En Sıcak Konular

PREMIER LİG CİMBOM'UN ARKA BAHÇESİ OLDU

21 Ocak 2010 10:39 tsi
PREMIER LİG CİMBOM'UN ARKA BAHÇESİ OLDU Herkes sarı-kırmızılılardan tek forvet transferi beklerken Haldun Üstünel, İngiltere’de bombayı patlattı. Aslan, iki genç Jo ve Dos Santos’u sezon sonuna kadar kiralıyor.

Hem Jo, hem Santos 
 
G.Saray, İngiltere Premier Lig’i adeta arka bahçesine çevirdi!

Herkes sarı-kırmızılılardan tek forvet transferi beklerken Haldun Üstünel, İngiltere’de bombayı patlattı. Aslan, iki genç Jo ve Dos Santos’u sezon sonuna kadar kiralıyor.

G.SARAY transferde yine beklenmeyeni gerçekleştirmek üzere... İngiltere Premiere Lig’i adeta arka bahçesine çeviren G.Saray, Neill’dan sonra iki bomba daha patlatacak. Manchester City’nin bonservisine sahip olduğu ama Everton’da kiralık forma giyen Brezilyalı Jo ile Tottenham’da oynayan Meksikalı Giovani Dos Santos sezon sonuna kadar kiralık olarak G.Saraylı olacaklar. Ve iki futbolcunun da satın alma hakları G.Saray’ın elinde bulunacak. Ama bu transferlerin perde arkasında büyük bir operasyon yatıyor... Yönetim hem bu sezona yatırım yapıyor hem de gelecek sezonun kadrosunu hazırlıyor.

JO’NUN transferi için Linderoth takımdan gönderilecek. Dos Santos içinse sürpriz bir kararla Kewell ya da Nonda takımdan ayrılacak. Ağırlık Nonda’dan yana ama oynadığı mevki gözönüne alınırsa Kewell da takımdan ayrılabilir. Sezon sonunda iki oyuncunun da sözleşmeleri sona eriyor. Ama daha Santos transferi netlik kazanmadığı için karar henüz verilmedi.

MENAJERİ VATAN’A KONUŞTU

YAPILACAK transferlere bakıldığında her geçen gün G.Saray’ın yabancı oyuncu seçimlerinde daha genç ve daha parlak isimlere yöneldiği gözleniyor. Bu durum Haldun Üstünel’in Avrupa’daki gelişen kontakları sayesinde gerçekleşiyor. Hatta tam 22 gündür yurtdışında bulunan Üstünel’in çabaları sonrası Jo’nun maaşının bir kısmı Manchester City tarafından karşılanacak.

TRANSFERİ gündemdeki isimlere bakıldığında İngiltere’nin yabancı kriterleri de gündeme geliyor... Jo’nun 87, Dos Santos’un da 89 doğumlu olduğu hatırlandığında iki oyuncunun da yüzde 75’lik millilik kriterlerinden geçmiş olduğu ortaya çıkıyor. Bu da isimlerin ne kadar büyük potansiyele sahip olduğunun bir göstergesi... Dos Santos’un İsrailli menajeri Pini Zahavi dün VATAN’a transferle ilgili şunları söyledi: “Bu transfer mümkün. Kulüpler görüşüyor. Dos Santos eski hocası Rijkaard ile çalışmak istiyor. Ama şu anda kulüpler resmen transferi bitirmeden benim net şeyler söylemem doğru olmaz. G.Saray’dan haber bekliyoruz.” (GÖKMEN ÖZDEMİR / VATAN)

Kaynak: Vatan Gazetesi,http://haber.gazetevatan.com/Hem_Jo_hem_Santos/282823/5/Spor



Bu haber 621 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,641 µs