En Sıcak Konular

FENERBAHÇE YÖNETİMİ CARLOS''A SON SÖZÜNÜ SÖYLEDİ

17 Ekim 2009 11:34 tsi
FENERBAHÇE YÖNETİMİ CARLOS''A SON SÖZÜNÜ SÖYLEDİ F.BAHÇE yönetimi, devre arasında Türkiye’den ayrılmayı düşünen Roberto Carlos’u bırakmaya niyetli değil.

Mayısa kadar kal 
 
Yönetim, ocak ayı için transfer planları yapan R.Carlos’a son sözünü söyledi:

F.BAHÇE yönetimi, devre arasında Türkiye’den ayrılmayı düşünen Roberto Carlos’u bırakmaya niyetli değil. Brezilyalı yıldıza Katar’dan yıllık 5 milyon Euro tutarında transfer teklifi geldiğini kabul eden ve Brezilya ile Avrupa’nın bazı önemli kulüplerin taleplerinin medyaya yansıdığına dikkat çeken bir üst düzey yönetici, “Carlos, bu sezon büyük hedeflere doğru koşan takımımızın önemli isimlerinden. Ayrıca F.Bahçe’nin dünyadaki tanıtımı, imajı için en büyük argümanlarından biri. O nedenledir ki, büyük kariyere sahip olan oyuncumuzu devre arasında bırakmayı düşünmüyoruz. Roberto’nun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. O zaman istediği yere gider. Kalmak isterse de kapılarımız sonuna kadar açık” ifadelerini kullandı.

M.CİTY’YE GİTSE ŞAŞIRMAM

ROBERTO Carlos’un hala dünyanın en önemli ve kariyerli faal futbolcularından biri olduğunu belirten ismi bizde saklı yönetici, “Carlos’a çok sayıda teklif geliyor. Örneğin yakın tarihte Katar’dan yıllık 5 milyon Euro teklif geldiğini ben de biliyorum. Futbolda ilerlemek, tanınmak isteyen kulüpler Carlos’u istiyor. Ancak benim bildiğim o sezon sonunda Avrupa’da büyük bir takıma gidebilir. Real Madrid’e de dönebilir ya da İngiltere’de M.City’de gelecek sezon görürsek hiç şaşmam. Ayrıca biz de de kalabilir. İşte böyle önemli bir oyuncuyu biz devre arasında bırakmayı düşünmüyoruz. Zaten Carlos’da sözleşmesi sürerken gitmek istemez.

YERİNE ADAY YOK

AYRICA onun yerine oyuncu arayışımız söz konusu değil. Ancak Aykut Kocaman’ın belli aralıklarla Brezilya’ya gideceği ve oyuncu arayacağı doğru” açıklamasını yaptıp şöyle devam etti:

“BU planlanmış bir iş gezisi. Aykut hoca orada çok sayıda oyuncu izleyecek. Ama Carlos’un yerine oyuncu bakmıyoruz” şeklinde konuştu. Bu arada 2007 yazında F.Bahçe’ye görkemli bir şekilde imza atan Carlos, eğer ocak ayında takımdan ayırılırsa şampiyonluk görmeden Fener’den kopmuş olacak

Kocaman ‘Samba’ya tekrar başlıyor!

F.BAHÇE Sportif Direktörü Aykut Kocaman’a yine yol göründü.. Sarı-lacivertlilerin sezon başında renklerine kattığı Cristian Baroni ve Andre Santos transferlerinde futbolcularla görüşmeleri yapan ve Brezilya’daki futbol çevresi oldukça genişleyen Aykut Kocaman, tekrar samba diyarına yakında seferlere başlıyor.

BUNA göre Aykut Kocaman, 18 ila 22 yaşlar arasında Brezilya’da top koşturan ve belirlenen isimleri seyretmek için sık sık bu ülkeye gidecek.. Özellikle Güiza’nın yanına bir partner arayan F.Bahçe yönetimi, Kocaman’ın getireceği raporları dört gözle bekliyor.  (ALİ CAN / VATAN )

Kaynak. Vatan Gazetesi,http://w9.gazetevatan.com/Mayisa_kadar_kal/265290/5/Manset



Bu haber 474 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,195 µs