En Sıcak Konular

GALATASARAY'A iST.B.BELEDİYESPOR'U YENMEK YETMEDİ: 0-1

2 Mayıs 2010 09:41 tsi
GALATASARAY'A iST.B.BELEDİYESPOR'U YENMEK YETMEDİ: 0-1 Bursaspor’la geçen hafta evinde berabere kalarak şampiyonluk hayallerine veda eden Aslan, Olimpiyat Stadı’nda zorlanmadı.

Karşılıksız Çek 1-0

Bursaspor’la geçen hafta evinde berabere kalarak şampiyonluk hayallerine veda eden Aslan, Olimpiyat Stadı’nda zorlanmadı. Cim-Bom, lider Fenerbahçe ve ikinci Bursa’nın da galip gelmesi yüzünden üst üste 4. sezon UEFA Avrupa Ligi ile yetinmek zorunda kaldı

Galatasaray bütün büyük takımların korkulu rüyası, sezonun flaş ekiplerinden İstanbul Büyükşenir Belediyespor’u yenerken, şüphesiz olmadık puan kayıpları bir film şeridi gibi başta Rijkaard ve oyuncuları olmak üzere bütün sarı-kırmızılıların gözlerinin önünden geçiyordu! Gerçekten de bu yatırım, bu ligin standartlarının çok üzerindeki kadronun  hakkı bu olmamalıydı. En azından Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermeliydi sarı-kırmızılı kramponlar.
Geçelim dün geceye...1  Mayıs İşçi Bayramı’nın etkisinden mi (!) bilinmez ama, Galatasaraylı futbolcular dün istekli ve hırslıydı. Yıldız olmayı bir kenara bırakmış bütün dikkatini işine veren birer işçi gibiydiler. Rijkaard da acı olsa da sezonun bitimine doğru bazı gerçeklerle yüzleşti. Örneğin Elano’nun çıkmasından sonra oyuna giren Ayhan yüreğiyle nasıl oynadığını gösterdi. İşin ilginç tarafı bu sezon ofsayt taktiğini yanlış uygulayan takımlara sürekli olarak ceza kesen ev sahibinin bu kez kendi silahıyla vurulmasıydı.
10’da kontrolsüz çıkan Hasagiç, Baros’un ayağına bastı, ama Fırat Aydınus ‘devam’ dedi.
20’de savunmanın arkasına sızan Efe kaleye vurmak yerine boş durumdaki Gökhan’ı görmek isteyince ev sahibi önemli bir fırsatı değerlendiremedi.

İkinci devre sessiz
23’te Sabri’nin nefis pasında Baros yürüye yürüye gole gitti. Çek futbolcu Hasagiç’i de çalımlayıp meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1.
34’te Efe son adam pozisyonundaki kaleci Aykut ile girdiği ikili mücadelede kendini yerde buldu. Ancak Aydınus bu düşüşe inanmadı ve Belediyeli oyuncuya sarı kart gösterdi.
46’da Ali Güzeldal’ın vuruşu direkten döndü. 52’de Baros yakın mesafeden Hasagiç’in üzerine vurdu.
76’da Jo’nun pasında Baros yakın mesafeden topu Hasagiç’e nişanladı. Keita da seken topa yetişemedi.

Nonda’yı yakaladı

Neill, Giovani ve Jo transferleri ardından yabancı kontenjanını boşaltmak için Linderoth’la birlikte devre arası gönderilen Shabani Nonda, Galatasaray’ın en golcü oyuncusu unvanını sonunda kaybetti! Milan Baros ilk yarıda attığı golle 16. sayısına ulaşarak, Nonda’yı yakaladı. Nonda sezonun ilk yarısında Süper Lig’de 7, Avrupa Ligi’nde 7 ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 2 gol atmıştı.

 MİLAN BAROS

Baros, Galatasaray için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu dün gece bir kez daha gösterdi. Çek futbolcu goldeki ince zekası ve fırsatçılığının yanı sıra, yaptığı koşularla da takım arkadaşlarını rahatlattı.

Pas: 21
İsabetli pas:  14
Top çalma:  3
Top kaybetme:  15
Orta:  -
İsabetli orta:  -
Yaptığı faul:  -
Yapılan faul:  3
Topla buluşma:  30

 

AYKUT’UN ELİ

Galatasaray’ın hatalı ofsayt taktiği İbrahim Akın’ı 77. dakikada golle burun buruna getirdi. Aykut kritik zamanlaması ve müdahalesiyle eşitlik şansı vermedi. Aykut son haftalardaki başarılı performansını pekiştirdi.

Belediye’yi affetmiyor!

Galatasaray, Abdullah Avcı’nın çalıştırdığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u yine avladı. Sarı-kırmızılı takım, Belediye ile dün akşam 6. defa karşılaşırken, 4. kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Cim-Bom şimdiye kadar hiç mağlup olmadığı turuncu-lacivertli takımla daha önce 2 kez de berabere kalmıştı. Galatasaray’a diş geçiremeyen Büyükşehir Belediye, Fenerbahçe’yi 3, Beşiktaş’ı ise 1 kez mağlup etmeyi başarmıştı. (MAÇIN ANALİZİ - NEVZAT DİNDAR-Milliyet)

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ,http://www.milliyet.com.tr/karsiliksiz-cek-1-0/spor/haberdetay/02.05.2010/1232575/default.htm

 



Bu haber 804 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,437 µs