarak kandırmaya çalışıyor.
 
Bir gurup arkadaşlarımız üniversite mezunu işsiz diğer bir kesim üniversite mezunu değil ama işsiz. Diğer taraftan iş aramaktan vazgeçmiş bir grup var. Yaşanan krizden dolayı işini kaybetmiş esnaf var. Dükkanlarına devren satılık kiralık diye ilan asıyor.
 
Türkiye'nin en büyük ekonomik sorunu işsizliktir. Bu da yoksullukla beraber olunca büyük sorunu teşkil ediyor. Nüfusun 18,8'i yoksullaştı. Bu insanlarımızın hayat şartları ne haldedir... Nüfusun yüzde 46,3 geliriyle geçinemiyor. Yeni giyisi alamayan, ısınamayanlar var. Nüfusun yüzde 57'si borcunu ödeyemiyor. İşsizlik yoksulluk hayat şartlarını güçleştiriyor.
 
Son dönemde kadına yönelik şiddet uygulanıyor. Sığınacak yeri olmayan veya evine dönemeyen kadın sokaklarda kayboluyor. Bu ülkede asayiş kalmıyor. AKP'yi yönetenlere bak. Arada farkı Samsun meydanında gören yok mu? AKP'li yeni türemiş ve mutlu azınlık haline gelmiş insanlar var. Terör başını almış gidiyor. Türkiye yıpramıştır...
 
ÖNCE ALLAH'A, SONRA SİZE...
 
Türkiye'de insanlar yoksullar... Bu paketleri veriyorlar. Millet de mahrum kalmamak için bu AKP'ye oy veriyor. Bu paketler helaldir. Vatandaşın vergisidir. Helaldir. Alın yeyin bir süre mutlu olun ve vurun iktidara tokadı... MHP Türkiye'de olup bitenin farkındadır. Devlet yoktur siyasi iktidar yoktur. Önce Allah'a sonra da size güveniyoruz...
 
Geçim darlığı yuvaları da sarsıyor. Bazıları anlaşarak halledebiliyor. Bazıları da şiddete başvuruyor. Bazıları sığınma evlerine gidiyor. Bir yer bulamazsa sokaklarda kaybolan kadınlar arasına karışıyor.
 
Bu ülkede güven kalmıyor. AKP'ye oy verenlere sesleniyorum. Hanedanlara bakanlara, yakınlarırna bak bakalım aradaki farkı gören yok mu?

Terör almış başını gidiyor. Hakkari'de kepenkler iniyor. Başbakan Erdoğan şikayet ediyor. Sen necisin? Her yerde sultanım diyorsun. Beslediğin, büyüttüğün PKK'lı teröristleri şikayet etmeye ne hakkın var?
 
Valilere kepenk kapattırmayıp yollara güller döktürmelisin. Çünkü açılım zırvasıyla bunları azdıran sensin.
 
MHP 100 çözümle huzurlu mutlu kılmak istiyor. Milletimize namus sözü veriyor. Devlet yoktur ve siyasi iktidar teslim olmuştur. Öyleyse önce Cenabı Allah'a sonra size sığınıyoruz. Samsun'un yetiştiştirdiği kıymetli evlatları Ankara'ya yanıma gönderin diyorum."

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=20220}



Bu haber 717 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,897 µs