En Sıcak Konular

''MHP TOPARLANIRKEN BİRİLERİ TOPALLIYOR!''

25 Kasım 2010 19:44 tsi
''MHP TOPARLANIRKEN BİRİLERİ TOPALLIYOR!'' Bu zat-ı muhteremlerin AKP tetikçiliğiyle ülkücülüğü fena halde karıştırdıkları anlaşılıyor.

MHP toparlanırken birileri topallıyor!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısı ve akabinden yaptığı görüşmeler ülkücüler arasında büyük bir heyecan yaratmıştır. Türk milliyetçilerini, 31 Ekim’de MHP’nin yaptığı toplantıya adını veren kaygı bir araya getirmiştir. Daha açıkçası “Devletin ve milletin beka” ve bütünlüğünün somut bir biçimde tehdit altına girmesi milliyetçi ülkücü camianın bir araya gelmesini sağlamıştır. Çeşitli nedenlerle siyasetle arasına mesafe koymuş ya da kendisini siyaset dışında tutmuş olan ülkücüler MHP çatısı altında toplanma kararı almıştır.

MHP’de birlik ve toparlanma rahatsız ediyor
Türk milliyetçisi bazı isimlerin yeniden yuvalarına dönmesi başta iktidar olmak üzere malum odakları fena halde rahatsız etmiştir. Bunlardan bir kısmı, MHP’de birlik ve bütünlüğü sağlama çalışmalarını hedefinden saptırmak ve akamete uğratmak için “baraj korkusu” yüzünden bu bütünleşme girişiminin gerçekleştirildiğini iddia etmişlerdir. Diğer bir kesim ise bu bütünleşmeyi MHP’deki “eksen kayması”nın işareti olarak değerlendirmiştir. Bunlara göre MHP’nin  “ulusalcı” çizgiye kayması söz konusudur. AKP ağzıyla konuşan bu kesimin mensupları MHP’ye davet edilenlerin MHP’yi CHP çizgisine çekeceği iddiasını dillendirmişlerdir.

Ülkücülerin üzerinden oyun!
Referandumda AKP için çalışan ve AKP ile birlikte hareket ederek  “evet” oyu veren bir ekip de utanmadan kendilerini gerçek “Türk-İslam ülkücüsü” olarak ilan ederek MHP’nin “gerçek özüne dönmesi”  gerektiğinden söz ediyorlar!
Bu zat-ı muhteremlerin AKP tetikçiliğiyle ülkücülüğü fena halde karıştırdıkları anlaşılıyor.

Tarihe kayıt düşmek adına!
Bu hımbıl ekip MHP’deki toparlanmadan fena halde rahatsız olduğunu her hareketiyle belli ediyor. Gerçekte milliyetçi ülkücülerin bir araya gelmesinden, omuz omuza vermesinden, birlik ve beraberliklerini güçlendirmesinden ancak Türk ve İslam düşmanları rahatsız olur. Tabii bir de münafıklıktan ve fitneden beslenenler!!!

Özcan Yeniçeri-Yeniçağ

 



Bu haber 863 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,932 µs