En Sıcak Konular

''YILDIRIM'' ÇARPMIŞA DÖNDÜ

6 Aralık 2009 12:50 tsi
''YILDIRIM'' ÇARPMIŞA DÖNDÜ Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği Başkanlığı’ndan istifa ederek Futbol Federasyonu ve hakemleri topa tuttu.

Bombaladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği Başkanlığı’ndan istifa ederek Futbol Federasyonu ve hakemleri topa tuttu. Yıldırım, “Görsünler bakalım bundan sonra takımın haklarını nasıl koruyacağım. Akıllarını başlarına alsınlar. Bu hakemlerle devam etmeyeceğiz” diye konuştu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nu adeta yaylım ateşine tuttu. Kulüpler Birliği Başkanlığı’ndan istifa eden Yıldırım, bundan sonra sadece sarı-lacivertli takımın haklarını savunacağını söyledi.
Maçtan önce Eskişehir’de tarihi mekanları gezerken gazetecilerin kendisini tahrik ettiğini ileri süren Başkan Yıldırım, “Bunları gerekli yerlere şikayet edeceğim. Kamuoyunda Aziz Yıldırım düşmanlığı yaratmak için çalışıyorsunuz” dedi.
Sarı-lacivertli kulübün Başkanı, hakem Abitoğlu’nun haklarını yediğini savunarak, “Takımın kötü oynadığını kabul ediyoruz. Bunu düzelteceğiz. Ancak yanlış olan bir şey daha var, o da hakemler. Kulüpler Birliği başkanı olduğumdan beri mücadele ediyoruz. Başkanlar da bana destek verdi. Ama maalesef hakem camiası ve federasyon bu işin içinde değilmiş gibi davranıyor. Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği başkanı diye konuşamıyor diyorlar. Bu akşamdan itibaren bıraktım” ifadelerini kullandı.

‘Cezasız kalmayacak’
Aziz Yıldırım şunları söyledi:
“Beşiktaş maçında, Kasımpaşa maçında hakemlerin kararları takımımızı etkiledi. Beşiktaş maçında hakem penaltı düdüğünü çalmıyor. Kayseri’de, Carlos hafif bir çekti bıraktı, penaltı verdiler. Saygı gösterdik. Bugün bizim oyuncular yerlerde, penaltılar yine verilmiyor. Federasyona sesleniyorum, akıllarını başlarına alsınlar. Bu hakemlerle lig bitecek deniyor. Biz bu hakemlerle gitmeyeceğiz, haberiniz olsun. Kulüplerin gücünün önünde duramazlar. Hele Fenerbahçe’nin önünde hiç duramazlar. Camianın hakkını dibine kadar savunurum. Ayıp, ayıp. Bizim oyuncuların yerinde olsam, ‘başkan bizim hakkımızı savunmuyor’ derim. Bu hareketlerin cezasız kalmayacağını herkes bilsin.”

Gezi yarıda kaldı
Başkan Aziz Yıldırım, Eskişehir’deki şehir gezisi yarıda kaldı. Odunpazarı’nı gezen vatandaşlarla fotoğraf çektiren Yıldırım, bu sırada görüntü alan basın mensuplarıyla tartıştı.  Daha sonra Kurşunlu Külliyesi’ne geçen Yıldırım, burada bir grup Eskişehirsporlu taraftarla karşılaştı. Bunların küfürlü tezahüratı üzerine, külliyeyi başka kapıdan terk eden Yıldırım, kent gezisini yarıda kesti.

 

Kaynak: Milliyet Gazetesi,http://www.milliyet.com.tr/Spor/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=6&ArticleID=1170270&Date



Bu haber 536 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,333 µs