En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''HOCAEFENDİ'NİN 'TAKA'SI HALİNE GELDİN''

28 Ağustos 2010 12:44 tsi
BAHÇELİ: ''HOCAEFENDİ'NİN 'TAKA'SI HALİNE GELDİN'' MHP lideri Devlet Bahçeli, partisini CHP’nin arkasına takılmış bir vagona benzeten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a böyle cevap verdi.

Hocaefendi’nin ‘taka’sı

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisini CHP’nin arkasına takılmış bir vagona benzeten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt verdi. Bahçeli, “Sen de bir hocaefendinin takası haline geldin” dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 12 Eylül’de gerçekleştirilecek referandumda çıkacak “evet” sonucunun Ak Parti’yi uçuracağını, Ak Parti’nin de Türkiye’yi uçuruma uçuracağını savundu. Başbakan Erdoğan’ın partisini CHP’nin vagonu olmakla suçladığını anımsatan Bahçeli, ABD’de yaşayan Fethullah Gülen’i ima ederek, “Sen de bir hocaefendinin takası haline geldin” dedi.
Bahçeli, Etimesgut Belediyesi’nin iftar programında MHP’nin gösterdiği dik duruşun “Hayır” kampanyasının lokomotifi olduğunu ve MHP’lilerin görüşlerinde bir eksen kayması olmadığını kaydetti. Yatsı ezanı sırasında konuşmasına ara veren Bahçeli özetle şöyle konuştu:

AKP’YE YANDAŞLIĞI KABULLENEMİYORUM: 12 Eylül anayasasında değişiklik yapıyorlar diyerek yılların tecrübesine sahip her türlü mağduriyeti yaşamış olan şahsiyetler, AKP’nin tuzağına nasıl düşüyorlar bunu anlamakta güçlük çekiyoruz. Gönülbirliği içerisinde yıllarını vermiş insanların kendi öz partisinin içinde bulunduğu 34 maddeyi ve geçici 15. maddenin 3. fıkrasının değiştirildiği dönemi görmeyip AKP’ye yandaşlık olmayı kabullenemiyorum.

AKP’NİN KARA ÇARŞAFI: AKP’nin anayasa paketinde karanlık lekeler var. Gizli gündemler var. Bunu herkesten evvel Türk milliyetçileri farkına varmalıdır. Türkiye’de olması gereken zeki, uyanık insanlar MHP’de olmalıdır. Bu ülke için millet için her türlü fedekarlığa göğüs geren her türlü mahkumiyeti yaşayarak bugünlere ulaşmış olan bir MHP, AKP’nin kara çarşafının altında ne yaptıkları belli olmayan bir ilişkinin farkına varamazlarsa ülkenin nereye sürükleneceğini kimse kestiremez.

HEP BERABER AĞLIYORLAR: Bunlar CHP’nin vagonu oldu diyorlar. MHP’yi tanımayan, yeri geldiğinde kafatasçı, ırkçı diye suçlayan ama Meclis kürsüsüne geldiğinde 12 Eylül şehidimizin mektubunu okurken önce yutkunuyor, sonra ağlamaklı bir sesle bir kelime söylüyor. Sonra gözyaşını boncuk boncuk akıtmaya başlıyor. Karşısında da ağlamayı alışkanlık haline getirmiş sulugözlü bir başbakan yardımcısı var. Başbakan, başbakan yardımcısı ağlarsa, grup da önündeki seçimi düşünüyor hep beraber ağlıyorlar.

OKYANUS ÖTESİNİN TAKASI: MHP’ye de bilmem nerenin vagonu diyor. Eğer sen bu iftirayı yapıyorsan ben bir gerçeği dile getiriyorum. AKP’yi öyle bir hale getirdin ki okyanus ötesinin takası yaptın. Bir tarafta AB, bir tarafta ABD. Bir tarafta da bir hocaefendinin takası haline geldin.

TÜRKİYE’Yİ UÇURUMA UÇURUR: Referandum’da çıkacak bir ‘evet’ zaten havada olan Başbakan’ı iyice uçurur. AKP uçar, Türkiye’yi uçurur, ama bir uçuruma uçurur.

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ,http://www.milliyet.com.tr/hocaefendi-nin-taka-si/siyaset/haberdetay/28.08.2010/1282023/default.htm

 



Bu haber 818 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,013 µs