En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''HAİNLERE CESARET VERENLERİ LANETLİYORUM''

9 Eylül 2009 23:20 tsi
BAHÇELİ: ''HAİNLERE CESARET VERENLERİ LANETLİYORUM'' Bahçeli,''Bu menfur olayla birlikte hainlere cesaret verenleri, kucak açanları, arkalarında duranları ve muhatap alanları lanetliyorum.'' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "terörle mücadelede meydana gelen şehadetlerle" ilgili ve Marmara Bölgesi'nde "yaşanan sel felaketi" sebebiyle birer yazılı  mesaj yayınladı. 

Bahçeli ,"terörle mücadelede meydana gelen şehadetlerle" ilgili,bir haylı sert olan mesajında şunları kaydetti:

"Hakkari’nin Çukurca ve Siirt’in Eruh ilçeleri kırsalında terörle mücadele görevleri esnasında askerimizin şehadeti ve yaralanması milletimizi derinden üzmüş ve yaralamıştır.

Bu menfur olayla birlikte hainlere cesaret verenleri, kucak açanları, arkalarında duranları ve muhatap alanları lanetliyorum.

Hükümetin “yıkım projesi’ni ısrarla sürdürmeye çalışırken gerçekleşen bu olay gidilen yanlış yolu bir kez daha ortaya çıkarmıştır.

Arkasına saklanılan vicdan, duygu ve şehadet istismarı bu ve benzer saldırılarla gerçek yüzünü göstermeye devam edecek, korkarız ki terörle pazarlığın bilançosu her alanda giderek ağırlaşacaktır.

Duyguların ve fikirlerin karıştırılmak istendiği bu süreç içinde hükümet bir taraftan bölücülüğe kucak açarken, öte yandan vatan evlatları bölücülerle amansız bir mücadele etmek gibi bir ikilemle karşı karşıya bırakılmaktadır.

İhaneti şehir şartlarında sürdürmek için teslim olanın ve siyasete girenin muteber hale geldiği, dağda gezenin terörist bile ilan edilemediği bu karanlık dönemde, Başbakan Erdoğan’a rağmen, terörle mücadele azmini yüksek tutmak artık kaçınılmaz bir zorunluluk ve müstesna vatan görevi haline gelmiştir.

Bu itibarla, bir sabotaj varsa, bu Başbakan’ın iddia ettiği gibi teröre teslim olan hükümetin sözde açılımına değil, milletinin esenliği için terörle mücadeleyi yıllardır sürdüren kahramanların azmine, inancına ve fedakârlığına yöneliktir.

Kanlı terör örgütünün belini kırmadan ve ortadan kaldırmadan yapılacak her sözde açılım ve girişim, şiddetin gölgesinde kalmaya ve  terör ile yapılan pazarlığın parçası olmaya devam edecektir.

İçinde bulunduğumuz ağır şartlar, Türkiye'nin kararlı bir duruş sergilemesini, pazarlıkla terörün önlenemeyeceğinin anlaşılmasını kaçınılamayacak bir gerçek haline getirmiştir.

Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, milletimize ve kahraman silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "yaşanan sel felaketi" sebebiyle yayınlağı mesaj:

"Başta Trakya olmak üzere Marmara bölgemizi etkisi altına alan yoğun yağışın neden olduğu büyük sel felaketinde yaşanan çok sayıda can ve büyük mal kayıpları milletimizi derinden üzmüştür.

Son yıllarda tekrarlayan bu felaketlerin bir kez daha yaşanmaması en büyük temennimizdir.

Özellikle İstanbul gibi büyük bir kentteki alt yapı sorunlarının ve hazırlıksızlığın bütün gerçeği ile ortaya çıkmış olması düşündürücü ve ibret vericidir.

Bu boyutta gerçekleşen doğal afetin önlenmesi mümkün değilse de tahribatın asgariye indirilmesi çağımızda mümkün hale gelmiştir.

Hükümet, taşkınlarla oluşan ağır mağduriyetin giderilmesi, tahribatın ve mal kayıplarının telafisi konusunda derhal harekete geçmelidir.

Bakanlar Kurulu acilen toplanmalı ve yöre afet bölgesi ilan edilmelidir.

Devlete ait bütün imkânlar seferber edilerek yardım bekleyen vatandaşlarımızın yaraları bir an önce sarılmalıdır.

Bu afette hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Not: Mesajların tam metni,"mhp.org.tr''den iktibas edilmiştir.

 



Bu haber 496 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    10,838 µs