En Sıcak Konular

TURKCELL'DEN SÜPER HIZLI İNTERNET

14 Aralık 2010 19:36 tsi
TURKCELL'DEN SÜPER HIZLI İNTERNET Turkcell, son teknoloji ürünü 43.2 Mbps’lik yeni Turkcell 3G VINN modemleri piyasaya sürüyor.

Turkcell’den süper hızlı internet  

Turkcell, son teknoloji ürünü 43.2 Mbps’lik yeni Turkcell 3G VINN modemleri piyasaya sürüyor.

Saniyede 43.2 Mb’ye kadar indirme hızına ve 5.76 Mb’ye kadar yükleme hızına sahip Turkcell 3G VINN, mobilitenin avantajlarını en hızlı  bağlantıyla Turkcell’lilerin hizmetine sunuyor

Turkcell’in kısa süre içerisinde şebekesinin tamamına yaymayı hedeflediği Dual Carrier (Çift Taşıyıcı) altyapısına uyumlu olarak üretilen yeni Turkcell 3G VINN, ’daha fazla hız’ isteyen Turkcell’lilere beklentilerinin de ötesinde bir deneyim yaşatacak.

Turkcell’in dünyada ticari şebekesinde Dual Carrier teknolojisini hayata geçiren ilk 10 operatörden biri olduğunu hatırlatan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, yeni 43.2 Mbps’lik Turkcell 3G VINN ile genişbant erişimini mümkün olan en ileri seviyeye çıkardıklarını ifade etti. Sevilengül, “Teknolojide öncülük misyonumuzu mobil internet alanındaki son teknolojiyi ülkemize getirerek bir kez daha somut örneklerle ortaya koyduk. Dual Carrier teknolojisine uyumlu 43.2 Mbps’lik Turkcell 3G VINN modemimizle müşterilerimiz, hızlarını ikiye katlayarak benzeri olmayan bir internet hızına kavuşuyor. Turkcell olarak müşterilerimizin her an her yerden hayata daha fazla  bağlanmaları için en iyi mobil internet deneyimini daha fazla sunuyor” diye konuştu.

Turkcell 3G VINN modemi, KDV, ÖİV ve diğer tüm vergiler dahil 283 TL’ye Turkcell İletişim Merkezleri (TİM), anlaşmalı zincir mağazalar ve Turkcell Satış Noktaları’ndan satın alınabilecek. Türkiye’nin en hızlı modemiyle VINN’lamak isteyen Turkcell’liler bu modeme Aralık ayı sonuna kadar World Card ile peşin fiyatına 10 taksitle sahip olabilecekler.

VINN’ların en hızlısı 43.2 MBps’lik yeni Turkcell 3G VINN ile; 700 MB’lık bir film indirmek sadece 2 dakika 13 saniye, 150 MB’lık 20 dakikalık bir video izlemek 28 saniye, 5 MB’lık şarkıyı bilgisayara indirmek 0,95 saniye!

 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ {http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?haberno=10004577&tarih=2010-12-14}

 



Bu haber 1,276 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,791 µs