En Sıcak Konular

ERDOĞAN KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF ALDI

16 Mart 2011 10:20 tsi
ERDOĞAN KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF ALDI Başbakan Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun askerliğin kısaltılması ve diğer vaatlerini eleştirdi.

Erdoğan'ın hedefinde Kılıçdaroğlu vardı

Başbakan Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun askerliğin kısaltılması ve diğer vaatlerini eleştirdi. Erdoğan "Aile sigortası diyorsunuz. Siz ailenin sigortasını attırdınız, aile kurumunu kirlettiniz. Hangi yüzle aile sigortası diyorsun" diye sordu. Askerliğin kısaltılmasıyla ilgili vaadlere ise "Kılıçdaroğlu askerlik yaptı mı endişe etmeye başladım" diye cevap verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun askerliği kısaltmakla ilgili vaatlerini eleştirdi.

Partisinin grup toplantısında konuşun Erdoğan, 'CHP'nin yaz tatilinde askerlik'projesiyle ilgili konuşması sırasında grup toplantı salonunda kahkahalar yükseldi. Kılıçdaroğlu'nun askerlik yaptığından endişe duyduğunu söyleyen Erdoğan , şöyle konuştu: "Biri çıkıp meydanda sorduğunda hemen söylüyor 'Bedelli askerliği halledeceğiz'. Başka bir yerde soruyorlar 'Askerlik inecek mi'diye hemen 'İnecek'diyor. Biz devlet yönetiyoruz. Çok daha ileri gitti. 'Askerliği yaz tatiline alacağız'. Eğer tadında bir askerlik yapılacaksa bu yaz tatilinde yapılmaz. Yoksa askerlik yapmadı mı diye endişe etmeye başladım.

'SSK'DA SÜREKLİ BORÇ ÇIKARDIN'

SSK'da 8 yıl Genel Müdürlük yaptın. Senden önceki müdür iyi bir durumda sana verirken sen 8 yıl sürekli borç çıkardın. Şimdi aile sigortası diyorsun, siz aile kurumunu kirlettiniz şimdi hangi yüzle aile sigortası diyorsunuz. Bırakın bedelli askerliği, kendi partinizdeki sorunları halledin. Çok daha da ileri gitti, 'askerliği yaz tatiline alacağız'dedi. Keyifli askerlik yapılacaksa bu yaz tatilde yapılmaz.

Aile sigortası diyorsunuz. Siz ailenin sigortasını attırdınız, aile kurumunu kirlettiniz. Hangi yüzle aile sigortası diyorsun.

'BİR GRUP MEDYA RANT PEŞİNDE'

Bir grup medya kurumları bir kez daha Türkiye'nin itibarını kirleterek rant sağlamak istiyorlar. Bu arkasına sığındıkları Batı ya da diğer ülkelerdeki medyayı karıştırmayın. Acaba Batı'da kaç yazılı ve görsel medya var? Türkiye'de yerel ve ulusal olarak kaç yazılı ve görsel medya var? Bakarsanız aradaki farkı görürsünüz, Türkiye'de çok fazlası vardır. Bu denli özgürlükçüdür. Yazarken de sınırsız yazmaktadırlar. Hakaret, eleştiri bütün bunların boyutu ortadadır ve bunlar rahatlıkla yapılmaktadır.

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=19339}

 



Bu haber 713 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,270 µs