En Sıcak Konular

ERDOĞAN'IN ''ODATV BASKINI'' YORUMU

18 Şubat 2011 11:48 tsi
ERDOĞAN'IN ''ODATV BASKINI'' YORUMU Erdoğan 'ODATV olayında yargılanlar yazılarından, düşüncelerinden dolayı yargılanmıyor... Başka şeylerden yargılanıyorlar' dedi.

Yazılarından dolayı yargılanmıyorlar!

Erdoğan 'ODATV olayında yargılanlar yazılarından, düşüncelerinden dolayı yargılanmıyor... Başka şeylerden yargılanıyorlar' dedi. ABD Ankara Büyükelçisi'nin sözlerini de acemilik olarak yorumladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısında konuştu.

Başbakan Erdoğan şunları söyledi:

“İrtica üzerinden korku siyaseti takip ediyordu şimdiki genel başkanda faşizm iftiraları üzerinden aynı siyaseti takip ediyor. Korku siyaseti CHP'nin genlerine işlemiştir.

Demokrasi içinde mücadele edemeyenler demokrasi dışı güçlerden medet umarlar. Bunlar seçime 4 ay kalmış olsa da sandıktan medet umamaz sokağı dağı gösterirler.

Buradan BDP’ye soruyoruz gazeteci-yazar Orhan Miroğlu’na yönelik tehditler, faşizm değil de nedir, gazeteci-yazar Mehmet Metiner’e yönelik ortaya çıkarılan suikast planları basına basın özgürlüğüne ifade özgürlüğüne aleni bir tehdit değil de nedir?

Son günlerde Odatv ile ilgili bu kadar sahip çıkma gayreti içinde olan yazılı ve görsel medyanın temsilcileri niçin Mehmet Metiner, Orhan Miroğlu için kalkıp kalemlerinizi dilinizi konuşturmuyorsunuz?

Odatv’nin şu anda yargılananları yazılarından düşüncelerinden dolayı değil başka bir eylemden dolayı takip altındalar ve bunu yapan yargı. Sadece türkü söyleyen acılarına ağıtlar yakan kardeşliğin özgürlüğün ezgisini dünyaya duyuran sadece ve sadece insanlık için feryat eden bir sanatçıya Şivan Perver’e yönelik tehditler bizzat ihanet, hıyanet, faşizm değil de nedir?

Bizi bazı diktatörlere benzetenlere soruyorum: Seçimlerde hep yenildiniz ama koltuğu terk etmediniz. Bizi dikta özentiliğiyle suçlayanlar kendi partilerini diktayla yönetiyorlar.

ARADIĞIN ÖRGÜTÜN İZLERİ İÇİN DANIŞTAY 2. DAİRESİ'NE GİT

Sokak sokak direnme çağrısı yapan milletvekili için ne yaptınız? ‘Kağıttan kaplan’ diyen genel başkan yardımıcısı için ne tavır aldınız?

Bizi eleştirmeden önce Bağdat’a Kerkük’e, Paris’e Brüksel’e gidin. Onlar size anlatsın. Danıştay’ın 2. Dairesi’ne git, orada aradığın örgütün izlerini bulursun. Hiçbir şey yapamıyorsan Dersim’e git, sor.

'ÇETELERE HAYIRLI OLSUN'

Eski genel başkanın avukatlığı yeterli olmadı, şimdiki üye oluyor. Çetelere, mafya ve karanlık örgütlere hayırlı olsun diyorum.

 

Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/yazilarindan-dolayi-yargilanmiyorlar/360134/9/Siyaset}

 



Bu haber 737 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,150 µs