En Sıcak Konular

DEMOKRAT PARTİ'DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

24 Kasım 2010 17:26 tsi
DEMOKRAT PARTİ'DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci,24 Kasım öğretmenler Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.

Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci,24 Kasım öğretmenler gününü yayımladığı bir mesajla kutladı.

Kahveci'nin Mesaji şöyle:

"24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
 
Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık yarınlarının mimarı çok değerli Öğretmenler ;
 
Sizler için sadece bir gün değil yıllarca sizleri kutlamak için bir araya gelsek yine yetmez.
 
Yüce Peygamberimize , Allahtan gelen ilk vahiy " Oku" demektedir.
 
Ulu önder ; Başöğretmen Atatürk'ün Türkiye'nin çağdaş bir ulus olması için eğitimin önemine ve yaygınlaşmasına inancı ;" Milletleri kurtaracak olan yalnız ve ancak öğretmenlerdir" sözleri ile ifade etmiştir.
 
Gelecek kaygısı ile güvencesiz çalışan yoksullaştırılmış mutsuz ve umutsuz öğretmenler gerçeği ne yazık ki adına FATİH projesi denilerek yıldızlı sözler ve toplantılarla örtülemez.Üniversitelerin Eğitim bölümlerini bitiren öğretmen adayları hastane köşelerinde, bakanlık kapılarında yok sayılarak ; adına KPSS denilen ve bir çok isim kullanılarak yapılan sınavlarda hak ve hukuk gözetilmeksizin yapılan atamalar ile yok sayılamaz.Temennim odur ki bu günler geçecek yeni nesil bugün yok sayılan ve sayıları yüz binler ile ifade edilen genç öğretmenlerin elinde şekillenecektir.
 
Yıldızlı projeler için beş yüz sene önceye gitmeye gerek yok.Sadece Cumhuriyet dönemi ile yapılan eğitim ve öğretim atılımlarına bakmak yeterlidir.Bunun için projenin adının her anlamda ATATÜRK Projesi olabileceği de aşikardır.
 
Öğretmenlerimiz belki 1998 yılından itibaren ; son Demokrat iktidar sürecinden sonra hiç bir siyasal erk tarafından geçimlerine destek olacak maddi imkanları elde edememişlerdir.Hep unutulmuşluk ve yalnızlık içine sürüklenmişlerdir.Öğretmenlerimiz sahipsiz değildir.Bizler Türkiye nin dört bir yanında görev yapan ve görev yapmak için hazır bekleyen tüm öğretmenlerimize sahip çıkıyoruz.
 
Andımızın ve İstiklal marşımızın başında MİLLİ olan Eğitim bakanlığımız tarafından bir zorunluluk olarak görülmemesi gibi bir kararın , Eğitim Şurası adı altında toplantılarda alınması ve bunun Eğitim Projesi gibi açıklanması ; Yine kendisi hukukçu bir bayan olan Sayın Milli Eğitim Bakanını buradan tekrar 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile MİLLİ Eğitimin  Bakanı olmasını temenni ediyoruz.
 
Demokrat Parti Kadın Kolları olarak ;
 
Türkiye nin dört bir yanında ve yurtdışında görev yapan ve görev yapmaya hazır olan Tüm Öğretmenlerimizin öğretmenler  gününü  kutluyor  ..Teröre şehit verdiğimiz öğretmenlerimizi  rahmetle anıyoruz..
 
Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günü kutlu ve mutlu olsun ;" Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır " diyen ulu önder ve Başöğretmen Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.
 
Türkiye'ye saygı ve sevgilerimizle."

 

Av.Ayşegül Dalkır Kahveci
 
Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı 

 

Not: Bu Mesaj Mir Haber'e "demokrathaberlerajansi" tarafından e-posta yolu ile yayımlanmak üzere gönderilimiştir.



Bu haber 929 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,402 µs