En Sıcak Konular

MHP'DEN ''DİYARBAKIRDA DEV MİTİNG'' VE ''KCK'YA DESTEK'' HABERLERİNE YALANLAMA

24 Kasım 2010 17:50 tsi
MHP'DEN ''DİYARBAKIRDA DEV MİTİNG'' VE ''KCK'YA DESTEK'' HABERLERİNE YALANLAMA MHP Genel Sekreteri, Ankara Milletvekili Cihan Paçacı,bugün basında yer alan "MHP Diyarbakır'da dev mitinge hazırlanıyor " şeklinde çıkan haberlerle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri, Ankara Milletvekili Cihan Paçacı bugün basında yer alan "MHP Diyarbakır'da dev mitinge hazırlanıyor " şeklinde çıkan haberlerle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Paçacı'nın Açıklaması şöyle: 

"Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Muzaffer Çakmaklı’ya atfen basın yayın organlarında Milliyetçi Hareket Partisinin Diyarbakır’da Sayın Devlet Bahçeli’nin katılımı ile miting düzenleyeceğine yönelik haberler yer almıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi yurdumuzun her bölgesinde yoğun olarak seçim çalışmalarını yürütmektedir. Ancak Diyarbakır’da miting düzenlenmesi ile ilgili henüz bir programımız planlanmamıştır.

Yine Sayın Muzaffer Çakmaklı’nın medyada yer alan KCK davası ile ilgili yapmış olduğu yorumlar Milliyetçi Hareket Partisinin resmi görüşü olmayıp tamamen kişiseldir ve kendisini bağlamaktadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur." [1]

***

Açıklamaya sebep olan o haber:

MHP Diyarbakır'da dev mitinge hazırlanıyor

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Şanlıurfa milletvekili Muzaffer Çakmaklı, Devlet Bahçeli'nin Diyarbakır'a geleceğini açıkladı. KCK davası ile ilgili de konuşan Çakmaklı, "Bunları tutuklu yapmak dünyanın en büyük zulümlerinden bir tanesidir" dedi.

MHP Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bulunan il başkanlarını Diyarbakır'da toplayarak seçim çalışmalarına başladı.

Tüm il başkanlarını Diyarbakır'da toplayan MHP adeta Diyarbakır'a çıkarma yaptı. MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Şanlıurfa milletvekili Muzaffer Çakmaklı, Diyarbakır'a gelerek bölge toplantısına katıldı.

Diyarbakır il başkanı M. Teyyar Karakoç tarafından kapıda karşılanan Çakmaklı tüm partililer ile selamlaştı. Burada bir açıklama yapan Çakmaklı,"MHP'nin iktidarında bu bölgenin sorunları bir daha deşinmemek üzere tamamen bitirelecek. Bu bölgede huzur olacak, iş olacak, aş olacak, birlik olacak ve baraeberlik olacak."dedi.

Bahçeli Diyarbakır'a geliyor
 Muzaffer Çakmaklı seçim çalışmaları ile ilgili olarak, "Sayın Devlet Bahçeli daima gelir Diyarbakır'a. Sayın Başbakan'ın talihsiz açıklaması oluyor. Sivas'ın ötesine gidilmiyor diyiyor. Bir tek sanki kendisi gidiyor. Kendisine özel vize varmış gibi davranıyor. Bir başbakana yakışmayan ifadeler kullanıyor. Sayın Devlet Bahçeli Diyarbakır'a gelecek. Diyarbakır'a gelişide uzun süreli olmayacak. Diyarbakır ve Mardin mitinglerimiz var. Bahçeli Diyarbakırlıların şeref misafiri olacak. Diyarbakır'lı kardeşlerimiz kendilerinden bir parça olan Bahçeliyi en iyi şekilde ayarlayacağını biliyorum. Diyarbakır bu bölgenin gözbebeğidir" dedi. (Milliyet) [2]

 

Kaynak:

[1]  mhp.org.tr {http://www.mhp.org.tr/haber.php?id=2937}

[2] MİLLİYET GAZETESİ {http://www.milliyet.com.tr/mhp-diyarbakir-da-dev-mitinge-hazirlaniyor/siyaset/sondakika/24.11.2010/1317791/default.htm}

 



Bu haber 814 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,413 µs