En Sıcak Konular

YALÇIN TOPÇU : “BU MİLLETİ EŞKIYAYA TESLİM ETMEYECEK ALPERENLER VAR!”

23 Ekim 2009 20:45 tsi
YALÇIN TOPÇU : “BU MİLLETİ EŞKIYAYA TESLİM ETMEYECEK ALPERENLER VAR!” BBP Genel Başkanı Topçu Yozgat'tan seslendi:' 'Bu milleti dört tane eşkıyaya teslim etmeyecek Büyük Türk Milleti var, şehitler var, Alperenler var!''

YALÇIN TOPÇU : “BU MİLLETİ EŞKIYAYA TESLİM ETMEYECEK ALPERENLER VAR!”

Yozgat Merkez İlçe Kongresine katılmak için Yozgat’a giden BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu yoğun bir ilgiyle karşılandı.

YOZGAT’TA “BAŞBAKAN YALÇIN” SLOGANLARI

Yozgat girişinde büyük bir konvoyla karşılanan Yalçın Topçu, kongrenin yapılacağı Önder Kültür Merkezi’nin önünde büyük bir kalabalık tarafından “Başbakan Yalçın” sloganlarıyla karşılandı.

Yozgatlıların büyük ilgi gösterdiği kongre sinevizyon gösterisi ile başladı. Kongre divan üyelerinin seçilmesinin ardından bir konuşma yapan BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler ülkemizin çok manidar ve sinsi oyunların oynandığını söyleyerek tereddütlerle dolu bir geleceğe götürüldüğünü ifade etti.

Selahattin Şenliler’in ardından konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, ABD ve AB’nin himayesindeki eşkıyanın ‘bayrak inmesin, ezan susmasın’ diye şehit olan Anadolu çocuklarına ve Büyük Türk Milletine göz göre göre meydan okuduğunu belirterek “Sabrımızı taşırmayın. Bu ülkeyi asla parçalayamazsınız” dedi.

Yozgat Merkez İlçe Kongresi’nde konuşan Yalçın Topçu sözlerine “Surda bir delik açtık, mukaddes mi mukaddes, ey kahpe rüzgar nereden esersen es” mısralarıyla başladı.

BU MİLLETİ EŞKIYAYA TESLİM ETTİRMEYİZ

Büyük Birlik Partisi’nin sorumlu, yol gösterici ve yapıcı bir muhalefet anlayışı benimsediğini ifade eden Yalçın Topçu bu anlayış doğrultusunda “Açılım” konusunda İçişleri Bakanını kabul ettiklerini, Bakana bu konuda üslubun ve usulün yanlış olduğunu belirttiklerini söyleyerek şöyle devam etti; “Siz şimdi eşkıyayı ovaya indirip bir partiye oy potansiyeli sağlayacaksınız. Bu böyle giderse de herhalde İmralı’daki eşkıya başına da Meclis’te yer ayıracaksınız. Anlaşılan o ki siz şimdi kan döken eşkıyaya gazinin şehidin Büyük Türk Milletinin hakkını hukukunu sormadan, yaptıklarını burunlarından fitil fitil getirmeden onlara bağ bağışlar gibi kendi kesenizden bağ bağışlayacaksınız. Sayın Bakan ‘olur mu öyle şey’ dedi. O zaman Sayın Bakana tek devlette esas mıyız? Evet dedi, tek millette esas mıyız? Evet dedi, tek bayrakta esas mıyız? Evet dedi, tek dilde esas mıyız? Evet dedi, tek vatanda esas mıyız? Evet dedi, ne istiyorsunuz siz dedik, demokrasi dedi. Hadi o zaman yirmi dört saat kesintisiz demokrasi. Ama şimdi geldiğimiz noktada sizin tabirinizle ‘barışacağız’ diye dört tane başı bitliye Türk milletini teslim edeceksiniz! Orada dur! Bu milleti dört tane eşkıyaya teslim etmeyecek Büyük Türk Milleti var, şehitler var, Alperenler var! Alperenler!

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun şahadet süreciyle ilgili parti bünyesinde bir araştırma komisyonu oluşturduklarını ifade eden Yalçın Topçu, ulaşılan sonuçları bir rapor halinde Cumhurbaşkanı, Başbakan, Meclis Başkanı ve ana muhalefet partisi Genel Başkanına verdiklerini ve de adalete intikal ettirdiklerini belirterek “Milletin geleceğini ve devletin karlar altında kalan itibarını arıyorum. Buradan, Yozgat’tan Başbakan’a sesleniyorum. Aradan yedi ay geçti. Bunlarla ilgili millet vicdanına ne zaman cevap vereceksiniz?” şeklinde konuştu.

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun şahadet sürecinin milletin meselesi olduğunu, bunun da en güzel kanıtının Kocatepe Camisi’nden Tacettin Dergahı’na bir milyonu aşkın iyi insanın bir karıncayı ezmeden, bir çiçeği koparmadan yürüyüşü olduğunu ifade eden Yalçın Topçu “Tokat meydanında Sayın Başbakan ‘Allaha hamdolsun Muhsin Yazıcıoğlu çıkmış geliyor’ dedi. Buradan Başbakan’a soruyorum. Size, Tokat’ta millete yanlış malumat verdirenlere aradan geçen yedi ayda ne yaptınız? Bu ülkede Başbakan’ın yanıltılmasının bir hesabı yoksa Allah’ın izniyle Büyük Birlik Partisi olarak kendi hesabımızı kendimiz görürüz”  dedi.

Son günlerde telefon aramalarına dair basında çıkan haberlere dikkat çeken Yalçın Topçu,  “Ben hukuk demedikçe peşinen ne kimseyi suçlu ne de kimseyi peşinen günahsız addetmem. Ben bu hadiseyi dört buçuk ay evvel hukukun kucağına bıraktım. Ben yetmiş iki milyonun şüphesini belgelendirerek, hukuk içinde kalarak götürüp adalete teslim ediyorum. Şimdi adaletimizin herkesin hukukunu herkese teslim etmesini bekliyorum” şeklinde konuşarak şöyle devam etti; “Buradan yetkililere sesleniyorum. Siz Muhsin Yazıcıoğlu’nun tabutunu Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşlarına rağmen kaldıramazsınız. Büyük Birlik Partisi’nin kadrolarını başkalarıyla karıştırmayın.”

 BU KADROLARIN ELLERİ TERTEMİZ

Yalçın Topçu, ülkenin içinde olduğu problemlerin hiçbirinin yeni olmadığı belirterek TÜİK verilerine göre 600 milyar dolara yakın ülkenin borcu olduğunu ve büyüme hızının yüzde 13,5 gerilediğini ifade etti. Ülkenin geldiğimiz noktada Kanada’dan buğday, Afrika’dan şeker alır hale geldiğini söyleyen Topçu, “Ülkede sendikal hakları yerle bir ettiler, eğitimde 33 bin öğrencimiz sıfır çekiyor, hastane kapılarında cebinde para varsa tedavi imkânı buluyorsun. Her ülkede doğal felaket oluyor. Ama Başbakan helikoptere biniyor. Yedi yıldır iktidarda olduğu bir yerde diyor ki ‘Bu felaketin sorumlusu dereler’ utanın be utanın” dedi.

Kaynak: bbp.org.tr-http://www.bbp.org.tr/news_detail.asp?newID=238&newTitle=YALÇIN%20TOPÇU%20:%20“BU%20MİLLETİ%20EŞKIYAYA%20TESLİM%20ETMEYECEK%20ALPERENLER%20VAR!”



Bu haber 536 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,441 µs