En Sıcak Konular

BÖLÜKBAŞI'NDAN ARINÇ'I KIZDIRACAK SÖZLER

1 Şubat 2010 09:05 tsi
BÖLÜKBAŞI'NDAN ARINÇ'I KIZDIRACAK SÖZLER MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı , Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı Erzincan'da sert bir dille eleştirdi.

MHP'den Arınç'a 'ahmak' göndermesi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı , Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı Erzincan'da sert bir dille eleştirdi. Bölükbaşı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın 15 gün öncesine kadar her gün televizyonlarda olduğunu belirterek, "Ne diyordu, ' beni öldürmek istiyorlar, suikast ' diyeà İşte bugün en gizli yerlerde arandı bir şey çıkmadı. Sayın Arınç'ı göreniniz var mı? Kendisi 'Bu suikast iddialarını ciddiye almayanlar ahmaktır" diyordu. Şimdi bunların ciddi olmadığı ortaya çıktı. Ahmak diye kime dememiz lazım" dedi.

Kültür Müdürlüğü Salonunda düzenlenen "Çözülen Ülke Türkiye ve Tavrımız" konulu konferansa katılmak üzere beraberinde Erzurum Milletvekili Zeki Ertugay ile birlikte Erzincan'a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı konferansta hükümete eleştirilerini yöneltti.

Türkiye manzarasına bakıldığında 3 temel sorunun olduğunu ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, "Bunlardan birincisi Türkiye giderek yoksullaşmakta, fakirleşmektedir. İşsizlik giderek çok geniş bir taban kazanmaktadır. İkincisi Türkiye soyulmaktadır. Vurgun , soygun ve yolsuzluk düzeni organize bir suç çetesi halinde. Türkiye'nin her yönetim kademesinde bir yönetim biçimi halinde ortaya çıkmıştır. Üçüncü temel sorun, Türkiye bölünmek istenmektedir. Türkiye cephelere ayrınmak, etnik ayrışma sürecine tabi tutularak çatıştırılmak ve bölünmek istenmektedir" dedi.

AK Parti kadrolarının Türk milletine verdiği sözlerin hiç birini yerine getiremediğini ve söylediklerinin hepsinin yalan olduğunun anlaşıldığının altını çizen Bölükbaşı sözlerini şöyle sürdürdü: "Artık dini duyguları temiz beklentileri istismar edemeyeceklerini bildikleri için şimdi Türk milletinin merhamet ve acıma duygularına sığınmak için yollar aramaktadır. Sayın Başbakan Türk halkı inim inlerken, Erzincan'lı çiftçi 'icra takibinden nasıl kurtulurum?' diye perişanken her gün ortaya çıkıyor. Efendim beni devirmek istiyorlar, ben sizin hayrınıza işler yapmak istiyorum ama Anayasa Mahkemesi önüme engel koyuyor. Sayıştay şunu çıkartıyor, Yargıtay bunu çıkartıyor. İşte kozmik oda mıdır, nedir dendi o tartışmalarla hem gündemi değiştiriyor hem de sizin acıma ve merhamet duygularınızla acaba kendine son bir kez yer bulabilir miyim diye bir orta oyunu sergiliyor. Varsa demokrasiye dışarıdan bir müdahale yargı buradadır. Sonuna kadar gider ve bunu ortaya çıkarır. Ama her gün bir darbe senaryosuyla ortaya çıkıyorsun ve bunların çoğu fos olduğu hemen anlaşılıyor. Sayın Bülent Arınç 15 gün öncesine kadar her gün televizyonlarda idi. ' Beni öldürmek istiyorlar, suikast ' diyeàİşte bugün en gizli yerlerde arandı bir şey çıkmadı. Sayın Arınç'ı göreniniz var mı? Ne diyordu 'Bu suikast iddialarını ciddiye almayanlar ahmaktır' diyordu. Şimdi bunların ciddi olmadığı ortaya çıktı. Şimdi ahmak diye kime dememiz lazım. Soruyorum"

 

Kaynak: Milliyet Gazetesi,http://www.milliyet.com.tr/mhp-den-arinc-a-ahmak-gondermesi/siyaset/sondakika/31.01.2010/1193103/default.htm



Bu haber 516 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,701 µs