En Sıcak Konular

GENÇLİĞİ TEHDİT EDEN YENİ TEHLİKE: VAMPİRİZM

6 Haziran 2009 22:39 tsi
GENÇLİĞİ TEHDİT EDEN YENİ TEHLİKE: VAMPİRİZM Satanizm akımından sonra gençler arasında şimdi de vampirizm modası çıktı. İnternet üzerinden buluşan gençler, kan simsarlarından aldıkları kanla ayin yapıyor

Yeni tehlike vampirist gruplar!

Türkiye'nin gündemine Şehriban Coşkunfırat'ın öldürülmesiyle gelen satanizm akımından sonra gençler arasında şimdi de vampirizm modası çıktı. İnternet üzerinden buluşan gençler, kan simsarlarından aldıkları kanla ayin yapıyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü kendilerini 'vampirist' olarak tanımlayan gençlerin kurduğu internet sitelerini merceğine aldı.

Gençler arasında yaygınlaşan bu akıma katılanlar bir gün 'vampirler'in geleceğine ve kendilerinin de vampire dönüşeceğine inanıyor.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, kimliklerini deşifre etmek istemedikleri için ayinlerini de güvendikleri insanlarla, küçük gruplar halinde düzenliyorlar.

Yaklaşık 40 site üzerinden haberleşen gençlerin sayısı 1800'ü buldu. Üst düzey bir Emniyet yetkilisi ise konuyla ilgili şunları söyledi; 'Satanist gruplar dağıldı. Şimdi yeni tehlike vampirist gruplar. Hareketleri inceleniyor. Kendi aralarında yaptıkları yazışmalar korkutucu boyutta. Şu ana kadar her hangi bir olaya karıştıklarını tespit etmedik. Özellikle gençlerimiz bu tip sapkınlıklara kanmamalılar' diye konuştu.

50 TL'YE KAN ALIYORLAR

Bir gün gerçek bir vampirin kendisini ısırmasını bekleyen gençlerden 25 yaşındaki A.K., vampirizmi ve ayinlerini AKŞAM'a anlattı. Grafik tasarımcısı olarak çalışan, Bakırköy'de oturan 25 yaşındaki A. K. 'Bizim inancımıza göre ilk vampir kardeşini öldüren Adem'in büyük oğlu Kabil'dir. Ona af dilemesi istendiğinde o bu affı kabul etmedi ve kendisine kendi ırkının kanını içmek ve güneşi görememe cezası verildi. Bizim atamız Kabil'dir. Vampirler gelip bizi ısıracak. Ayin için haftada bir yalnız yaşayan bir arkadaşımızın evinde toplanıyoruz. Havanın kararması ile birlikte ışıkları söndürerek yere çizdiğimiz pentagram etrafına oturuyoruz. Ayinlerimiz iki kız, üç erkek toplam beş kişiden oluşuyor. Her birimiz pentagramın bir kenarına oturuyoruz. Sonra büyük hastanelerin önündeki kan simsarlarından 50 TL karşılığı aldığımız kanları sıra ile kadehlere dökerek içiyoruz. Düzenlediğimiz ayinlerde gerçek bir vampirin bir gün mutlaka gelip bizi ısırmasını diliyoruz. O zaman biz vampire ait biri olacağımıza inanıyoruz.

Vampiristlerin inanışlarından hareketle bu kişilik yapısına yönelik değerlendirmede bulunan psikiyatrlar, bunun sapkın bir davranış olduğunu belirterek, bu kişilerin tedavi görmesi gerektiğini belirttiler.

Kaynak: Yeni Şafak Gazetesi,http://yenisafak.com.tr/Gundem/?t=06.06.2009&c=1&i=190855

 

 



Bu haber 552 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,080 µs