En Sıcak Konular

MUĞLA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ MAKAMINDA ÖLDÜRÜLDÜ

8 Nisan 2011 12:20 tsi
MUĞLA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ MAKAMINDA ÖLDÜRÜLDÜ Sosyal Güvenlik Kurumu Muğla İl Müdürü Naci Şahin, bu sabah makamında silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların hedefi olan Şahin saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırgan teslim oldu..

Sağlık Müdürü makam odasında vuruldu!

Sosyal Güvenlik Kurumu Muğla İl Müdürü Naci Şahin, bu sabah makamında silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların hedefi olan Şahin saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Saldırgan teslim oldu.. Saldırganın aynı kurumda şef olarak çalışan Hasan Sünnetçioğlu olduğu belirtildi. Zaman zaman silahı kendi başına dayayıp polisin müdahale etmesini engelleyen Sünnetçioğlu, yaklaşık 2 saat süren çaba sonunda ikna olarak silahını teslim etti.

Hasan Sünnetçioğlu teslim olmadan önce makam odasında uzun süre dört kişiyi rehin tuttu. SGK Muğla İl Müdürü Naci Şahin'e silahlı saldırıda bulunan şüphelinin rehin aldığı kişiler arasında “SGK İl Müdürleri Aylık Koordinasyon Toplantısı”na katılan 4 il müdürü de bulunuyordu.

SGK İl Müdürü Şahin’in, olay sırasında binanın 2. katındaki toplantı salonunda, İzmir, Manisa, Balıkesir, Uşak, Denizli ve Aydın SGK il müdürlerinin katıldığı "SGK İl Müdürleri Aylık Koordinasyon Toplantısı"na başkanlık ettiği
belirtildi.


'NE HABER NACİ?'

Olay sırasında toplantıda bulunan ve dışarı çıkabilen Balıkesir SGK İl Müdürü Cem Dinç basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Şüpheli bir anda içeri
girdi. ’Ne haber Naci’ diyerek silahla başına bir el ateş etti. Biz panikle dışarı çıkarken, bazı arkadaşlarımız içeride kaldı. Korkunç bir olaydı" dedi.

Bu arada olay yerine gelen Naci Şahin’in eşi Saliha Şahin fenalık geçirdi. Şahin, olay yerindeki ambulansla Muğla Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay, Belediye Başkanı Osman Gürün, Vali Yardımcıları Faruk Necmi Kurt ve Rıfat Ata ile Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş da olay yerine geldiler.

 

Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/saglik-muduru-makam-odasinda-vuruldu/369857/1/Gundem}



Bu haber 1,188 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,881 µs