En Sıcak Konular

MALKOÇ: ''DEFİLE YAPACAĞINIZA YASAKLARI KALDIRIN''

16 Mart 2010 21:09 tsi
MALKOÇ: ''DEFİLE YAPACAĞINIZA YASAKLARI KALDIRIN'' AKP Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu'nun önderliğinde Rize'de düzenlenen iç giyim firmasının defilesine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Defile yapacağınıza yasakları kaldırın!

AKP'nin öncülüğünde Rize'de düzenlenen iç çamaşırı defilesine tepki çığ gibi büyürken Saadet Partisi GİK Üyesi Şeref Malkoç, hükümeti, din ve vicdan hürriyetinin önündeki engelleri kaldırmaya çağırdı. Malkoç, "Defile organize edeceğinize olup bitenlere bakın. Başörtülüleri salona çağıracağınıza, başörtüsünün önündeki engelleri kaldırın" dedi.

AKP Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu'nun önderliğinde Rize'de düzenlenen iç giyim firmasının defilesine tepkiler çığ gibi büyüyor. Saadet Partisi GİK Üyesi Şeref Malkoç, Trabzon İl Divanı'nda yaptığı konuşmada hükümeti, din ve vicdan hürriyetinin önündeki engelleri kaldırmaya çağırdı. Malkoç, "Defile organize edeceğinize bugün olup bitenlere bakın. İşsizlik arttı, ekonomi perişan. Başörtülüleri salona çağıracağınıza, başörtüsünün önündeki engelleri kaldırın" dedi. Saadet Partisi GİK Üyesi Şeref Malkoç partisinin il divan toplantısında konuyu ve halkın tepkisini yeniden gündeme taşıdı.

Malkoç konuşmasında, "Defileye katılan hanımların çoğunun başı kapalı. Bu tablo AKP'nin nasıl bir duruma geldiğini göstermektedir. Başörtülüleri defileye davet edeceğinize onların üniversiteye giriş sınavında yaşadığı işkenceyi ortadan kaldırın" şeklinde konuştu. Malkoç, "Döneminizde suç oranı, işsizlik arttı. Ekonominin durumu vahim. 14 yaşından küçüklerin Kuran öğrenmesi yasak. Meslek liselerinin önündeki sorun hala duruyor. Başörtülüleri salonlara defile izlemeye çağıracağınıza insanlarımızın önündeki sorunları çözün." şeklinde konuştu.

Malkoç, Rize'de yapılan defilede yaşananların AKP'nin yanlış yolda olduğunun en büyük göstergesi olduğunu söyleyerek, "Diğer partilerden farklı bir yönümüz de Türkiye'de maneviyatın nasıl zayıfladığını ve bunun sonunda da çocuklarında nasıl sokak çocuğu olduğunu, suçların arttığını bilimemizdir. Özellikle yöneticilerin ve AKP'nin gereken tedbir almadığını da görüyoruz. Onların zihinlerinde bazı yanlış görüşler meydana gelmiştir. Milli Görüşten ayrılmalarının da sebebi budur. AKP Rize'de bir defile düzenliyor. Bunun için Gürcistan'dan ve Rusya'dan kadın mankenler getiriyor. Milletvekillerinin işi gücü bu değildir. Ama ondan daha acı olan belediye başkanından katılımcılara kadar eşleriyle katılıyor. Katılanların da çoğunun başı örtülü. AKP'nin yanlış yolda gittiğinin en somut delilidir." ifadelerini kullandı.

Millet gerçekleri görsün
Milletvekillerinin asıl işinin defile ile değil halkın gerçek sorunu olan başörtüsü ve meslek liselerinin önündeki engelin kaldırılması ile ilgilenmek olduğunu belirten Malkoç, "Ben şimdi merak ediyorum. Acaba Trabzon milletvekilleri ne diyecek? Veya çok heveslenip kendileri de Rusya'dan Gürcistan'dan hanımları getirip burada da defile yaparlar mı? Bunun yanlış bir iş olduğunu doğru bir iş olmadığını söylüyorum. Rusya ve Gürcistan'dan getirdiğiniz kadınlarla defile düzenleyeceğinize hala 14 yaşından küçük çocukların Kur'an okumasını yasaklayan kanunu değiştirin. Hala meslek liselerinin önünde sorun var. Yapacağınız bir kelime değişikliğidir. Bunları bırakmışlar Rusya'dan Gürcistan'dan getirdikleri kadınlarla defile düzenliyorlar. Allah akıl fikir versin. Bu milletinde bundan alacakları dersler tabi vardır" şeklinde konuştu.

Kaynak:MİLLİ GAZETE,http://www.milligazete.com.tr/haber/defile-yapacaginiza-yasaklari-kaldirin-156199.htm



Bu haber 528 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,356 µs