En Sıcak Konular

BAYKAL: ''MUHALEFET DARBECİ DEĞİL,İKTİDAR KOMPLOCU''

13 Ocak 2010 09:50 tsi
BAYKAL: ''MUHALEFET DARBECİ DEĞİL,İKTİDAR KOMPLOCU'' CHP lideri Deniz Baykal, AKP’ye sert eleştiriler yöneltti: "Türkiye’nin sorunu, muhalefetin darbeci değil, iktidarın komplocu olması!"

Türkiye'nin asıl sorunu iktidarın komploculuğu

CHP lideri Deniz Baykal, AKP’ye sert eleştiriler yöneltti: TÜBİTAK, Ümraniye baskınındaki tutanağın sahte olduğunu tespit etti. Telekulak olayı ortada. Yargıtay öyle... Adalet Bakanı pazarlık yapıyor. Türkiye’nin sorunu, muhalefetin darbeci değil, iktidarın komplocu olması!

Komplocu iktidar tehdidi
Baykal, “Gerçeklerin peşinde miyiz, yoksa ülkeyi karıştırmak mı istiyoruz?’Suikast iddiası acaba bilinçli olarak mı ortaya atıldı? Komplocu bir iktidar tehdidine karşı Türkiye saygınlığını koruyacaktır” dedi
CHP’nin grup toplantısına, intihar eden Deniz Yarbay Ali Tatar’ın kız kardeşi Hürriyet Ünver ve ağabeyi Ahmet Tatar da katıldı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal partisinin grup toplantısında konuştu. Baykal, “Türkiye’nin sorunu muhalefetin darbeci değil, iktidarın komplocu olmasıdır” dedi. Baykal, Ümraniye davası ile ilgili açıklamalarda bulundu. CHP lideri, “Tübitak’ın araştırmasında ortaya çıktı ki tutanak olay terinde değil karakolda tutulmuştur. Tübitak demiştir ki bu tutanak sahte bir tutanaktır” dedi. “Telekulak olayı ortada” diyen Baykal, “Hakimleri dinlemek için kuvvetli şüpheyi nereden buldun sen. TİB faaliyete devam ediyor. Anayasa Mahkemesi iptal etti. Başkanı görevine hala devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Kim yapıyor bunu?
Baykal sözlerini şöyle sürdürdü: “ İrtica ile mücadele belgesi, varmış. Ne oldu peki. Fotokopi çıktı. Sonra başka biri çıktı aslı bende ıslak imza var dedi. Dediler ki ve inceleyeceğiz. Kim inceleyecek Adli Tıp. Adli Tıp’ın hangi kadrolaşma anlayışı ile karar verdiğini biliyoruz. Ankara’da da bir mahkeme var gönder bir de ben inceleyeyim diyor. Hayır bir türlü gelmiyor. Niye inceletmiyorsunuz? Ne oldu sayın Başbakan. Bir suikast iddiası dediniz. Haftalardır kozmik odada inceleme yapılıyor. Suikast sanıkları ne oldu. Mahkeme yok böyle bir şey dedi. Mahkeme itibar etmiyor haftalardır arama devam ediyor. İnsan sormak istiyor, ’Gerçeklerin peşinde miyiz, yoksa ülkeyi karıştırmak mı istiyoruz?’ Suikast iddiası acaba bilinçli olarak mı ortaya atıldı? Bu sorular sorulması gereken sorular.” Baykal Deniz Yarbay Ali Tatar’ın intiharını da gündeme getirerek, “Ne oldu suikast iddiası. Komutanı öldürme iddiasıyla intihara sürüklenen Albayın vicdan azabını nasıl unutabiliyorsunuz?” dedi.

Vatanseverler cezaevinde
Baykal, “Komplocu bir iktidarla karşı karşıyayız arkadaşlar. Darbe lafı bir suçlama vesilesi olarak kullanılıyor. Bir bakıyorsun beyle suçlandığını bile bilmeden milletin vatansever evlatları cezaevinde. Komplocu bir iktidar tehdidine karşı Türkiye saygınlığını koruyacaktır. Bu mücadelemizi mutlaka başarıya ulaştıracağız” ifadesini kullandı. (Haber: Fatih ERBOZ-Yeniçağ)

 

Kaynak: Yeniçağ Gazetesi,http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=29749


 



Bu haber 597 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,136 µs