En Sıcak Konular

KİLİSELERLE ANKARA'DA HAÇ ÇİZDİLER

27 Mayıs 2010 20:09 tsi
KİLİSELERLE ANKARA'DA HAÇ ÇİZDİLER 8 milyon İncil dağıtan, radyo ve yayınevleriyle propaganda yapan, su gibi para dağıtan misyonerler, Türkiye’nin kalbine de kiliselerle haç çizdi.

Başkentte kiliselerden haç çizildi!

8 milyon İncil dağıtan, radyo ve yayınevleriyle propaganda yapan, su gibi para dağıtan misyonerler, Türkiye’nin kalbine de kiliselerle haç çizdi. Keçiören Müjde, Kurtuluş, Batıkent Protestan ve Balgat Protestan kiliselerinin koordinatları birleştirildiğinde, haç çok net ortaya çıkıyor.

Kiliselerle Ankara’da haç çizdiler!

AKP hükümetinin ‘haç’lı açılımı gün geçtikçe gerçek silüetine bürünüyor. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Ruhban Okulu çabaları ve Türkiye’de yabancı uyruklu metropolitlere Türk vatandaşlığı yolunu açma girişimleri ile Van Akdamar Kilisesi ve Trabzon Sümela Manastırı için verdiği ayin izni, Ankara’da açılan kiliselerle adeta haç çizdirdi. Dünya Kiliseler Birliği, ülkemizdeki Hıristiyanlaştırma faaliyetleri çerçevesinde dış yardımların yanı sıra bazı dernek ve vakıflar vasıtasıyla topladıkları paralarla açtıkları kiliselerde Türkiye’nin başkent Ankara’da haç ritüelini çizdiler. Misyonerler eli ile Ankara’da Keçiören Müjde Kilisesi, Kurtuluş Kilisesi, Batıkent Protestan Kilisesi ve Balgat Protestan Kilisesi koordinatları birleştirildiğinde Ankara haritası üzerinde Hıristiyanlığın simgesi olan haç görüntüsü ortaya çıktı.

Bölücü nitelikli haritalar

Türk Time Dergisi’nin Mayıs sayısında “Kiliselerle Ankara’da haç çizdiler” başlığıyla yayınlanan haberde misyonerlik faaliyetleri geniş bir biçimde anlatıldı. Haberde, misyonerlerin İstanbul’da bazı radyo istasyonlarından Türkçe Hıristiyanlık propagandası yaparlarken, bazı yayınevlerinin de sahibi oldukları ve bu yayınevleri hakkında bölücü nitelikli Türkiye haritaları yayımladıkları halde herhangi bir işlem yapılmadığına değinildi. Dergiye göre propaganda faaliyetleri özellikle lise son sınıf ve üniversite öğrencileri üzerinde yoğunlaştırılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğünün raporlarının da yer aldığı haberde TSK’nın da misyonerlik faaliyetlerini devlet için tehdit olarak algılayarak bir rapor hazırladığı belirtildi.”

İşte misyonerlerin Türkiye’deki faaliyetleri

Son yıllarda hızla artan misyonerlik faaliyetleri, Türkiye’nin millî bütünlüğünü tehdit eder noktaya ulaştı. 8 milyonu aşkın İncil bedava dağıtılırken, Ankara başta olmak üzere büyük illerde açılan korsan kilise sayısında patlama yaşanıyor. Sadece İstanbul’da 19 kilise açıldığı, üstelik bu kiliselerin açıldığı yerlerde halihazırdaki Hıristiyan cemaatlerden hiçbirinin üyesinin yaşamadığı belirtildi. Misyonerlerin Türkiye’deki faaliyetleri şöyle: Faaliyet kapsamında konsoloslukların, kiliseler aracılığıyla yapılan vize başvurularını anında onayladığı, öğrencilere de bedava üniversiteye hazırlık kursu verildiği belirlendi. Türkiye için hedefin, 10 yıl içinde 5 milyon kişiyi Hıristiyanlaştırarak, yeni bir azınlık yaratmak. Misyonerlik, “Emperyalizmin mızrak ucudur” diye tanımlanıyor.

Etnik köken kaşınıyor

Emniyet birimlerinin, topladığı istihbarat bilgilerine göre, Türkiye’deki misyoner çalışmaları, Ermeni Toprakları Merkezi, Avrupa Kiliseler Birliği, Ortodoks Kiliseler Birliği ve Dünya Kiliseler Birliği üyesi kişiler tarafından yürütülüyor. Son zamanlarda bu tür faaliyetlerde Türkiye’nin sempatisini kazanmış olan Güney Koreliler kullanılıyor.

Değişik şifreler kullanılıyor

Misyonerlik faaliyetleri, Türkiye’deki misyoner faaliyetleri, Karadeniz’de Pontus, Güneydoğu’da Yezidîlik, Keldanilik ve Hıristiyan Kürtler, Doğu Anadolu’da Ermenilik, Ege Bölgesi ve İstanbul’da ise “Hıristiyanlığın Eski Toprakları” şifreleri ile gündeme getirilip, etnik kökenler öne çıkarılıyor.

Müslümanlık satanlar Hıristiyanlık ticaretinden medet umuyorlar

Sözcü yazarı Emin Çölaşan, azınlıklara taviz üstüne taviz veren AKP iktidarını eleştirerek, “Türkiye’de ’Müslümanlık’ satarlar, sonra yurtdışına yaranmak için ’Hıristiyanlık ticareti’yaparlar” dedi. Çölaşan, köşe yazısında özetle şöyle dedi: “Şimdi karar aldılar, Van’daki Akdamar Kilisesi’ne Haç dikecekler. Trabzon’da Sümela Manastırı’nda ayinler yapılmaya başlandı. Yunanistan’a güvence verdiler. Yakında Heybeliada Papaz okulunu açacaklar. İstanbul’daki Rum Ortodoks Patriği’nin ekümenik olmasını da yakında kabul edecekler. Bu yapıldığında, Türkiye’nin göbeğinde Vatikan benzeri özerk bir yönetim, özerk bir patrikhane kurulmuş olacak. Milletimize “Müslümanlık” satanlar, her cuma namazını nerede kılıcağını medyaya haber verip Müslümanlık ticareti yapanlar, ağızlarından Allah, peygamber, din, iman sözlerini düşürmeyenler, şimdi ABD, AB ve Ermenistan’a yaranmak için Hıristiyanlık ticaretinden medet ummaya başladılar. Türkiye’nin dört bir yanında cemaati bile olmayan kiliselere oluk oluk para akıtıyorlar.”

 

Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ,http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=35159


 



Bu haber 1,298 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,100 µs