En Sıcak Konular

TEMİZ MÜSLÜMAN OLMAK ZORDUR

9 Haziran 2010 09:30 tsi
TEMİZ MÜSLÜMAN OLMAK ZORDUR Öyle bir “islami hava!” egemen edildi ki tepemize, Allah taş edecek bir gün de, kurunun yanında biz de yanacağız!..

Temiz Müslüman olmak zordur

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, bu “seferi” yorumlarken “insani değil, İslami hale getirip rant kovalıyorlar” diye çarpıcı bir vurgu yapıyordu.. Sözlerine itiraz eden hımbıl, “MHP de CHP gibi din düşmanıymış demek ki!!”  diye beyninin izin verdiği düzeyde bir saldırıda bulundu.. Gözü dönmüşler artık kendilerini Allah kapısındaki terazi yerine de koyuyorlar!.  Kim İslâm, kim değil onlar karar biçiyor!..
Bendenize de bu seviyede (Günah kalelerine zarar verdiğim düşüncesi ile!) telkinler var..! Onlara göre, durumum şöyle!..
Yazan, A.H.Ç. imiş imzası böyle!.. dediğine bakalım.. “Yazınızı güzelce okumaya başladım, okurken sonuna kadar sağ salim şaşırmadan giderim derken son paragraflarda akıttığınız zehir ile her şey normale döndü, Kurt puslu havayı sever der atalarım (sizin atalarınız değil) ama sen bu ata sözünde geçen kurt değilsin asla o güzel kurt a hakaret olur. Sen İnsan fıtratında yaratılmış kurtlardan sın her halde. Birliğe  ve kardeşliğe en çok ihtiyacımız olan zaman larda insanların duygularına hitap ederek fitne tohumu ekmeye çalışıyorsun. Bu millet senin gibi neler gördü asırlar boyu bazen aldandı bazen üzüldü bazen senin gibilerle uğraştı belki üzülüyorsun ama asla sevinemiyeceksin-siniz. Başkalarının toprağını koruma gayreti bizi kendi toprağımızda asırlardır emin etti. Hafife aldığın Kader gününde, muhteşem “Gerçekle” tanışacağın O gün insanlığın gelmiş geçmiş bütün avukatlarını tutsanda, savunmayı bırak bir dilekçe yazacak kuvvet bulacaklar mı acaba! Avukata gerek te kalmayacak beynin kulakların dilin gözlerin ve ellerin gerçeği anlatacak. Ama ben yine de o güne kalmadan gerçekle tanışmanı fitneden uzak kalarak kulu rabbinden Rabbi kulundan razı olanlardan olmanı rabbimden dilerim..”
Arkadaş hem Müslüman hem de miliyetçi Türk(!) (yersen)
Bunlar şimdi bir Sürü!..
Rabbinden diliyor “ya ben bunların” rabbini” biliyorum..!
Hazreti Allah da biliyor tabii bunların çarpık kıblesini!.. Rab diye kime tapındıklarını!..
Bu “seferi” düzenleyenler (tabandaki katılımcılar değil) dünyalığı nasıl ve hangi seviyede doğrultmuşlardır bir açıklasınlar bakalım..
Mesela kaçta kaçı “jeepli Müslüman(!)”dır!..
 İnanıyorlar da neye inanıyorlar!?.
Hal hareket ve ticaretleri ile servetlerine bakınca bendeniz Allah’ın garip kulu olarak neye inanacağımı şaşırmış bulunuyorum..
Yani, “Ulan Müslümanlık buysa ben de ne olayım!!” diye dinden imandan çıkacağım da bereket itikatımız tamam, naturamız sağlamdır..
Öyle valla, Müslümanlığımız bunlar gibi “çakma-rantiye” değil çok şükür, elimde tapu gibi şecere var ki, mübareklere dayanır...
Yani diyeceğim şudur.. Harama el uzatmakta bir mahzur görmeyip de, Filistin’e sefer düzenletince, Allah katında cennet kapısını çalmış mı olacaktır bu muhterem zevat!.
Hem de, bu toprağın çocukları şehit olurken, o şehitlere kaygısız kalarak..!
Durum çıtasına bakın.. Cami parasını zimmetine geçiren kadrolu imam, Hacca gidebiliyor, Allah Peygamber huzurunda çarpılmaktan korkmadan..! Milletin iliğini kemiğini sömüren haramzadeler sosyetesinin karıları, bikinilerinin üzerine çarşaf atarak Hac yolu kovalıyorlar.. Maksat Allah’tan af değil de iktidara hoş görünüp müteahhit kocalarına şirinlik yapılsın diye...
Öyle bir “islami hava!” egemen edildi ki tepemize, Allah  taş edecek bir gün de, kurunun yanında biz de yanacağız!.. Saadet zinciri şimdi böyledir, islami görünüm şart!! Bu yüzden uyanıkların alayı Müslüman kisveli!.. Bütün duaları iktidarın başına bir hal gelmesin, zincir çatlamasın!..

Behiç Kılıç-Yeniçağ

Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ,http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/yazargoster.php?haber=13579

 



Bu haber 664 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,586 µs