En Sıcak Konular

ERBAKAN HOCA'NIN GÜCÜNE EN ÇOK GİDEN DURUM

29 Aralık 2009 11:35 tsi
ERBAKAN HOCA'NIN GÜCÜNE EN ÇOK GİDEN DURUM Erbakan: En çok gücüme giden nedir? Türkiye’yi İsrail’e vilayet yapacaklar. Biz bu kadar açık durumu bu millete 40 senedir nasıl anlatamıyoruz?

''En çok gücüme giden nedir? Biliyor musunuz?'' 
 
Erbakan: En çok gücüme giden nedir? Türkiye’yi İsrail’e vilayet yapacaklar. Biz bu kadar açık durumu bu millete 40 senedir nasıl anlatamıyoruz?

Müren’in bir filmde el bombasını, “Kahrol düşman, al sana bomba” diyerek atmasını örnek gösteren Erbakan, “Herkesin çok çalışması lazım. Zeki Müren askere gitmiş biliyorsunuz. Müren’in yaptığı gibi ‘kahrol düşman’ diye atarsan el bombası ayağının dibinde patlar. Saadet’i iktidara getiremeyiz” dedi.

Milliyet Gazetesi'nden Abdullah Karakuş'un haberine göre bazı parti yöneticilerinin de katıldığı toplantıda Erbakan, oyların artırılmasına yönelik talimatlar yağdırdı. Erbakan, şunları söyledi:

“Size şimdi ‘filanca mahalle temsilcilerini toplayın’ desem yarısını zor toplarsınız. Toplantılarınızı düzenli yapın. Aidatlarınızı alın. Gazetemiz için (Milli Gazete) abone yapın. En çok neye yüreğim yanıyor biliyor musunuz? Koca profesör, aklı başında adam, inaçlı da ama ‘AKP’ye oy veriyorum’ demesin mi. O zaman adama kızmıyorum, kendime kızıyorum.”

Erbakan, partiye oy vermeyenlere de şöyle kızdı: “Saadet yoksa kendinizi bulamazsınız. Bana bak yahu, sen Müslüman mısın nerede arıyorsun saadeti? Deli misin sen be? Akıl sahibi insan Saadet’ten başkasının peşinden gitmez. Önce seni ıslah etmek lazım ey sakallı Hüsnü. Sakallı Hüsnü, Halk Partisi gelecek diye AKP’ye oy verdiğini söylüyor. Oğluna İstanbul Belediyesi iş verdi onun için yapıyor bunu. Seni dünyacı seni.”

‘Ispanaktan yağ çıkmaz’

Herkesin çok çalışmasını isteyen Erbakan, “Zeki Müren askere gitmiş biliyorsunuz. Zeki Müren’in yaptığı gibi el bombasını ‘kahrol düşman’ diye atarsan el bombası ayağının dibinde patlar. Saadet’i iktidara getiremeyiz” diye konuştu.

Erbakan, Ak Parti’yi de şu sözlerle eleştirdi: “En çok gücüme giden nedir? Türkiye’yi İsrail’e vilayet yapacaklar. Biz bu kadar açık durumu bu millete 40 senedir nasıl anlatamıyoruz? Bir öğrenci hocasının sorularını yapamıyormuş. Sürekli çalışmadığım yerden çıktı diyormuş. Hocanın sözü ise ‘evladım ıspanaktan yağ çıkmaz’.

Ben de size ne diyorum bu AKP’den yağ çıkmaz. ‘Hoca iki partiyi birden idare ediyorsun’ diyorlar bana. ‘AKP’yi siz kurdurdunuz. Belli olmaması için bize söylemiyorsunuz’ diyorlar. Ben sana daha ne diyeyim? Olmaz, ıspanaktan yağ çıkmaz.”

Kaynak: Vatan Gazetesi,http://haber.gazetevatan.com/En_cok_gucume_giden_nedir_Biliyor_musunuz/278809/1/ 
 



Bu haber 677 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,090 µs