En Sıcak Konular

BDP GENEL MERKEZİNE SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENDİ

5 Şubat 2010 23:43 tsi
BDP GENEL MERKEZİNE SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENDİ Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Merkez binasına akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı.

BDP'ye silahlı saldırı

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Merkez binasına akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Balgat 1388. Sokak’ta bulunan BDP Genel Merkez binası önüne, saat 21.30 sıralarında içinde iki kişinin bulunduğu siyah bir otomobil geldi.
Otomobilden, binaya doğru pompalı tüfekle ateş açıldı. Bina önünde görevli Hassas Şube Müdürlüğüne bağlı polis memurunun silahla karşılık vermesi üzerine, bu kişiler otomobille olay yerinden kaçtı.
Olayın hemen ardından alarma geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, plakası tespit edilen otomobilin yakalanması için çalışma başlattı. Polis ekipleri, otomobilin gitmesi muhtemel güzergahlar üzerinde önlem aldı.
Öte yandan olayın ardından BDP Genel Merkezi’nin bulunduğu sokak araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Parti binasına gelen olay yeri inceleme ekipleri, saldırıda kullanılan kovan ve fişekleri inceledi.

Diyarbakır'da bulunan BDP Genel Başkanı Demirtaş saldırıyı kınadı

Ankara'da Barış ve Demokrasi Partisi Genel Merkezi'ne bugün akşam saatlerinde, bir otomobilden pompalı tüfekle ateş açıldı. Olayda, hayatını kaybeden ya da yaralanan olmazken binada maddi hasar meydana geldi. Saldırıyla ilgili olarak BDP Genel Başkanı saldırıyı kınadı. Binada görevli polis memurunun ateş açarak karşılık vermesi üzerine kaçan otomobili yakalamak için polis ekipleri alarma geçti.

Kaynak: Milliyet Gazetesi,http://www.milliyet.com.tr/bdp-ye-silahli-saldiri/turkiye/sondakika/05.02.2010/1195411/default.htm?ver=24



Bu haber 725 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,521 µs