En Sıcak Konular

FENERBAHÇE ESKİŞEHİRSPOR'U SEMİH'LE YIKTI:4-2

6 Kasım 2010 21:26 tsi
FENERBAHÇE ESKİŞEHİRSPOR'U SEMİH'LE YIKTI:4-2 Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Eskişehirspor'u 4-2 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü.

Fenerbahçe 4-2 Eskişehirspor  

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Eskişehirspor'u 4-2 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Semih attığı iki golle ve oynadığı güzel futbolla galibiyete en çok katkısı olan futbolcu oldu.

Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren goller 3. dakikada Alex (pen.), 18. ve 72. dakikada Semih Şentürk, 45+2. dakikada Gökhan Gönül'den geldi. Kırmızı siyahlı takımın gollerini 13'de Sezer Öztürk ve 65'de Serdar Özbayraktar kaydetti.

Bu sonucun ardından Kanarya ligde puanını 21'e yükselterek 4. sıraya yerleşirken, 10 puanda kalan Eskişehirspor 14. sırada yer aldı.

Fenerbahçe Süper Lig'in 12. haftasında Gaziantepspor'a konuk olurken, Eskişehirspor evinde Antalyaspor'u ağırlayacak.

SOYUNMA ODASI KORİDORLARINDA İKİ KIRMIZI KART

Mücadelenin 37. dakikasında Fenerbahçeli Lugano ve Eskişehirsporlu Sezer Öztürk topsuz alanda tartışmaya başladı. Bunun üzerine sarı kart gören iki oyuncu oyuna tekrar devam etti. Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdiğinde iki takım da soyunma odasının yolunu tuttu. İşte ne olduysa burada oldu ve Lugano'yla Sezer tekrar tartışmaya başladı. Bunun üzerine hakem Bünyamin Gezer iki futbolcuya da direkt kırmızı kartı gösterdi. Takımlar ikinci yarıda sahaya 10 kişi olarak çıktı.

EMRE SAKATLANDI

Son dönemde önemli oyuncularının ciddi sakatlık sorunlarıyla karşılaşan Fenerbahçe'de, Eskişehirspor maçının ilk yarısında sakatlanan Emre'nin durumu teknik heyeti üzdü.

Karşılaşmanın 30. dakikasında bir pozisyonda topa hamle yaptığı sırada sağ arka adalesinden sakatlanan Emre, maça devam edemedi. Sürpriz bir sakatlık geçiren sarı-lacivertli futbolcu, yerde kaldığı anda durumunun ciddiyetini anlayıp yedek kulübesine değişiklik işareti yaptı. Emre, sedye ile oyun alanından çıkarılırken, bu futbolcunun yerine Fenerbahçe'de Kazım oyuna dahil edildi.

Emre'nin sağ arka adalesinde yırtık şüphesi olduğu, futbolcunun durumunun çekilecek MR'dan sonra netlik kazanacağı ifade edildi.

GOLLERE DÖNÜŞ

Spor Toto Süper Lig'de ilk 8 haftalık bölümü 24 gol atarak, maç başına 3 gol ortalamasıyla geride bıraktıktan sonra 9. haftada Galatasaray (0-0), 10. haftada da Bursaspor (1-1) maçlarında toplamda bir gol kaydedebilen Fenerbahçe, Eskişehirspor maçında, ilk 8 maçtaki kimliğine geri döndü.

Sarı-lacivertli ekibin maçta penaltıdan ilk golüne imzasını koyan Alex 5, Fenerbahçe'nin 2. ve 4. golünü kaydeden Semih bu sezon 6. gollerini atarken, Gökhan Gönül ikinci kez rakip fileleri havalandırdı.

BİLİCA ISLIKLANDI

Maçta Eskişehirspor'un attığı 2. golde savunmada ciddi bir hata yapan Bilica'yı seyircisi ıslıkladı.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Brezilyalı savunma oyuncusu ayağına topu her alışında tribünlerin bir kısmı ıslıkla bu futbolcuyu protesto ederken, bir bölüm de destek vermek için alkış tuttu.

72. dakikada Semih'in attığı golden sonra ise farklı tribünlerden Bilica'ya destek veren tezahüratlar yükseldi.

Bilica'nın ıslıklandığı sırada kaleci Volkan Demirel, kale arkası tribünlerine doğru dönerek taraftarlardan bunu yapmamalarını istedi.

Brezilyalı futbolcu yaşadığı bu olumsuz durumun ardından maçın kalanında savunmada yaptığı yerinde müdahalelerde tribünlerden alkış aldı.

 

Kaynak: HÜRRİYET GAZETESİ {http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/16234966.asp?gid=373}



Bu haber 570 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,723 µs