En Sıcak Konular

YAZICIOĞLU'NUN EŞİ KONUŞTU: ÇANTASI KAYIP

21 Mayıs 2009 11:57 tsi
YAZICIOĞLU'NUN EŞİ KONUŞTU: ÇANTASI KAYIP BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin öldüğü helikopter kazasını araştırmak üzere kurulan TBMM Helikopter Kazasını Araştırma Komisyonu, BBP yöneticileriyle,Yazıcıoğlu’nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu’nu dinledi.

Yazıcıoğlu’nun eşi ilk kez konuştu.

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin öldüğü helikopter kazasını araştırmak üzere kurulan TBMM Helikopter Kazasını Araştırma Komisyonu, BBP yöneticileriyle,bugüne kadar hiç konuşmayan Yazıcıoğlu’nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu’nu dinledi.

Kaza anında enkazın bulunmasına kadar geçen süreçte oluşan tüm soru işaretlerini tek tek gündeme getiren Gülefer Yazıcıoğlu’nun en çarpıcı sözleri, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici’nin olaydan hemen sonra yaptığı, “Enkaz bulundu. Yazıcıoğlu’nun bir ayağı ve kaburgası kırık. Hastaneye götürülüyor” şeklindeki açıklamasına ilişkin oldu.

‘Çantası kayıp’

Gülefer Yazıcıoğlu, “Valilerin verdikleri yanlış bilgiler aramayı durdurdu. Kayseri Valisi, ‘Bulundu, ayağı ve kaburgası kırık’ dedi. Daha sonra bu açıklamayı yalanladılar. Üç gün sonra ise enkaz bulundu ve yapılan otopside gerçekten kocamın ayağı ve kaburgası kırık çıktı. Bu tesadüf müydü? Bunu nereden biliyordu? Hepsi tesadüf müydü? Hangi istihbarat biriminden aldı? Kuşları mı var?” dedi.
Yazıcıoğlu, eşinin, içinde önemli evrak, para, silah ve sık kullanmadığı özel cep telefonu bulunan çantasının kayıp olduğunu belirtirken, “Cep telefonu bana teslim edildi ama içinde kartı, hafızasında hiçbir bilgi yoktu, temizlenmişti. Silahı bulunmuş ancak evraklar ve çanta teslim edilmedi. Araştırılmasını istiyorum” diye konuştu.
Yazıcıoğlu, pilotun kalp hastası olduğunun ortaya çıktığını belirtirken, “Hasta olan kişiye uçuş izni nasıl verildi?” diye sordu.

Kaynak: Milliyet Gazetesi-Önder Yılmaz,http://www.milliyet.com.tr/Guncel/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=24&ArticleID=1097100&Date=



Bu haber 453 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,116 µs