En Sıcak Konular

BEHİÇ KILIÇ'TAN SEZEN AKSU'YA VERYANSIN!

21 Ağustos 2009 09:18 tsi
BEHİÇ KILIÇ'TAN SEZEN AKSU'YA VERYANSIN! YENİÇAĞ Yazarı Behiç Kılıç,AKP'nin açılımını kastederek,"Bu sürecin karşısında duranları iki cihanda da lekeli kabul ediyorum” diyen Sezen Aksu'yu yerin dibine soktu.

YENİÇAĞ Yazarı Behiç Kılıç,AKP'nin malum açılımını kastederek,"Bu sürecin karşısında duranları iki cihanda da lekeli kabul ediyorum” diyen Sezen Aksu'yu yerin dibine soktu.

Behiç Kılıç'ın Yeniçağ Gazetesi'ndeki köşesinden Sezen Aksu'ya,"Sen ne biliyorsun, ne anladın ki, daha kadayıfın altını görmeden, 'Bu sürecin karşısında duranları iki cihanda da lekeli kabul ediyorum..'diyebiliyorsun?! diye seslendiği yazısı söyle:

Sezen Aksu ve "leke" 
 
PKK konserlerinin kraliçesi olmak yetmiyor hanımefendiye belli ki, cephe genişletiyor... Eşkıya çetesine nefretle bakan, milyonlarca Türk vatandaşını “lekeli”  diye niteleyecek kadar kendisini adamış durumda!..
Türklerin sırtı böyle delik deşiktir işte!..
En alttan, mahallenin kenarından alıp başına taç yaparsın, bu ülkenin binlerce sıkıntısının birinin bile yanından geçmeden en ballı hayatı yaşayacak seviyeye ulaştırırsın..
Şansına serçe, gelir tepene sıçar!..
Hale bakın hele...
Hikaye meşhurdur, muhtarın evde kalmış kızı, iyice “geçince” dikkat çekmek için gidip köy meydanındaki yalağa çişini edermiş, aynı o hesap...
Sen ne biliyorsun, ne anladın ki, daha kadayıfın altını görmeden, “Bu sürecin karşısında duranları iki cihanda da lekeli kabul ediyorum..” diyebiliyorsun?!
Ne demek “lekeli?!”
Leke ne ki!!?
Bir insanın lekesi, en basitinden ahlaka mugayir halleridir.. Toplumu hiçe sayan, toplum önündeki kişilerin dikkat çeken yönleridir leke...
Uyuşturucu komasına sık sık giren, bu yüzden hastanelere kaldırılan kişi lekelidir, misal...
Ya da, amaca ulaşmak için güç sahibi zamparaların yataklarından geçen bir yol haritası, insan üzerinde lekedir...
Yaşam biçimlerinde frapanlığı tercihlerde “leke”den bahsedilebilir...
Çocuklarının canını alan, bu ülkenin artı değerlerine saldıran bir eşkıya çetesine nefretle bakan insanların lekesi mi olurmuş bayan?!.
Kendinizi eşkıyaya, ihanet şebekesinin silahlı saldırganlarına alkışlatacaksınız diye, ülkenin en azından yarısına“lekeli” diyorsunuz da!!.

Lekeli dedikleri!..

2007 genel seçimlerinde kullanılan oy sayısı 35.049.691...
Oyların dağılımı, tepede şöyle;
Ak Parti: 16.327.291(yüzde 46,58) CHP: 7.317.808 (yüzde20,88) MHP: 5.001.869 yüzde 14,27...
Ak Parti’ye16 milyon vatandaş oy vermiş, CHP ve MHP’ye ise 13 milyon.. İktidarın üç milyon fazla seçmeni var...
2009 belediye seçimlerine bakalım..
47,837,952 seçmen var... 19,186,495’i iktidar partisine oy vermiş... 13,496,331’i CHP’yi tercih etmiş.. MHP’ye oy verenler 7,040,042 seçmen... Buna göre burada, CHP ve MHP’ye oy verenlerin toplamı daha da yüksek... Buna ek olarak DTP’nin durumu da şöyle.. Belediye seçimlerinde Apo yandaşı bu kuruluş, 2,377,615 oy almış ve yüzde 4.97’lik bir oran yakalamış..
Şimdi... Ak Parti oyları ile bu oyları toplayalım..!
Karşısına da CHP ve MHP oylarını toplayarak koyalım...
2007 seçimlerine göre, Ak Parti’ye oy verenlerin sayısı.. CHP ve MHP’ye oy verenlerden bir makas fazladır.. Aradaki küçük fark iktidara mutlak hakimiyet sağlamıştır...
Yerel seçimlerde bu makas iktidar aleyhine daralmıştır.. DTP ile birlikte sayılsa bile karşılarında önemli bir CHP ve MHP’li vatandaş tercihi vardır... Bu sonuçlardan anlaşılacak bir husus da, Kürt kökenli vatandaşların önemli bir bölümü, bütün tehdit ve zorlamalara karşın PKK yandaşı DTP’ye oy vermemiştir...
Şimdi bu tablonun en azından yansıttığını anlayalım...
CHP ve MHP, vatandaşın önüne konulan “açılım”  işine temkinli yanaşıyor.. Meselenin Kürt vatandaşlar ötesine geçip, DTP üzerinden “PKK açılımına!” dönmesi endişesi  yaşanıyor... Temaslar, bu kuşkuları getirirken şarkıcı Sezen hanım, ortalığa çıkıp bu endişeleri taşıyanları “lekeli” ilan edebiliyor..! Yani en azından MHP ve CHP’ye oy veren milyonlarca vatandaş lekeli!..
Sezen?!.. Festivalden çıkmış ak kaşık o!.. (Ak Parti’ye oy veren vatandaşların tümünün de bu açılımı gözü kapalı desteklediklerini, PKK muhabbetinden gıcık kapmadıklarını söyleyemeyiz..)

İzmirli “anne” feryadı!..

Sezen hanımın, PKK eşkıyasının naralarına hassas kulakları, hemşerisi İzmirli yüreği yanık anaları duysa daha iyi olacaktır... Gülsev Eyüpoğlu İrhan hanım, yıllardır evladını katleden eşkıyaların yakalanmasını bekliyor... Bu arada elinde kalem duygularını yazıyor..
Mesela, şu son gelişmelerden sonra, “Akan kan dursun” diyenlere!..
“Kan akıtmayı kim başlattı?
Kim, taammüden adam öldürmek, bilerek organize planlı cinayet işlemek üzere, silahlı örgüt kurdu?.. Kim taammüden cinayet işlemek üzere, Türk devletinin sadece görevini yapmak üzere vazife başında olan askerine-polisine kahpece kurşun sıktı?..
Kim şehirlerde bilerek organize taammüden Türk milletine bomba attı?..”  diye soruyor...
“Türk anaları, oğullarının kabirlerinde, oğul kokan topraklarını kokluyor..”
Feryatları “lekeli” öyle mi Sezen Aksu?!
Serçe hanım, “iki cihanda lekeli” ilan ettiği yüreği yanık kutsal insanların nezdinde, iki cihanda beddualı hale gelmesin de!..

Behiç Kılıç-Yeniçağ

Kaynak: Yeniçağ Gazetesi,http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_haberdetay.php?hityaz=9745

 

 



Bu haber 733 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,892 µs