En Sıcak Konular

SİVASSPOR GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU

31 Mayıs 2009 11:46 tsi
SİVASSPOR GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU Son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayan Yiğidolar, Şampiyonlar Ligi biletiyle teselli buldu.

Gönüllerde Devleşti

Son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayan Yiğidolar, Şampiyonlar Ligi biletiyle teselli buldu. Denizli'den beklediği haberi alamayan, G.Saray'a yenilen Sivasspor, F.Bahçe Trabzon'u yenince ligi ikinci sırada bitirdi. Sami Yen'de golleri Arda (2) ve Tum attı...

Süper Lig'in son maçında şampiyonluk şansı için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Sivasspor'u ağırlayan G.Saray rakibini 2-1 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazandı. 9'da Kewell'ın ara pasıyla kaleci Petkovic ile karşı karşıya kalan Nonda'nın vuruşu direğin hemen yanından dışarı gitti. 12'de Baros'un pasında sol çarprazda Petkovic ile karşı karşıya kalan Arda'nın vuruşu ağlara gitti: 1-0.

TUM GOLÜ ATTI AMA

İkinci yarıya Sivasspor gol ile başladı. 46'da İbrahim'in kullandığı kornere penaltı noktası üzerinden Herve Tum kafayı vurdu ve top direğe çarparak ağlara gitti: 1-1. 66'da Kewell'ın ortasında boş pozisyondaki Baros'un vuruşu dışarı gitti. 72'de Mehmet Yıldız'ın pasında Musa'nın boş pozisyondaki vuruşu dışarı gitti. 82'de Arda Turan'ın uzaktan sert vuruşu Nonda'ya çarptı ve filelere gitti: 2-1.

Tugay'a bir veda da Ali Sami Yen'de

Blackburn Rovers'ta görkemli bir jübile ile futbola veda eden Tugay Kerimoğlu'na bir uğurlama da yetiştiği takım G.Saray'da yapıldı. İngiltere'deki başarılı futbol yaşantısının ardından Manchester City kulübünde alt yapının başına getirilen Tugay'a, Başkan Adnan Polat plaket verirken Sivasspor takımı da çiçek ve forma hediye etti. Stada gelen sarı-kırmızılı taraftarlar Tugay'ı uzun süre ayakta alkışladı.

Korkmaz'ın kapısı açık

G.Saray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "G.Saray'ın menfaati ne olursa onu yaparım, kalmam gerekirse kalırım, gitmem gerekirse giderim" dedi. Göreve çağrıldığında büyük bir heyecanla "yuvasına" döndüğünü ifade eden Korkmaz, "Şartlar ne olursa olsun görevi kabul ettim. Göreve geldikten kısa bir süre sonra başkanımıza açık tarihli istifa mektubu verdim. G.Saraylıya yakışanı yaptım. Bunu yürürlüğe koyup koymamaları başkan ve yönetim kurulunun kararıdır" diye konuştu.

Polat Houllier ile yemek yedi

G.Saray Başkanı Adnan Polat teknik direktör adaylarından Gerard Houllier ile dün G.Saray Adası'nda başbaşa yemek yedi. Polat'ın Fransız teknik adamla şartları konuştuğu, tarafların daha sonra bir kez daha bir araya geleceği öğrenildi.

Sivasspor ilk kez mağlup

Türkiye Kupası ve Süper Lig olmak üzere G.Saray ile üç kez karşılaşan Sivasspor sarı-kırmızılı takıma ilk kez mağlup oldu. Kupadaki iki maçta 1-1'lik skorlar alan Sivasspor ligdeki karşılaşmada da G.Saray'ı 2-0 mağlup etmişti.

Mustafa Sarp İstanbul'a geldi

G.Saray ile prensipte anlaşan Bursaspor'lu Mustafa Sarp, son hafta öncesi takım arkadaşları ve kulüp personeliyle vedalaşarak Bursa'dan ayrıldı. Bursaspor'la sözleşmesi sezon sonunda biten Sarp'ın İstanbul'a geldiği bildirildi.

De Sanctis veda turu attı

Sezon başında Sevilla'dan kiralanan De Sanctis, dün sarı-kırmızılı taraftarlara veda etti. Son kez Ali Sami Yen Stadı'na çıkan İtalyan kaleci, Sivasspor maçı öncesi tribünlerin tamamını dolaşarak, taraftarlara el salladı.

Milan Baros gol kralı

G.Saray'a sezon başında gelen Baros, attığı 20 golle 2008-09 sezonu gol kralı oldu. Çek yıldız, G.Saray'ın 14. gol kralı oldu (ABDULLAH EĞİLMEZ)

Kaynak: Yeni Şafak Gazetesi,http://yenisafak.com.tr/Spor/?t=31.05.2009&i=189587

 



Bu haber 498 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,283 µs