En Sıcak Konular

YUNANLILARI DA ŞEHİT İLAN ETTİLER

9 Kasım 2009 21:48 tsi
YUNANLILARI DA ŞEHİT İLAN ETTİLER Sayın başkan, Afyonkarahisar’ın mı Selanik’in mi belediye başkanı?

Yunanlıları da şehit ilan ettiler!

Yunan zulmü, bu toprakların gördüğü en kanlı ve en alçak zulümlerden biridir. Yunan ordusu, İngilizlerin fino köpeği olarak İzmir’den itibaren başladığı katliam ve tecavüzleri en yoğun olarak Afyon’da gerçekleştirdi. Savunmasız, günahsız, silahsız binlerce Afyonluyu öldürdüler. Anadolu’nun tertemiz kadınlarının ırzına geçtiler.
Mustafa Kemal’in askerleri bu alçaklığın hesabını en ağır şekilde sordu. Kuvay–i Milliye ordusu Yunan’ı biçti, geçti. İngilizlerin emriyle Anadolu’yu kana bulayanlar döktükleri kanda boğuldu.
Kurtuluş Savaşı sadece bir zafer değil aynı zamanında karşımızdaki düşmanın ne kadar vahşi, ahlaksız, zalim, cani ve insani duygulardan mahrum olduğunu gösterir.
Gelelim bugüne:
Bugün Afyonkarahisar belediye başkanı AKP’den seçilen Burhaneddin Çoban’dır. Çoban, şu sıralar başbakan Erdoğan’ın “Yunan açılımı” projesi doğrultusunda ve yine sayın başbakanın ifade ettiği “ Yunanistan’la aramızdaki tüm sorunları çözeceğiz, Yunanistan’la sıfır sorun” açıklamasına uygun düşen bir şekilde büyük bir icraata hazırlanıyor.
Belediye başkanı Çoban, Yunan açılımına uygun olacak şekilde “Afyonkarahisar’daki Yunan mezarlığında bulunan Yunanlılar için bir anıt yapacaklarını, buranın ziyarete açılacağını” söyledi.
Çoban, daha da ileri giderek savaşta ölen Yunanlıların da şehit olduğunu söylüyor! ( Said Nursi’nin Cihan Harbi’nde ölen gâvurlar için “onlar da bir nevi şehittir” diye verdiği çağlar üstü ifadesine ne kadar da benziyor!)
AKP’yi biraz yakından tanımaya başlıyoruz:
Kürt açılımı diye PKK’yı kucakladılar, şaşırdık.
Ermenilerle aramızı düzeltiyoruz diye Dağlık Karabağ’da Ermeni işgali devam ederken Ermenistan’la tokalaştılar “vay be!” dedik.
İsrail’li lobilerden üstün hizmet madalyası aldılar, dudaklarımız uçukladı.
Ama Anadolu’yu kan gölüne çeviren Yunan keferesini şehit ilan edip, üstüne üstlük bir de bu kefere için  “anıt” dikmeye kalkacaklarını rüyamızda görsek inanmazdık.
Sayın başkan, Afyonkarahisar’ın mı Selanik’in mi belediye başkanı?
Sayın başkan, işgal yıllarında bir Yunan askerinin, yeni doğan bir bebeği havaya kaldırırken, diğer bir Yunan  askerinin bebeğe süngüsünü bir yandan saplayıp, öbür yandan çıkarması karşısında, bu zulmün muhataplarına nasıl, “şehit” diyecek, nasıl anıt dikecek?
Kim bilir kendi dedelerinin, ninelerinin de başına neler gelmişti. Kim bilir kendi sülalesinin şeceresi hangi kan ve tecavüz dolu hatıraları barındırıyor. İyi de her şeyi bir tarafa bırakın, AKP’li başkan dedesinden, ninesinden de mi utanmayacak?
AKP’nin bu Yunan aşkı nereden geliyor?
Bu topraklar böylesi bir gafleti kaldırmaz. Bu şehitler böyle bir durum karşısında yattıkları topraktan fırlar, sarılır Burhanedin Çoban’ın gırtlağına. “Allah’ın bize verdiği en muazzez şehitlik payesini nasıl bizi öldürenlere de verirsin” diye haykırır Afyon semalarından.
Yunan’ın Kurtuluş Savaş’ında yaptığı ahlaksızlıktır, namussuzluktur, cinayettir. Savaş değildir. Savaş’ın ahlakını da hukukunu da hiçe sayarak girişilen bir katliamdır.
Sayın belediye başkanı, sırf ABD emir buyurdu diye, sırf AKP hükümetine böyle emredildi diye, sırf  etrafımızdaki  bütün düşmanları “emir gelen yerin buyruklarına riayet etmek uğruna”  dost belleyen, onlara anıtlar vadeden, onları aşkla kucaklayan  bir çizgiye girdi diye böylesi büyük bir yanlışa imza atamaz.
Atarsa, Yunan katili için şehit demeye devam ederse, Yunan için anıt dikmeye kalkarsa aha şuradan ilan ediyorum, o anıtı yıkmak için yürüyenlerin en önünde ben olacağım.

Muharrem Bayraktar -Yeni Mesaj

Kaynak: Yeni Mesaj Gazetesi,http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?haberno=9007962&tarih=2009-11-09



Bu haber 497 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,669 µs