En Sıcak Konular

BAHÇELİ OSTİM'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

4 Şubat 2011 17:36 tsi
BAHÇELİ OSTİM'DE İNCELEMELERDE BULUNDU MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, OSTİM’de dün ilk patlamanın meydana geldiği alanda incelemelerde bulundu.

Gazetecinin o sorusuna çok kızdı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, OSTİM’de dün ilk patlamanın meydana geldiği alanda incelemelerde bulundu. OSTİM Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keskin’den bilgi alan Bahçeli, "Buradaki modern gelişmeyi gölgeleyebilecek tarzda, gelişigüzel değerlendirmelerle, iş hayatını güçlendiren insanlarımızı töhmet altında bırakmak doğru değildir" dedi.

İş hayatının önemli kuruluşu olan Özkanlar aile şirketinde bir patlama yaşandığını, 7 kişinin yaşamını yitirdiğini, 40’a yakın kişinin de yaralandığı belirten Bahçeli, ölenlere Allah’tan rahmet, ailelerine, OSTİM çalışanlarına ve Türk halkına baş sağlığı diledi.

’OLAY ÇOK İYİ İNCELENMELİ’
Meydana gelen olayın çok iyi incelenmesi gerektiğini de kaydeden Bahçeli şunları söyledi:
"Kazanın oluş şekli hakkında teknik incelemeler resmi kuruluşlar tarafından yapıldıktan sonra kamuoyuna doğru bilgi verilmesinde yarar vardır. Kazanın oluşunu iyi anlatmak, kazanın oluş sebepleri üzerinde de tedbir gerekir. Ostim, bu yönüyle yönetim kabiliyeti açısından bu tür araştırmalara ve gerekli önlemleri almaya müsait bir birikim ve tecrübeye sahiptir. Bu çerçevede değerlendirmek lazım."

GAZETECİYE ÇIKIŞTI
Devlet Bahçeli bir gazetecinin, kendisine ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural’a yönelik bazı basın yayın organlarında çıkan ’suikast yapılacağı’ yönündeki haberlerle ilgili sorusuna, "Hepiniz bu ülkenin basın mensuplarısınız. Böyle, bu kadar bir acının yaşandığı yerde siyaset konuşulur mu? Böyle bir soru sorulur mu? Böyle bir soruyu duymamış olayım" diyerek, soruyu soran gazeteciye çıkıştı.

’İŞ KAZASI HER ZAMAN OLUR’
Bahçeli, aynı gün meydana gelen iki patlamanın şüphe doğurup doğurmadığına ilişkin bir soruya ise, "Zannetmiyorum, iş hayatında olur. İş kazası her zaman söz konusudur. Tedbirlerle iş kazalarını minimize etmek gerekir. Yoksa iki oldu, üç oldu diyerek, Türkiye’nin toplumsal huzursuzluğuna yeni bir katkı sağlayacak değerlendirmelerde bulunmak doğru değildir. İnceleme yapılıp, bir an önce kamuoyu ile paylaşılmalıdır" yanıtını verdi.

Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/gazetecinin-o-sorusuna-cok-kizdi/357198/9/Siyaset}



Bu haber 760 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,570 µs