En Sıcak Konular

YALAN SÖYLEYEN Mİ,YALANI ORTAYA ÇIKARAN MI AYIP ETTİ?

10 Ekim 2009 10:53 tsi
YALAN SÖYLEYEN Mİ,YALANI ORTAYA ÇIKARAN MI AYIP ETTİ? Kevin Costner olayı, zaten magazindi ama işin suyu çıktı.Yandaş medya “Bu MHP’nin yaptığı da nedir böyle, tamam, AKP yanlıştı bu girişiminde ama MHP’nin yaptığı çok daha kötü” diyerek işin cılkını tam çıkardı.

AKP yalan söylemiş ama MHP ayıp etmiş

Kevin Costner olayı, zaten magazindi ama işin suyu çıktı. AKP’nin her nedense Kevin Costner’lı “Kürt açılımı” yapmaya kalkmasının aslında bir yalan olduğu ortaya çıktı çıkmasına da, muhalefete muhalefet etmekten kendisini alamayan yandaş medya “Bu MHP’nin yaptığı da nedir böyle, tamam, AKP yanlıştı bu girişiminde ama MHP’nin yaptığı çok daha kötü” diyerek işin cılkını tam çıkardı.

Önce bir hatırlatma ve küçük bir medya eleştirisi yapmak istiyorum. AKP’li Edibe Sözen Hanım bir gün çıktı ortaya ve “Kevin Costner Demokratik (Kürt) açılımına destek vermek için Türkiye’ye geliyor” deyiverdi.

Anlı şanlı medyamız bu sözlerin üzerine atıldı, eli kalem tutan hemen herkes Kevin esprileriyle donattı köşelerini.

Herhalde 7 yıldır gazetecilik yapmayı unutan medyamızda bir kişi hariç kimsenin aklına “Kevin Costner gerçekten Türkiye’ye geliyor mu, Kürt açılımına destek verdiğini kime nasıl söyledi” sorularını sormak gelmedi.

Bu bir kişi bendeniz oluyorum. Merak ettim, Kevin Costner’ın Türkiye’deki temsilcilerini aradım. Ahmet San’la birlikte önemli prodüksiyonlara imza atan Cüneyt Ortan’la konuştum.

Ortan, Edibe Sözen’in kendilerini arayarak Kevin Costner’ı 3 Ekim’deki AKP kongresine getirtmek istediklerini söylediğini belirterek “Ancak bu tarihte Kevin Costner’ın Avrupa Turnesi nedeniyle Almanya’da olacağını, 15 Ekim’de ise Türkiye konseri olduğunu söyledik” dedi.

Bunun üzerine Edibe Sözen’in “Acaba demokratik açılımı destekler mi?” diye sorduğunu anlatan Ortan “Biz de Costner’ın menajerini aradık. Kendisinin ‘Kevin demokrat bir kişiliğe sahiptir neden desteklemesin’ sözlerini Sözen’e aktardık” diye konuştu.

Bütün bunları köşemde yazdım. Belli ki kimse gerçekle ilgilenmedi ve “Kevin sululuğu” devam etti.

Derken MHP “Kevin Costner’ın menajeri ile konuştuk, kendisi demokratik açılımın Türkiye’nin iç işi olduğunu, bir film starının böyle bir konu içinde olamayacağını söyledi” açıklamasını yaptı.

Edibe Sözen de bunun üzerine “Kevin Costner’ın açılımı desteklediğini bana Türkiye temsilcileri söyledi” diyerek topu Ahmet San’a attı. Öyle ya da böyle. Sonuçta AKP’nin Kevin Costner adına söylenmiş bir yalanı var ortada. Bir başka siyasi parti ise bu yalanı ortaya çıkarıyor.

Çıkarıyor çıkarmasına da yandaş meyda atağa kalkıyor ve MHP’yi “hafiflikle” suçluyor “magazin konusu yaptılar” diye saldırıyor.

Komik bir ülkeyiz. Yalan söyleyenler korunup savunulurken, yalanı ortaya çıkaranlar

Can Ataklı-Vatan Gazetesi

kaynak: Vatan Gazetesi,http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=263823



Bu haber 516 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,941 µs