En Sıcak Konular

ŞEN OL TRABZONSPOR GÜNEŞ'İN DOĞDU: 3-0

6 Aralık 2009 18:18 tsi
ŞEN OL TRABZONSPOR GÜNEŞ'İN DOĞDU: 3-0 Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor, Şenol Güneş yönetminde çıktığı ilk karşılaşmada sahasında Ankaragücü'nü 3-0 mağlup etti.

Trabzonspor: 3 Ankaragücü: 0

Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor, Şenol Güneş yönetminde çıktığı ilk karşılaşmada sahasında Ankaragücü'nü 3-0 mağlup etti.

Bordo - mavili ekibe galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Umut Bulut, 64. dakikada Gabric ve 87. dakikada Gustavo Colman kaydetti.

Bu galibiyet sonrasında Trabzonspor, 24 puanla 7. sıraya yükselirken Ankaragücü 17 puanla 12. sırada kaldı.

FATİH TEKKE AVNİ AKER'DE

Trabzonspor'un transfer gündemindeki Fatih Tekke, Şenol Güneş'in ilk maçında tribündeki yerini aldı. Rusya Ligi'nin sona ermesiyle tatile gelen Tekke, statta tribünlerin coşkulu tezahüratlarıyla karşılandı.

ŞENOL GÜNEŞ AYAKTA ALKIŞLANDI

Bordo - mavili taraftarlar büyük bir sorumluluk alarak takımın başına geçen teknik direktörleri Şenol Güneş'i ayakta alkışladı. Tribünlerde Şenol Güneş'e hitaben, 'Ruhun yeter' pankartı açılırken, taraftarlar, "Seni seviyoruz Güneş'imiz' şeklinde sloganlar attı. Bu arada karşılaşmayı Başkan Sadri Şener'de protokol tribününden takip etti.

TRİBÜNLERDE ANKARAGÜCÜ TEZAHÜRATI

Trabzonspor taraftarları yakın ilişki içerisinde oldukları Ankaragücü lehine, sık sık sloganlar attı. Yaklaşık 20 kadar Ankaragücülü taraftarlarla, Başkent temsilcisi lehine sloganlar atan taraftarlar, maç sonrası da iki takımı birlikte tribüne davet etti.

Şenol Güneş: Türkiye'nin güçlü bir Trabzonspor'a ihtiyacı var

Trabzonspor teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-0'lık Ankaragücü galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş maç sonrası şunları söyledi: "Şu anda bende duygu fırtınası var. Takımdan yüksek derecede beklenti vardı. Çokcuklara çok teşekkür ediyorum. Biraz zamana ihtiyacımız var. Taraftar sabır lafına kızıyor ama cidden ihtiyacımız var. İlk geldiğim günden beri felsefeyi iyi biliyorum. Güçlü, başı dik Trabzon herzaman sahada olacaktır. Asıl sorun takımın kafası karışık. Psikolojik olarak sorunlar ortadan kalkmalı. Bunu da taraftar, oyuncular ve ben çözeceğiz. Henüz 1 adım attık. Çok büyük bir iş başarmadık bu maçı kazanarak. Ancak daha iyi olacağız. Bugün ki sonucun bize katkısı çok büyük olacak. Trükiye'nin güçlü bir Trabzonspor'a ihtiyacı var."

MAÇTAN DAKİKALAR

9. dakikada Aydın'ın soldan ortasında, ceza alanı içindeki Mehmet Çakır'ın şutunda, kaleci Onur sol köşesine doğru gelen topu yatarak çelmeyi başardı.

13. dakikada Serkan'ın sağdan ortasında, ceza alanı içinde iyi yükselen Umut Bulut, kafa ile topu kaleci Senecky'in sağından filelere gönderdi: 1-0

26. dakikada sağdan ceza alanına giren Gabriç'in yerden ortasında, savunmada Broggi, Serkan'dan önce davranarak önemli bir tehlikeyi uzaklaştırdı.

38. dakikada Gabriç'in ceza alanı içinde sert şutunda, kaleci Senecky topu kornere çeldi.

45. dakikada Serkan'ın sağ çaprazdan şutunda, kaleci Senecky'in yatarak uzaklaştırmak istediği top Alanzinho'nun önüne düştü. Bu futbolcunun ceza yayı üzerinde şutunda meşin yuvarlak, Hürriyet'den döndü.

İlk yarı Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

54. dakikada soldan ceza alanı son çizgisine doğru inen Alanzinho, topu uygun durumdaki Selçuk'a çıkardı. Bu futbolcunun da ceza yayı üzerinden sert şutunda kaleci Senecky topu çelmeyi başardı.

60. dakikada Selçuk'un pasında, Gabriç'in şutunda, top kaleci Senecky'den dönerek Umut'un önüne düştü. Bu futbolcunun vuruşunda filelere doğru giden topu Hürriyet çizgi önünde uzaklaştırdı.

63. dakikada Colman'ın soldan kullandığı köşe vuruşunda, savunmanın uzaklaştırmak istediği top ceza alanının hemen dışındaki Gabriç'in önüne düştü. Bu futbolcu da gelişine güzel bir vuruşla meşin yuvarlığı kaleci Senecky'in sağından filelerle buluşturdu: 2-0

68. dakikada gelişen Ankaragücü atağında Mehmet Çakır'ın şutunda savunmanın uzaklaştıramadığı top Baki'nin önüne düştü. Bu futbolcu altı pas içinde kötü bir vuruşla topu üsten kornere gönderdi.

87. dakikada hızlı gelişen Trabzonspor atağında, Alanzinho'nun pasında top ile buluşan Gökhan Ünal ceza alanına girerek kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı sağ tarafındaki Colman'a aktardı. Bu futbolcu da topu boş kaleye göndermekte zorlanmadı: 3-0

Karşılaşma bordo-mavili takımın 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Kaynak: Hürriyet Gazetesi,http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/13126077.asp?gid=229



Bu haber 505 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,328 µs