En Sıcak Konular

ANLTALYASPOR:1 - TRABZONSPOR:1

27 Şubat 2010 09:55 tsi
ANLTALYASPOR:1 - TRABZONSPOR:1 Turkcell Süper Lig’de Trabzonspor, deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Seriye devam!

Trabzonspor, Bursaspor ve İstanbul Belediye’nin ardından Antalyaspor ile de berabere kaldı. Henüz 5’te Burak kafa ile fileleri havalandırdı. Ev sahibi bu gole 16’da Necati Ateş’le yanıt verince bordo-mavili ekip haftayı yine tek puanla kapadı, zirve yarışında ağır bir yara daha aldı

Turkcell Süper Lig’de Trabzonspor, deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı, Bursaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarının ardından üst üste üçüncü haftayı da tek puanla kapadı.
5.dakikada Trabzonspor’un kazandığı köşe atışını kullanan Selçuk’un gönderdiği topu iyi takip eden Burak Yılmaz, kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.
İlk kez 11’de sahaya çıkan Burak Yılmaz’ın  bordo-mavili forma altında attığı ilk golünün ardından 16. dakikada Antalyaspor beraberliği sağladı. Bu dakikada Veysel’in pasıyla ceza alanı dışında topla buluşan Necati Ateş’in sert vuruşunda top Onur’un solundan filelere gitti: 1-1.
28. dakikada Serkan’ın Antalyaspor ceza alanına gönderdiği topa yükselen Umut Bulut’un kafa vuruşunda top az farkla auta çıktı.
56. dakikada Cale’nin sağdan ortaladığı top ile Antalyaspor ceza alanı içinde buluşan Selçuk’un sert vuruşunda top kaleye giderken Musa’ya çarptı, defans tehlikeyi önledi.
61. dakikada Engin’in ara pasında Antalyaspor ceza alanında topla buluşan Umut Bulut’un vuruşunda top üst direğe çarparak auta çıktı.
70. dakikada Engin topu müsait durumdaki Umut’a aktardı. Antalyaspor kalecisi Ömer ile karşı karşıya kalan Umut Bulut topa çok sert vurdu. Top az farkla yandan auta çıktı.
Uzatma dakikaları içinde Musa ile Teofilo’nun ceza alanı içindeki ikili mücadelesinde Kolombiyalı futbolcunun yerde kalmasına hakem ‘devam’ dedi. Bordo-mavililer pozisyona penaltı itirazında bulundu.

‘Kazanmamız gerekirdi’
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, erken gol bulduklarını belirterek, “Defansta hata yaptık. Bu sırada golü yedik. Kazanmamız gereken bir maçtı. İkinci yarı tempoyu artırmamıza rağmen bunu başaramadık” dedi.
Güneş, hakem konusunda konuşarak kaos yaratmak istemediklerini kaydederek “Oyunun geneline baktığımızda galibiyete daha yakın olan taraftık, ama olmadı” diye konuştu.
Antalyaspor’un hocası Mehmet Özdilek ise, “Alınan bir puanı kazanç olarak görüyorum” yorumunu yaptı.

Kaynak: Milliyet Gazetesi,http://www.milliyet.com.tr/seriye-devam-/spor/haberdetay/27.02.2010/1204605/default.htm?ver=22



Bu haber 627 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,662 µs