En Sıcak Konular

KARADENİZ FIRTINASI ''ES''EMEDİ: 0-0

22 Kasım 2010 10:12 tsi
KARADENİZ FIRTINASI ''ES''EMEDİ: 0-0 Trabzonspor’un altı haftadır süren galibiyet serisi Eskişehirspor karşısında son buldu, lider evinde iki puandan oldu: 0-0

Son durak!

Altı haftada 18 puan toplayarak zirveye oturan Trabzon’un hızını Eskişehirspor kesti. Bordo-mavili ekip, Avni Aker’de müthiş seyirci desteğine rağmen rakip savunmayı aşmayı bir türlü beceremedi, şampiyonluk yarışında önemli bir iki puan kaybetti
Trabzonspor’un altı haftadır süren galibiyet serisi Eskişehirspor karşısında son buldu, lider evinde iki puandan oldu: 0-0
5. dakikada Volkan’ın kendi yarı alanından uzun pasında, savunmanın arkasında topla buluşarak sağ çaprazdan ceza alanına giren Serdar, kaleci Onur’dan sıyrılarak meşin yuvarlağı kaleye gönderdi. Ancak kale önünde yer tutan Giray, yerden gelen topu ayağıyla uzaklaştırmayı başardı.
30. dakikada Trabzonspor, ilk ciddi atağını geliştirdi. Bu dakikada Selçuk’un yerden pasında ceza alanı hafif sağ çaprazında topla buluşan Cale’nin şutunda, kaleci Ivesa meşin yuvarlağı çeldi. Dönen topu yakın mesafeden Colman tamamlamak istedi, ancak açıyı daraltan Ivesa topu kontrol ederek golü önledi.
40. dakikada Selçuk’un soldan kullandığı serbest vuruşta, boşa çıkan kaleci Ivesa’nın önündeki Giray’ın kafa vuruşunda, top direğin dibinden auta çıktı.
65. dakikada Alanzinho’nun ceza alanının hemen dışından sert şutunda, savunmada Diego’ya çarpan topu kaleci Ivesa yatarak kornere çelmeyi başardı. Korner atışında savunmanın uzaklaştıramadığı topu Alanzinho gelişine kaleye gönderdi, ancak Ivesa yine mutlak bir golü önledi.
90 + 4’te Eskişehirspor önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Bu dakikada ani gelişen atakta Pele’nin ceza alanı içinde Cale’yi geçerek yaptığı sert vuruşta kaleci Onur topu çeldi. Dönen topu Serdar tamamlamak istedi, ancak kaleci Onur bir kez daha topu çeldi.
90 + 5’te ise Trabzonspor, bu kez ciddi bir pozisyonu golle sonuçlandıramadı. Bu dakikada Yattara’nın soldan ortasında, Selçuk’un havalandırdığı top Egemen’in kafa vuruşuyla üst direğe çarparak, oyun alanına döndü. Daha sonra Jaja’nın şutunda savunmada Nadarevic’in ayağına çarpan topu kaleci Ivesa kontrol etmeyi başardı.

Engin çıldırdı
Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından uzatma dakikalarında oyundan alınan Engin Baytar bu karara sert tepki verdi. Saha kenarına doğru gelirken hocasına bağıran ve sinirli hareketleriyle ortamı bir hayli geren tecrübeli oyuncunun, Güneş’in raporuna göre ağır bir ceza alabileceği öğrenildi. Bu arada Engin’in, Şenol Güneş’e karşı olan bu tavrı tribünlerden de tepki aldı.

Şener’in listesi tamam

Başkan Sadri Şener de dün Trabzon’a gelerek Eskişehirspor maçını protokol tribününden izledi. Trabzon’da gelecek ay yapılması planlanan olağan genel kurul için yönetim kuruluna almayı düşündüğü bazı isimlerle de görüşen Şener’in, listesinin büyük bir bölümünü şekillendirdiği belirtildi.

 

Kaynak. MİLLİYET GAZETESİ {http://www.milliyet.com.tr/son-durak-/spor/haberdetay/22.11.2010/1316757/default.htm}



Bu haber 641 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,973 µs