En Sıcak Konular

ÇALIMBAY SİVASSPOR'U LİGE TUTUNDURDU

9 Mayıs 2011 12:12 tsi
ÇALIMBAY SİVASSPOR'U LİGE TUTUNDURDU Kendisinin Sivasspor'un başına geldiğinde düşmeye en büyük adaylardan bir takım olduklarını belirten Çalımbay, yapılan takviyeler ve hazırlıklar sayesinde ligde kalmayı başardıklarını kaydetti.

Çalımbay Ligde kalmayı garantiledik

Spor Toto Süper Lig'de kalmayı garantileyen Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, Ankaragücü ile 1-1 berabere kalarak ligde kalmayı garantiledikleri için mutlu olduğunu söyledi. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal da, sahada atanın galip geleceği bir karşılaşma oynandığını söyledi.

Ligin 32. haftasında Sivas'ta oynanan Sivasspor - MKE Ankaragücü maçıyla ligin altındaki sıralamada netleşti. Rakibiyle 1-1 berabere kalan kırmızı - beyazlı ekip bu sonuçla bitime 2 hafta kala ligde kalmayı garantiledi.

Maç sonu bir değerlendirme yapan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, mutlu olduklarını söyledi.

Göreve gelirken sezonu iyi bir yerde bitirmeyi hedeflediklerini belirten Çalımbay, "Zorlu bir maç oldu. Ankaragücü kazanmak için ellerinden geleni yaptı. Biz oyundan hiç kopmadık. Hak ettiğimiz bir puan aldık." diye konuştu.

Kendisinin Sivasspor'un başına geldiğinde düşmeye en büyük adaylardan bir takım olduklarını belirten Çalımbay, yapılan takviyeler ve hazırlıklar sayesinde ligde kalmayı başardıklarını kaydetti.

Bu zor geçen sezondan kulüp olarak iyi dersler çıkarmaları gerektiğinin altını çizen Çalımbay, "2 sezon şampiyonluğa oynayan Sivasspor 2 sezonda da düşme korkusu yaşadı." dedi.

Bunlardan ders çıkarmaları gerektiğini vurgulayan Çalımbay, gelecek sezon da takımın başında olması halinde en az 5-6 nokta transfer yapmaları gerektiğini söyledi. "Bir an önce önümüzdeki sezona bakmamız lazım." diyen Çalımbay, "Gereken tedbirleri almamız lazım. Ben daha güzel günler yaşamak için buraya geldim. 5-6 nokta transfer yapmamız gerekiyor. Ayrıca geldiğim günden bugüne kadar yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Sivasspor'un beraberlik golünü atan defans oyuncusu Sedat Bayrak da, Buca karşısında aldıkları farklı galibiyetle büyük ölçüde ligde kaldıklarını ve bugünkü Ankaragücü beraberliğiyle de matematiksel olarak ligde kalmayı garantilediklerini söyledi. Sedat, "Son 4 maçta galip gelmedik ama 3 maçta da yenilmiyoruz. Zevkli bir mücadele oldu. Ankaragücü'nü tebrik ediyorum." dedi.

Başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Nas ise, yorgun ve sıkıntılı geçen bir sezonun ardından bu hafta ligde kalmayı garantiledikleri için mutlu olduğunu ifade etti. Nas, "Artık bu sezonu kapattık gelecek sezona bakacağız." diye konuştu.

MKE ANKARAGÜCÜ CEPHESİ
Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, "Maç atanın kazanacağı ya da öne geçenin rahatlayacağı bir maçtı. Önümüzdeki haftalarda oynayacağımız maçlarda bize yakışanı yapacağız. Trabzon ve Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışlarından ötürü kutluyorum. Alt taraftaki mücadele de bitti Sivas'ı da kutluyorum. Son olarak tüm annelerin gününü kutluyorum." dedi.

Ankaragücülü Bednar da, maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi. Sivasspor'un ilk yarıda kendilerine oranla daha iyi olduğunu belirten Bednar, "Sestak'ın güzel golüyle öne geçtik. Ama beraberlik maçın hakkıydı" dedi. Özgür Çek ise "1-0 öne geçtik. Ama bunu değerlendiremedik." diye konuştu.

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/haber/calimbay-ligde-kalmayi-garantiledik-201220.htm}



Bu haber 701 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,822 µs