En Sıcak Konular

TARKAN ARKADAŞLARINA ''UYUŞTURUCU SAĞLAMAKLA'' SUÇLANIYOR

27 Şubat 2010 12:22 tsi
TARKAN ARKADAŞLARINA ''UYUŞTURUCU SAĞLAMAKLA'' SUÇLANIYOR İstanbul’daki narkotik operasyonunda gözaltına alınan Şarkıcı Tarkan, arkadaşlarına uyuşturucu madde temin etmekle suçlanıyor.

Vali Güler’den Tarkan açıklaması  
 
İstanbul’daki narkotik operasyonunda gözaltına alınan Şarkıcı Tarkan, arkadaşlarına uyuşturucu madde temin etmekle suçlanıyor. Tarkan’ın pazartesi günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. 

Şarkıcı Tarkan’ın İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğünün yaptığı operasyonda gözaltına alınmasıyla ilgili olarak İstanbul Valisi Muammer Güler basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Operasyonla ilgili bilgi veren Güler, “Narkotik Şube Müdürlüğünün yaptığı bir operasyon var projeli bir operasyon daha önce teknik ve fiziki takip yapılmış. Bir kısım kişilerin bu işin içinde satıcılığını veya içiciliğini yaptıkları yurt dışıyla irtibatları oldukları bilgisi var. Tabiki şahıslar bazında söylemiyorum şahıslar bazında ne olup olmadığı soruşturma sonunda ortaya çıkacak" dedi.

Tarkan’ın soruşturmasının sürdüğünü belirten Vali Güler “Şu anda gözaltına alındı savcılık talimatıyla. Soruşturması sürdürülüyor savcının talimatıyla mahkemeye çıkarılacak. Adli bir işlemdir bundan sonra söyleyeceğim bir şey yoktur, adli safha olduğu içinde yetkililer bakacak’ diye konuştu.

Tarkan nezarette kitap okuyacak
UYUŞTURUCU operasyonunda gözaltına alınan şarkıcı Tarkan Tevetoğlu’nun ziyaretçisi ağabeyi Hakan Tevetoğlu, gözaltındaki kardeşine içinde kitap ve özel eşyalarının bulunduğu valiz götürdü.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde gözaltında bulunan Tarkan Tevetoğlu’nu, saat 20.00’de ağabeyi Hakan Tevetoğlu ziyaret etti. Elinde valizle emniyete giriş yapan Tevetoğlu, “Şu anda soruşturma sürüyor. Açıklama yapmak istemiyoruz. Valizde kitap ve ufak tefek eşyalar var” dedi. Kitabı, ağabeyinden Tarkan’ın istediği belirtildi.

Kaynak: Yeni Mesaj Gazetesi,http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?haberno=10000932&tarih=2010-02-27

 



Bu haber 617 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,246 µs