En Sıcak Konular

EROL BÜYÜKBURÇ: ''BİZİ KURTARACAK YEGANE GÜÇ MHP'DİR''

21 Ocak 2011 15:07 tsi
EROL BÜYÜKBURÇ: ''BİZİ KURTARACAK YEGANE GÜÇ MHP'DİR'' Erol Büyükburç, “Nereye gidiyor bu ülke, nereye gidiyoruz. Gecem gündüzüme karışmış durumda, bizi kurtaracak yegane güç MHP’dir. Misak-ı Milli'yi ve bu son kalemiz Türkiye’yi hep birlikte korumalıyız ve memleketimize sahip çıkmalıyız'

Büyükburç’tan MHP'ye destek 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı, Antakya’da Meclis Kültür Sanat Merkezinde “Çözülen Türkiye ve Güçbirliği” konulu konferansta, “Son dönemde yeni CHP kavramı ortaya çıkmıştır. Bu yeni CHP’nin milli meselelerde, milli konularda nerede durduğu noktasında çok ciddi soru işaretleri bulunmaktadır” dedi. Konferansa katılan sanatçı Erol Büyükburç, MHP’lilere müzik ziyafeti sundu.

Bu konferansta, Hatay’ın Kürdüyle, Alevisiyle, Sünnisiyle dünyaya örnek olacak bir şehir olduğunu belirten Bölükbaşı, “Türkiye 8 yıldır AKP tarafından yönetilerek bugünlere geldi. 12 Haziran’da yapılacak genel seçimler Türk Milleti için önemlidir. Bu seçimler Türkiye’nin önümüzdeki dönem hangi istikamete gideceğini belirlemek bakımından tarihi ve hayati bir seçim olacaktır. MHP bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu tehlike, riskleri hakkında ve nasıl aşılacağı ve önlenebileceği konusunda çalışmalar yapmaktadır. Devletlerin ve milletlerin uzun tarih yolculuğunda, millet ve devlet bekasının çok ağır tehlikelerle karşı karşıya kaldığı, karanlık ve tehlikelerle dolu dönemlerle karşılaşması mümkündür. Böyle dönemlerde o milletin gelecek ümidini kaybetmemesi için ihtiyaç duyduğu en önemli güç, milletin top yekün ayağa kalkarak ülkesine sahip çıkması ve iradesini ortaya koyabilmesidir.”

Ülkemizin etnik temelli bir ayrışmaya doğru hızla sürüklendiğini kaydeden Bölükbaşı, bu ayrışmaya dur demek için MHP’nin tek başına iktidar olmasından başka bir seçenek olmadığını savundu.

“142 gün sonra bu millet vereceği kararla yoksulluk, sefalet kaderimiz değil diyecek ve MHP’nin iktidarını tescilleyecektir. Ülke sizin, karar sizin” diyen Bölükbaşı, Ak Parti’nin uygulamalarını eleştirdi.

Bölükbaşı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Son dönemde yeni CHP kavramı ortaya çıkmıştır. Bu yeni CHP’nin milli meselelerde, milli konularda nerede durduğu noktasında çok ciddi soru işaretleri bulunmaktadır. Özellikle bölücü kesimlerin beyanlarında yeni CHP’den çok ümitli olduklarını beyan etmeleri ne anlama gelmektedir. Elbetteki Türk Milleti bunları çok yakından takip edecektir.”

Konferansa katılan Erol Büyükburç ise “Nereye gidiyor bu ülke, nereye gidiyoruz. Gecem gündüzüme karışmış durumda, bizi kurtaracak yegane güç MHP’dir. Misak-ı Milli'yi ve bu son kalemiz Türkiye’yi hep birlikte korumalıyız ve memleketimize sahip çıkmalıyız. Gerçekten sınıra geldik, hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. Biz sanatçılara büyük görevler düşüyor. Hepimiz bunun bilincinde olmalıyız” dedi.

Büyükburç konuşmasının ardından MHP’lilere müzik ziyafeti sundu. (ARDA AKIN-Hürriyet)

 

Kaynak: HÜRRİYET GAZETESİ {http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16820440.asp?gid=373}



Bu haber 1,256 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,736 µs